Tornar Reservar
PDF

Modernisme al Museu del Disseny -16/02/24 -10,45h

Una interessant visita que mostra la fusi贸 entre artesania i ind煤stria a les col路leccions d鈥檃rts decoratives modernistes

Modernisme al Museu del Disseny -16/02/24 -10,45h

Modernisme al Museu del Disseny -16/02/24 -10,45h

Una interessant visita que mostra la fusi贸 entre artesania i ind煤stria a les col路leccions d鈥檃rts decoratives modernistes
Activitats i Visites
Cultura i Arts
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQU脥.

Resum del viatge

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals

Matinal

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals | Activitat Club Cultural.

Modernisme al Museu del Disseny -16/02/24 -10,45h

Una interessant visita que mostra la fusi贸 entre artesania i ind煤stria a les col路leccions d鈥檃rts decoratives modernistes

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQU脥.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Horaris i Punt de Trobada

L鈥檕bjectiu d鈥檃quest聽Cicle Cultural 鈥淒escobrir Barcelona鈥聽茅s donar a con猫ixer l鈥檃rt, els museus i el patrimoni urb脿 de la ciutat. Per aix貌, oferim un聽curs cronol貌gic聽en sentit invers: 茅s a dir, comen莽arem per l鈥檃rt contemporani per anar resseguint tots els moviments estil铆stics presents a la ciutat. El cicle contempla visites a museus, exposicions, edificis emblem脿tics i rutes tem脿tiques.

En aquesta trobada dedicada a l鈥檃rt del segle XIX, descobrim la聽col路lecci贸 d鈥檃rt i mobiliari modernista聽del聽Museu del Disseny de Barcelona.聽Acompanyats sempre per guies especialitzats i professionals experts que ens ofereixen 脿mplies explicacions dels llocs que visitem, participar en aquest Cicle 茅s tamb茅 una bona oportunitat per coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable聽ambient d鈥檃mistat i cultura.

 

 

 

 

 

La col路lecci贸 d鈥檃rts decoratives del聽Museu del Disseny de Barcelona聽es va formar a partir de l鈥橢xposici贸 Universal celebrada a Barcelona l鈥檃ny 1888 i compr猫n obres que daten de l鈥檈dat mitjana fins a principis del segle XX. El segle XIX va ser un moment molt important per la consci猫ncia patrimonial i pel desenvolupament i la formaci贸 de col路leccions p煤bliques i privades. La recuperaci贸 de l鈥檃rt del passat, especialment de l鈥檃rt medieval, serv铆 d鈥檌nspiraci贸 per les noves produccions art铆stiques i industrials, que tindr脿 la m脿xima representaci贸 en l鈥estil modernista.

 

Les arts decoratives o arts aplicades van tenir un paper essencial en el desenvolupament del Modernisme, fet pel qual aquest moviment europeu tan emblem脿tic pot ser ent猫s com l鈥avantsala de la cultura del disseny. Aquesta visita ens permetr脿 parlar de t猫cniques, materials, objectes i aprofundir en la relaci贸 entre聽artesania i ind煤stria, dos conceptes aparentment contraris que el Modernisme aconsegueix fusionar mitjan莽ant l鈥檈studi de l鈥檃rt del passat combinat amb una mirada constant cap a la modernitat.

Aquesta activitat s鈥檈mmarca dins del Cicle Descobrir Barcelona: un curs cronol貌gic que tracta els diferents estils art铆stics presents a la ciutat de Barcelona a trav茅s de rutes, exposicions i museus.

 

 

Detalls del preu
El preu inclou
  • Explicacions i acompanyament del guia del Centre Europeu.
  • Entrada grupal al Museu.
  • Les Radioguies per escoltar les explicacions.

