Punts Habituals de Recollida d’autocar a Barcelona

En la fitxa web de l’Activitat al Programa pots trobar l’hora i el punt de sortida en la pestanya informativa “Punt de Trobada“. (Més Info > Punt de Trobada)

En les Excursions i Viatges en Autocar el punt de sortida sempre és el mateix: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres) al costat del Centre Europeu

Com a deferència cap als Participants, es programen diferents punts de parada alternatius secundaris per la ciutat seguint aquest ordre:

 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1 Fabra i Puig i Renfe Fabra i Puig. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

Pots veure el nostre programa de viatges fent clic aquí.

Punt de Recollida alternatiu a les comarques de Girona pels viatges direcció França

Punt de sortida alternatiu a les comarques de Girona en autocar, quan es va direcció La Jonquera:

 • 1h i 30 minuts desprès de la sortida inicial (aprox.) farem parada a l’anada i tornada a l’Àrea de l’Empordà de l’autopista AP-7. Direcció nord (França).

Nota: Aquesta parada només es fa en alguns viatges. Cal llegir la informació de cada viatge i comprovar si es fa parada o no, i avisar al fer la reserva.

Punt de Recollida alternatiu a les comarques de Lleida per alguns viatges direcció nord

Punt de sortida alternatiu a les comarques de Lleida en autocar:

 • 1h i 10 minuts després de la sortida inicial (aprox.) farem parada a l’anada i tornada a l’Àrea de Servei La Panadella de la carretera N-11. Al pàrquing d’autocars al costat del gran menjador.

Nota: Aquesta parada només es fa en alguns viatges. Cal llegir la informació de cada viatge i comprovar si es fa parada o no, i avisar al fer la reserva.

Es recorda als participants la Normativa vigent sobre els Seients a l’Autocar:

 • Els seients s’assignen segons ordre d’arribada al punt de sortida inicial (Muntaner 213).
 • No es pot reservar seients a excepció del seient contigu per un amic o amiga que puja en una parada secundaria.
 • En el cas dels Viatges les persones que comparteixen habitació o van juntes al viatge han de compartir fila de seient a l’autocar.
 • Un cop escollit el seient, aquest es mantindrà tot al llarg de la sortida.
 • Es demana amablement a tots els participants que en el cas que una parella o amics o amigues quedin “desaparellats” en l’autocar, es pugui cedir la plaça i així fer del viatge una experiència plaent per tothom.
 • No és possible incorporar-se a una excursió amb vehicle privat o en un indret fora dels Punts de Parada oficials.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar