Missió, Filosofia i Valors del Centre Europeu

Descobreix la filosofia i els  valors d’una organització orientada a la l’Excel·lència i al Servei de les persones

#

Filosofia i Origens

Els origens del Centre Europeu estan arrelats a la tradició excursionista catalana. Va ser fundat el 1977 per dos estudiants de la Universitat de Barcelona. En aquella època, els Centres Excursionistes, organitzaven sortides que consistien en rutes de muntanya on la gent anava per lliure, sovint díficils i només accesibles a persones ben entrenades.

Conscients d’aquesta mancança, els fundadors del Centre Europeu volien oferir activitats i viatges a l’abast de tothom. Persones interessades en la cultura que tinguessin com a únic objectiu el gaudi de viatjar, sortir, conèixer… i relacionar-se i fer amistat amb altres persones afins. Sense cap mena de vinculació ideologica, política o religiosa.

Es volia anar més enllà de la caminada, i es va començar a oferir un programa de gran valor cultural amb explicacions d’història, geografia, natura, tradicions…  Viatges i Sortides amb un tarannà únic i excepcional, que combinaven l’amistat amb la cultura, i la descoberta de pobles, comarques i regions del nostre país i d’Europa.

D’aleshores a ençà, el Centre Europeu és un Centre Cultural amb un alt prestigi social, reconegut per la seva inconfusible qualitat. Compta amb un equip humà implicat i dinàmic convençut de continuar amb aquests principis fundacionals, i té com a objectiu crear propostes de lleure actiu i cultural amb un bon ambient d’amistat, on socis i amics del Centre gaudeixen totes les setmanes d’atractives i originals propostes.

#

Missió i Propòsit

El nostre propòsit és ajudar a les persones a ser felices, gaudint vivències enriquidores i a teixir relacions socials duradores, oferint un temps de lleure de qualitat que valoritza la difusió cultural, les arts, el patrimoni i la Natura.

Per fer-ho possible, tenim com a missió continuar amb la filosofía fundacional del Centre i ser el referent en Activitats i Viatges Culturals amb l’acompanyament de Professors experts. Volem seguir creant espais de trobada i amistat on les persones gaudeixin d’un lleure actiu i cultural, oferint activitats de gran qualitat garantint la millor organització, guiatges i vivència enriquidora.

#

Valors

L’equip humà del Centre Europeu, està format de persones que estimem l’art, la història i el patrimoni natural, i ens dediquem en cos i ànima a difondre i divulgar la riquesa cultural i natural del nostre país i d’Europa.

Pensem que la cultura és el millor vehicle per apropar les persones, i ens agrada crear activitats i sortides que fomenten espais de trobada, amistat i cultura.

Som una Organització oberta a la diversitat orientada a la qualitat, l’excel·lència, i a la millora continua. Administrem els recursos de forma eficient i honesta, i oferim condicions laborals estables, desenvolupament i formació als nostres treballadors.

Estem compromesos en fer que la nostra activitat sigui sostenible al llarg del temps. Un ferm compromís amb el turisme sostenible que respecta el mediambient, la societat local i el llegat i tradicions dels indrets que visitem.

 

#

Qui participa amb el Centre Europeu?

Participen persones d’arreu de Catalunya i t’agradaran si ets una persona activa, t’agrada caminar i sortir d’excursió, i gaudeixes d’explicacions artístic-culturals amb guies i professors experts. Tens una personalitat oberta, i t’agrada profunditzar en la realitat cultural més enllà dels monuments o indrets més rellevants.

Les persones noves s’integren fàcilment ja que els grups són oberts i inclusius. Els participants són variats, hi trobaràs tant persones que venen soles, amics, amigues i també algunes parelles. A tots ens uneix l’afició a sortir d’excursió, seguir aprenent i gaudir de bons moments plegats.

Vine a provar i participa! Si t’agrada la proposta del Centre, uneix-te a qualsevol dels Viatges Culturals o excursions on la participació és oberta a totes les persones interessades. I si encara vols gaudir més del Centre, et pots fer membre del nostre Club Cultural, amb activitats gratuïtes i exclusives,  avantatges i descomptes. Descobreix més sobre com començar a participar!

Recorda que cada dijous a les 19 h i sense cap compromís fem una sessió informativa amb audiovisuals per conèixer el Centre i informar de les activitats. Places limitades. Recomanem Reservar.  T’hi esperem!

No esperis més i contacta’ns! Més info: 93.430.99.79

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar