Centre Cultural d’Activitats, Excursions i Viatges

#

Centre Europeu: Viu la cultura

El Centre Europeu de Barcelona 茅s un Centre Cultural聽on s’organitzen cada setmana i durant tot l’any una 脿mplia varietat d’activitats, cursos, excursions i viatges culturals.聽

Des de 1977, el Centre Europeu t茅 com a objectiu la divulgaci贸 del patrimoni cultural i natural del nostre pa铆s i d’Europa. Alhora, es fomenta un bon ambient d’amistat entre tots els participants. Un espai on fer noves amistats i con猫ixer gent.

Professors, Guies i Organitzaci贸, formem un gran equip orientat a les persones, i a l’excel路l猫ncia en el servei. Treballem incansablement per oferir-te un lleure Actiu i Cultural ple de records i viv猫ncies memorables.

#

Bon Ambient d’Amistat

Les persones que hi participen s贸n聽gent activa, aficionades a sortir d’excursi贸, a viatjar i a gaudir dels paisatges i la natura.

Fomentem el bon ambient de grup i l’amistat entre totes les persones creant activitats que faciliten la interacci贸 social. Les persones noves s’integren f脿cilment ja que els grups s贸n oberts i inclusius. Els participants s贸n variats, hi trobar脿s tant persones que venen soles, amics, amigues i tamb茅 algunes parelles.

A tots ens uneix l’afici贸 a sortir d’excursi贸, seguir aprenent i gaudir de bons moments plegats.

#

Programa d’Activitats 脷nic

El Centre Europeu organitza un Programa d’Activitats i Excursions extraordinari que neix de la passi贸 i del treball de tot l鈥檈quip organitzatiu. Es tracta d’Activitats originals, ben planificades i acuradament organitzades. Es combinen atractives visites i passejades amb els nostres聽Professors, amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.

Cada nova temporada treballem en crear noves rutes, excursions i viatges聽tot mantenint el comprom铆s d鈥excel路l猫ncia en la organitzaci贸, qualitat, atenci贸 i satisfacci贸 dels nostres Socis, S貌cies i Clients.聽Es visiten moltes perspectives que habitualment els turistes no coneixen, amb un聽marcat enfocament cultural i educatiu.聽Sovint, tenim ocasi贸 d鈥檃ccedir a indrets no oberts al p煤blic i gaudim d鈥檈sdeveniments culturals especials.

#

Professors i Guies Experts

El disseny, planificaci贸 i realitzaci贸 del Programa d’Activitats 茅s realitzat pel nostre equip de Professors i Guies experts que acompanyen les sortides.

Els Professors del Centre s贸n professionals llicenciats en Art, Hist貌ria, Antropologia, Biologia, i Geografia, que tenen en com煤 extraordin脿ries聽habilitats comunicatives聽i relacionals, alhora que una 脿mplia experi猫ncia en el guiatge de grups tur铆stics.

Les explicacions tenen un caire did脿ctic i educatiu, i pretenen aportar informacions essencials que ampli茂n el seu coneixement聽de les tem脿tiques tractades. Sens dubte, si ets una persona interessada en la cultura i la natura, en gaudir脿s molt!

#

Filosofia Slow-Travel – Viatjar Sense Presses

Les persones que participen valoren especialment l’estil relaxat dels viatges i sortides, on es combinen atractives visites guiades, amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.

Viatgem sense presses. Gaudim del temps necessari de tots els indrets i valorem el patrimoni cultural i natural de cada poble, comarca i regi贸. Una filosofia de viatge slow-travel (viatjar relaxadament).

Oferim calidesa humana en l鈥檃tenci贸, amb un tracte detallista i personalitzat; i un sistema de reserves 脿gil i senzill.

 

#

Com Participar

Si t鈥檋a agradat tot el que has llegit, no esperis m茅s i contacta’ns! Demana’ns m茅s informaci贸 sense cap comprom铆s i t’explicarem com unir-te i comen莽ar a participar.

Pots venir personalment amb cita pr猫via a la nostra seu al Carrer聽Proven莽a 281 (junt Pau Claris, La Pedrera i Passeig de Gr脿cia)聽o b茅 ens pots trucar al 93 430 99 79.聽

Vine i participa ! El Centre Europeu est脿 fet per tu. T’esperem!

Cada dijous a les聽19 h聽fem una sessi贸 informativa amb projecci贸 d鈥檃udiovisuals per con猫ixer el Centre i informar de les activitats. Et convidem a participar. Places limitades. Recomanem reservar.


Contacta amb nosaltres


Omple aquest formulari si vols subscriure’t a la聽newsletter, rebre聽m茅s informaci贸聽o per聽enviar-nos qualsevol聽consulta聽sobre el Centre. Et contestarem ben aviat.聽Sense cap comprom铆s.聽

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenci贸 al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar