Return Share
Les Passarel·les del Riu Vero
Les Passarel·les del Riu Vero
Compartir Post

El Parc Natural de la Sierra y Cañones de Guara, és un dels llocs imprescindibles que cal veure a l’Aragó. Els seus paisatges rocosos esculpits per l’acció de l’aigua són sorprenents i captivadors. Els seus famosos canyons són profunds i estrets barrancs per on els rius serpentegen creant un contrast entre les parets rocoses amb l’aigua de color turquesa. A mesura que ens anem endinsant en el territori, podrem trobar cascades, coves, piscines naturals…

La vegetació, molt marcada pel clima dona lloc a una gran varietat de plantes, arbres i flors, moltes de les quals són exclusives d’aquesta zona. La truita és un dels peixos que podem descobrir navegant pels rius. En les fonts d’aigua clara, també hi veurem tritons pirinencs, sovint nomenats “guardafonts”, perquè conta la llegenda que quan desapareixien les fonts deixaven de brollar.

Si mirem al cel, també hi veurem una rica vida ornitològica, ja que grans aus com el voltor, l’àliga reial o el trencalòs han considerat aquests canyons un espai ideal per construir els seus nius. El porc senglar, els lirons, la guineu i el gat salvatge són algunes de les altres espècies salvatges que conformen uns dels espais naturals més bonics de la península Ibèrica i Europa. Afortunadament, l’ésser humà, ha sabut preservar aquest parc natural, i ara el podem gaudir de manera única.

Amb el Centre Europeu, anirem a Alquèzar, un dels pobles més bonics d’Espanyaper viure de ben a prop l’espectacularitat dels Canyons de la Sierra de Guara. Allà, iniciarem una bonica ruta per unes passarel·les que ens permetran admirar la bellesa del darrer tram del canyó del riu Vero. Durant el recorregut és possible gaudir de la bellesa del Barranc de la Font i la Cova de Picamartillo, situada al marge esquerre de l’afluent. El camí continua riu avall, a través de l’espectacular passarel·la metàl·lica instal·lada a la paret rocosa.


Per veure aquests increïbles paisatges, així com gaudir de panoràmiques impressionants des del Telefèric de La Sagette i el Petit Tren del Llac d’Artouste, apunta’t ara al viatge de Natura a Jaca, el Llac d’Artouste i el Pirineu Central.


 

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar