Montse

Atenció als Socis

Sóc relacions públiques, i responsable de l’atenció als socis. Crec que sóc una persona molt oberta i sociable, i m’agrada molt el tracte amb la gent. Crec que un dels punts forts de la manera d’organitzar les activitats del Centre, és que permet a la gent fer amistat mes enllà de les activitats que s’organitzen. Es genera un molt bon ambient ja que la gent comparteix interessos comuns, com la cultura, les ganes de sortir i no quedar-se a casa, conèixer l’art, la història…

Recomano a tothom amb aquestes inquietuds que vinguin i provin!. A mi personalment m’agrada molt viatjar perquè crec que és una de les millors fonts de creixement personal i la millor manera de sentir-te viva . Una de les millors experiències de la meva vida, va ser poder anar a Indonèsia i les illes Filipines, així com visitar Escòcia i Gal.les, Islàndia, Polònia, Rússia, etc… entre d’altres viatges.

En conservo un molt bon record. Malgrat això haig de reconèixer que una tarda perfecte per mi, consisteix en un passeig pel centre històric de Barcelona i perdrem per qualsevol carrer del barri antic!

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar