Centre Cultural d’Activitats, Excursions i Viatges

#

Centre Europeu: Viu la cultura

El Centre Europeu de Barcelona és un Centre Cultural on s’organitzen cada setmana i durant tot l’any una àmplia varietat d’activitats, cursos, excursions i viatges culturals. 

Des de 1977, el Centre Europeu té com a objectiu la divulgació del patrimoni cultural i natural del nostre país i d’Europa. Alhora, es fomenta un bon ambient d’amistat entre tots els participants. Un espai on fer noves amistats i conèixer gent.

Professors, Guies i Organització, formem un gran equip orientat a les persones, i a l’excel·lència en el servei. Treballem incansablement per oferir-te un lleure Actiu i Cultural ple de records i vivències memorables.

#

Bon Ambient d’Amistat

Les persones que hi participen són gent activa, aficionades a sortir d’excursió, a viatjar i a gaudir dels paisatges i la natura.

Fomentem el bon ambient de grup i l’amistat entre totes les persones creant activitats que faciliten la interacció social. Les persones noves s’integren fàcilment ja que els grups són oberts i inclusius. Els participants són variats, hi trobaràs tant persones que venen soles, amics, amigues i també algunes parelles.

A tots ens uneix l’afició a sortir d’excursió, seguir aprenent i gaudir de bons moments plegats.

#

Programa d’Activitats Únic

El Centre Europeu organitza un Programa d’Activitats i Excursions extraordinari que neix de la passió i del treball de tot l’equip organitzatiu. Es tracta d’Activitats originals, ben planificades i acuradament organitzades. Es combinen atractives visites i passejades amb els nostres Professors, amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.

Cada nova temporada treballem en crear noves rutes, excursions i viatges tot mantenint el compromís d’excel·lència en la organització, qualitat, atenció i satisfacció dels nostres Socis, Sòcies i Clients. Es visiten moltes perspectives que habitualment els turistes no coneixen, amb un marcat enfocament cultural i educatiu. Sovint, tenim ocasió d’accedir a indrets no oberts al públic i gaudim d’esdeveniments culturals especials.

#

Professors i Guies Experts

El disseny, planificació i realització del Programa d’Activitats és realitzat pel nostre equip de Professors i Guies experts que acompanyen les sortides.

Els Professors del Centre són professionals llicenciats en Art, Història, Antropologia, Biologia, i Geografia, que tenen en comú extraordinàries habilitats comunicatives i relacionals, alhora que una àmplia experiència en el guiatge de grups turístics.

Les explicacions tenen un caire didàctic i educatiu, i pretenen aportar informacions essencials que ampliïn el seu coneixement de les temàtiques tractades. Sens dubte, si ets una persona interessada en la cultura i la natura, en gaudiràs molt!

#

Com Participar

Si t’ha agradat tot el que has llegit, no esperis més i contacta’ns! Demana’ns més informació sense cap compromís i t’explicarem com unir-te i començar a participar.

Pots venir personalment amb cita prèvia a la nostra seu al Carrer Provença 281 (junt Pau Claris, La Pedrera i Passeig de Gràcia) o bé ens pots trucar al 93 430 99 79. 

El Centre Europeu està fet per tu. T’esperem!

Vine i participa ! Cada dijous a les 19 h fem una sessió informativa amb projecció d’audiovisuals per conèixer el Centre i informar de les activitats. Et convidem a participar. Places limitades. Recomanem reservar.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar