Laura

Professora de Natura

Hola, soc la Laura, i em vaig graduar en Biologia l’any i el meu interès per l’àmbit vegetal, em va portar a cursar un Màster en Biologia Vegetal Aplicada a Madrid. Després de veure que plantes i fongs representen tot un ventall i que vertebren molts sectors del món actual, vaig començar a treballar en l’àmbit de educació ambiental. Una experiència que m’ha permès portar grups d’infants i joves als espais naturals, apropar-los a la biodiversitat del territori i ajudar-los a sembrar la llavor de la sensibilitat ambiental.

A més, he col·laborat en l’organització de les actuacions del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals, fent possible la retirada d’espècies invasores, neteges de boscos o accions de conservació (de fet, alguns socis em coneixen del Cercle de Voluntaris! M’emporto un gran record!). Paral·lelament i per complementar la meva formació, vaig iniciar el Postgrau en  Ecoturisme i Guia de natura, uns estudis que m’han permès obtenir el Certificat de Guia Intèrpret, i que m’han obert les portes del Centre Europeu!

La natura sempre és capaç de sorprendre’m de nou, de portar-me cap a llocs desconeguts, d’explicar-me que sobreviure és fer front a les temperatures, al vent, a la falta d’aigua o de ferme veure que un ecosistema és una xarxa on tot està íntimament connectat. Això m’atrapa i fa que no deixi mai d’aprendre coses noves.

Per aquest motiu, estic molt contenta de poder treballar amb el Centre Europeu. Em permet descobrir llocs nous, seguir aprenent de la natura i sobretot, ajudar als socis a interpretar els paisatges, a observar allò que a vegades se’ns passa per alt. A més, és un plaer formar d’aquest l’equip, des de el principi m’he sentit molt recolzada i puc dir que és tot un privilegi seguir aprenent de la resta de guies.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar