Return Share
Nova Activitat Premium: Òpera al Gran Teatre del Liceu
Nova Activitat Premium: Òpera al Gran Teatre del Liceu
Compartir Post
Avisos i Notícies Cultura Popular

El Cicle Cultural Descobrir Barcelona fa un pas més i et proposa gaudir d’espectacles culturals a la nostra ciutat. Participar en aquest Cicle és una bona ocasió per coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.

El Centre Europeu, en un acord amb el Gran Teatre del Liceu, et proposa gaudir de tres espectacles durant la temporada 2022-2023. Es tracta d’una activitat exclusiva per les persones sòcies del Centre Europeu, on podrem gaudir d’un preu especial i de conferències privades sobre les òperes a càrrec d’un expert musical.

El valor d’aquesta activitat recau en la qualitat dels espectacles que s’ofereixen i en l’espai històric en què es duen a terme, assegurant butaques amb una visió excel·lent. D’aquesta manera, amb el Cicle Descobrir Barcelona t’oferim noves formes d’apropar-te a la cultura barcelonina i de fer comunitat amb els amics del Centre.

Calendari

 

  • El Gran Teatre del Liceu: l’opera Macbeth de Giuseppe Verdi – 28/02/2023 – 16h45

Una de les millors creacions humanes. Així és com ha estat considerada l’òpera Macbeth de Giuseppe Verdi. El dimarts 28 de febrer gaudirem d’aquest melodrama en quatre actes amb escenografia dissenyada per Jaume Plensa al Gran Teatre del Liceu. Activitat exclusiva per persones sòcies del Centre Europeu.

Les entrades que s’ofereixen són a la zona 3 del segon pis, amb una visió excel·lent i amb l’oportunitat de veure els cantants excepcionals Luca Salsi i Sondra Radvanovsky. A més, una hora abans de l’espectacle tindrem accès a una conferència privada a càrrec de l’historiador musical Pol Avinyó, que ens explicarà tots els detalls sobre l’òpera. Exclusiu Socis – Reserva plaça fent clic aquí.

 

  • El Gran Teatre del Liceu: Simfonia núm. 3 de Gustav Mahler – 02/04/2023 – 16h30

“Una simfonia ha de ser com el món: ha de contenir-ho tot!”. Aquesta frase va ser pronunciada per Gustav Mahler poc abans de la seva mort. El diumenge 2 d’abril tindrem l’ocasió d’escoltar la seva Tercera simfonia dirigida per Josep Pons al Gran Teatre del Liceu. Amb un preu especial, aquesta activitat és exclusiva per persones sòcies del Centre Europeu.

Les entrades que s’ofereixen són a la zona 3 del segon pis, amb una visió excel·lent i amb l’oportunitat de veure la mezzosoporano Victoria Karkacheva juntament amb el Cor Vivaldi-Petits Cantors de Catalunya i el Cor i l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. Exclusiu Socis – Reserva plaça fent clic aquí.

 

  • El Gran Teatre del Liceu: l’òpera Dido & Aeneas de Henry Purcell – 20/06/2023 – 16h45

Basada en el llibre IV de l’Eneida de Virgili, Dido & Aeneas és una òpera de cambra barroca d’un dels millors compositors anglesos de tots els temps: Henry Purcell.  Amb la direcció musical del prestigiós William Christie, el dimarts 20 de juny gaudirem al Gran Teatre del Liceu d’aquesta impactant producció d’òpera i dansa amb posada en escena i coreografía de Blanca Li. Activitat exclusiva per persones sòcies del Centre Europeu.

Les entrades que s’ofereixen són a la zona 3 del segon pis, amb una visió excel·lent i amb l’oportunitat de veure un relectura contemporània que fusiona escenografia, música i dansa sense perdre de la tradició de l’opera de Purcell. A més, una hora abans de l’espectacle tindrem accès a una conferència privada a càrrec de l’historiador musical Pol Avinyó, que ens explicarà tots els detalls sobre l’òpera. Exclusiu Socis – Reserva plaça fent clic aquí.

 

 

Un ballo in maschera de Giuseppe Verdi

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar