Albert

Professor d'Art i Història

Sóc l’Albert guia del Centre Europeu. Vaig estudiar Història de l’Art i sóc coordinador de  les activitats culturals del Centre Europeu i guia oficial de la Generalitat. Vaig fer un Erasmus a Roma i sempre m’he anat formant en temes relacionats en l’art, tant a nivell cultural com pràctic.

Per mi col·laborar amb el Centre Europeu és una experiència que m’aporta moltes coses. Especialment em permet formar-me constantment sobre els llocs que visitem i compartir aquests coneixements amb els socis i els altres companys guies i professors, ja que sóc una persona que m’entusiama l’art i m’agrada poder comunicar aquest sentiment als altres. També em permet compartir molts bons moments, mantenir converses enriquidores i fer bona amistat amb moltes persones.

M’agrada molt anar a conèixer pobles i ciutats per descobrir el seu patrimoni. Quan veus una obra que t’atrapa per la seva bellesa, interès o història, aquesta et transmet una bonica sensació, un sentiment que intento transmetre en les explicacions que donem en les visites del Centre. També, m’agrada participar en l’àmbit associatiu i el voluntariat en temes que també estan relacionats en la cultura o el patrimoni.

 

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar