Avís Legal

1. ET DONEM LA BENVINGUDA A HTTPS://CENTROEUROPEO.COM

A Viajes Culturales Centro Europeo S.L. us oferim el lloc web https://centroeuropeo.com/ i si cal, les aplicacions mòbils i altres propietats interactives, que Viajes Culturales Centro Europeo S.L. posseeix i opera (conjuntament, la “Web”). L’accés a la Web us confereix la condició d’”Usuari”, entenent com a Usuari, aquell que utilitza la Web amb la finalitat d’obtenir informació sobre els productes i serveis que s’ofereixen. En aplicació i compliment del deure de la informació disposat a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic es facilita la informació següent sobre la Web.

1.1 Coneix-nos

  • Nom o Denominació Social del titular: Viajes Culturales Centro Europeo S.L.
  • NIF/CIF: B66341157
  • Domicili social del titular: Carrer Provença 281, pis 3-5, 08037 Barcelona
  • E-mail de contacte: info@centreeuropeu.cat
  • Registre Mercantil: Registre Mercantil de Barcelona
  • Lloc web: https://centroeuropeo.com/

 

2. ÚS DE LA WEB

2.1 Accés a la Web

Aquest Avís Legal regula l’accés i l’ús de https://centroeuropeo.com/ que Viajes Culturales Centro Europeo S.L. posa a la vostra disposició. La continuació de l’ús i la navegació a la Web comporta l’acceptació d’aquest Avís Legal.

La Web és d’accés lliure i gratuït i amb caràcter general, no exigeix la prèvia subscripció o registre a la Web, però, potser algunes seccions de la mateixa requereixin que prèviament omplis un formulari.

Com a Usuari, et compromets a fer un ús de la Web, dels seus continguts i dels seus serveis, d’acord amb aquest Avís Legal, la legislació aplicable, l’ordre públic i els bons costums i no fer-ne un ús dirigit a danyar, inutilitzar i/o sobrecarregar la Web, o que pugui impedir, de qualsevol manera, la normal utilització i funcionament d’aquesta.

A Viajes Culturales Centro Europeo S.L. realitzem un esforç continuat per mantenir la Web en bon funcionament, mantenint els continguts actualitzats. Tot i això, a Viajes Culturales Centro Europeo S.L. no podem garantir la completa disponibilitat i continuïtat de l’accés a la Web, o de l’actualització dels seus continguts.

Si tens algun dubte relacionat amb la Política de Privadesa i Cookies o l’Avís Legal pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels nostres canals habituals de contacte i si no hi estàs d’acord, et demanem que surtis d’aquesta pàgina i no en facis cap acció.

2.2 Limitacions d’ús de la Web

En fer ús de la Web et compromets a no:

Executar actuacions susceptibles d’alterar, deteriorar, interrompre o danyar els nostres sistemes electrònics o els de tercers; així com no obstaculitzar l’accés d’altres usuaris a la Web i els seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals prestem els nostres serveis.

Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o àrees restringides dels nostres sistemes informàtics o dels de tercers i, si escau, extreure’n informació.

Vulnerar els nostres drets de propietat intel·lectual o industrial o els drets de tercers.

Reproduir, copiar, distribuir (o qualsevol altra forma de comunicació pública), transformar o modificar els continguts publicats a la Web.

Usar qualsevol robot, aranya o un altre dispositiu, procés o mitjà automàtic amb qualsevol finalitat, incloses la supervisió o la còpia de qualsevol material de la web.

Saltar qualsevol mesura que puguem prendre per evitar o restringir l’accés a certes àrees de la web.

Intentar de qualsevol altra manera interferir al funcionament correcte de la web.

Si no compleixes amb el que disposa aquest Avís Legal o, qualssevol altres condicions recollides en aquesta Web, ens reservem el dret a limitar, suspendre i/o finalitzar el teu accés, podent adoptar per a això qualsevol mesura que sigui necessària.