 

 


El preu NO inclou
Condicions Generals

Les condicions s贸n les reglament脿riament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripci贸, ja sigui personal, per internet, per tel猫fon o per altres mitjans, implica la plena acceptaci贸 de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informaci贸 i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel路laci贸 i Canvis:

 

-EXCURSIONS i SORTIDES聽 (1 dia):

A les persones que hagin pagat una excursi贸, visita cultural o activitat d鈥1 dia i la cancel路lin per causa justificada fins a 72 hores abans de la mateixa, se’ls guardar脿 l鈥檌mport durant 1 any per a fer una altra sortida o excursi贸 similar. El pagament NO es reemborsable.聽Les cancel路lacions produ茂des dins de les 72 h anteriors o b茅 la no presentaci贸 a l鈥檋ora de sortida no donen dret a cap devoluci贸 o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Els espectacles, concerts, i determinades visites exclusives, poden tenir condicions especials de cancel路laci贸. Tots els canvis i cancel路lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com


-VIATGES聽 (+2 dies):

Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econ貌miques especials de contractaci贸. La causa s贸n els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul路laci贸 d鈥檜n participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per aix貌, recomanem contractar l鈥asseguran莽a opcional d鈥檃nul路laci贸 per prevenir qualsevol incid猫ncia o malaltia imprevista (pr貌pia o familiar) abans d鈥檜n viatge, especialment en el cas de tenir familiars directes d’edat avan莽ada.聽Quan un participant cancel路la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l鈥檃sseguran莽a opcional de cancel路laci贸, es produeixen les seg眉ents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.laci贸:聽

La bestreta o paga i senyal no 茅s reemborsable. A m茅s, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l鈥檃g猫ncia, degudament justificats, com bitllets d鈥檃vi贸, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas 茅s possible retornar l鈥檌mport dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalitzaci贸:聽

  • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
  • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:聽 El 75% del preu total del viatge.
  • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
  • La no presentaci贸: El 100% de l鈥檌mport del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gesti贸: Qualsevol cancel路laci贸 o canvi d鈥檜na reserva t茅 unes despeses de gesti贸 de 50 鈧.聽

 

Tots els canvis, modificacions i cancel路lacions d’una reserva hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com聽

M猫tode de Pagament

Per poder garantir la pla莽a, un cop confirmada la reserva, cal fer despr茅s el pagament corresponent de l’excursi贸 o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

  • A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripci贸 i confirmada, es procedir脿, a continuaci贸, a pagar la totalitat de l’import de l’excursi贸 en un termini m脿xim de 4 dies. Aquest import sempre haur脿 d’estar pagat abans de la sortida.

 

  • En els Viatges de 2 o m茅s dies de durada, que inclouen hotels, avions, trens, etc. cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s鈥檌ndica en cada programa) tamb茅 en el termini m脿xim de聽4 dies despr茅s de la inscripci贸. La resta del pagament s鈥檋a de fer, com a m脿xim, fins a 45 dies abans de la sortida, o be en la data l铆mit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul路lades.
Asseguran莽a de Viatge

Asseguran莽a d’Accidents i Assist猫ncia Sanit脿ria B脿sica durant les Activitats i Excursions

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem incl貌s en el preu una asseguran莽a que cobreix l’assist猫ncia sanit脿ria b脿sica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incid猫ncies produ茂des durant el dia d’excursi贸. Aquesta asseguran莽a no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per m煤tues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva m煤tua privada per aquests casos. T’informem tamb茅 que el nostre equip de guies est脿 format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuaci贸 en cas d’incid猫ncia (Av铆s immediat al 112), un cop el participant ha estat at猫s pels serveis d’assist猫ncia, el Guia, valorant-ne el cas, retornar脿 amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel.laci贸, fes clic aqu铆


Important: Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir a un viatge sense causa m猫dica justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, ps铆quiques, mentals, depressives, d’ansietat, etc … amb o sense hospitalitzaci贸, aix铆 com determinades malalties cr貌niques o pre-existents.

A la porta principal de la Torre Agbar (Gl貌ries).