 

3. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I/O INDUSTRIAL

La Web, els continguts i funcionalitats relacionades amb aquests, el disseny de https://centroeuropeo.com/ així com les bases de dades, el programari, els diferents elements que integren el lloc web (textos, gràfics, fotografies, vídeos, enregistraments sonors, combinacions de colors, disposició i la selecció, etc.) i signes distintius (logotips, marques registrades i noms comercials) que apareixen a la Web són titularitat de Viajes Culturales Centro Europeo S.L. o dels titulars de les respectives llicències i es troben protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

En cap cas, l’accés a la Web suposa la cessió de cap dret de propietat intel·lectual i/o industrial sobre aquesta o els seus continguts.

 

4. RESPONSABILITAT

4.1 Sobre la informació.

El contingut de la Web és de caràcter general i té una finalitat informativa sense que en garantim l’exhaustivitat, correcció, vigència o utilitat per a un fi concret.

4.2 Sobre els continguts i serveis de tercers enllaçats.

En cap cas l’existència de llocs enllaçats, integracions, de la presència de plugins o de mecanismes de cerca suposa la recomanació o promoció dels llocs enllaçats o els seus continguts per part de Viajes Culturales Centro Europeo S.L.. És per això que no ens fem responsables del contingut, manifestacions o serveis prestats pels llocs web de tercers.

T’oferim aquests enllaços i informació i/o serveis perquè entenem que poden ser del teu interès, sent la teva responsabilitat llegir i acceptar els Termes d’Ús i Polítiques de Privadesa publicats en aquests llocs web o aplicacions vinculades.

En tot cas, procedirem a la retirada immediata de qualsevol enllaç quan els continguts cap a què redirigeix puguin contravenir la legislació nacional o internacional, la moral o l’ordre públic. És per això que en el supòsit que consideris que hi ha una web enllaçada amb continguts il·lícits o inadequats et demanem que ho posis al nostre coneixement perquè puguem prendre les mesures que considerem oportunes.

4.3 De la disponibilitat de la web.

Hem adoptat i continuarem adoptant totes les mesures necessàries, dins de les nostres possibilitats i les de l’estat de la tecnologia, per garantir el funcionament correcte del web i evitar l’existència de components nocius. Tot i això, no respondrem pels danys i perjudicis que et pogués ocasionar a tu o a tercers la impossibilitat d’accedir a la Web, així com de la presència de virus o altres elements nocius.

 

5. DISPOSICIONS DIVERSES

5.1 Atenció al client

Per a qualsevol dubte, suggeriment, consulta o reclamació relacionada amb l’ús de la Web posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic i atendrem la teva consulta al més aviat possible i en qualsevol cas, abans de 30 dies.

5.2 Independència i integritat de les clàusules

La il·licitud, invalidesa o ineficàcia de qualsevol de les clàusules que conformen aquest Avís Legal no afecta l’eficàcia de la resta, sempre que els drets i les obligacions no es vegin afectats de forma essencial. Aquestes clàusules s’han de reemplaçar o integrar amb altres que, sent conformes a la llei, responguin a la finalitat de les substituïdes.

5.3 Modificació de l’Avís Legal

La data d’última actualització d’aquest Avís Legal apareix al peu d’aquesta pàgina. Podrem revisar i actualitzar aquest Avís Legal en qualsevol moment i t’avisarem pels mitjans habituals, però sempre que afectin elements materials no entraran en vigor fins a catorze (14) dies després de publicar-se.

5.4 Jurisdicció i llei aplicable

L’accés i l’ús de https://centroeuropeo.com/, es regiran pel que disposa la legislació espanyola. Qualsevol disputa o controvèrsia entre l’usuari i el Viajes Culturales Centro Europeo S.L. serà resolta pels jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya) amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els correspongui.

La Comissió Europea ofereix una plataforma per a la resolució alternativa de conflictes, a la qual es pot accedir des d’aquí.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar