Volver Reservar
PDF

Modernismo en el Museo del Diseño -16/02/24 -10,45h

Una interesante visita que muestra la fusión entre artesanía e industria en las colecciones de artes decorativas modernistas

Modernismo en el Museo del Diseño -16/02/24 -10,45h

Modernisme al Museu del Disseny -16/02/24 -10,45h

Una interessant visita que mostra la fusió entre artesania i indústria a les col·leccions d’arts decoratives modernistes
Activitats i Visites
Cultura i Arts
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.

Resum del viatge

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals

Matinal

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals | Activitat Club Cultural.

Modernisme al Museu del Disseny -16/02/24 -10,45h

Una interessant visita que mostra la fusió entre artesania i indústria a les col·leccions d’arts decoratives modernistes

Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu
Horaris i Punt de Trobada
Condicions

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural “Descobrir Barcelona” és donar a conèixer l’art, els museus i el patrimoni urbà de la ciutat. Per això, oferim un curs cronològic en sentit invers: és a dir, començarem per l’art contemporani per anar resseguint tots els moviments estilístics presents a la ciutat. El cicle contempla visites a museus, exposicions, edificis emblemàtics i rutes temàtiques.

En aquesta trobada dedicada a l’art del segle XIX, descobrim la col·lecció d’art i mobiliari modernista del Museu del Disseny de Barcelona. Acompanyats sempre per guies especialitzats i professionals experts que ens ofereixen àmplies explicacions dels llocs que visitem, participar en aquest Cicle és també una bona oportunitat per coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.

 

 

 

 

 

La col·lecció d’arts decoratives del Museu del Disseny de Barcelona es va formar a partir de l’Exposició Universal celebrada a Barcelona l’any 1888 i comprèn obres que daten de l’edat mitjana fins a principis del segle XX. El segle XIX va ser un moment molt important per la consciència patrimonial i pel desenvolupament i la formació de col·leccions públiques i privades. La recuperació de l’art del passat, especialment de l’art medieval, serví d’inspiració per les noves produccions artístiques i industrials, que tindrà la màxima representació en l’estil modernista.

 

Les arts decoratives o arts aplicades van tenir un paper essencial en el desenvolupament del Modernisme, fet pel qual aquest moviment europeu tan emblemàtic pot ser entès com l’avantsala de la cultura del disseny. Aquesta visita ens permetrà parlar de tècniques, materials, objectes i aprofundir en la relació entre artesania i indústria, dos conceptes aparentment contraris que el Modernisme aconsegueix fusionar mitjançant l’estudi de l’art del passat combinat amb una mirada constant cap a la modernitat.

Aquesta activitat s’emmarca dins del Cicle Descobrir Barcelona: un curs cronològic que tracta els diferents estils artístics presents a la ciutat de Barcelona a través de rutes, exposicions i museus.

 

 

Detalls del preu
El preu inclou
  • Explicacions i acompanyament del guia del Centre Europeu.
  • Entrada grupal al Museu.
  • Les Radioguies per escoltar les explicacions.

 

 


El preu NO inclou

A la porta principal de la Torre Agbar (Glòries).

Condicions Generals

Les Condicions Generals són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel·lació i Canvis:

 

-EXCURSIONS i SORTIDES  (1 dia):

A les persones que hagin pagat una excursió, visita cultural o activitat d’1 dia i la cancel·lin per causa justificada fins a 72 hores abans de la mateixa, se’ls guardarà l’import durant 1 any per a fer una altra sortida o excursió similar. El pagament NO es reemborsable. Les cancel·lacions produïdes dins de les 72 h anteriors o bé la no presentació a l’hora de sortida no donen dret a cap devolució o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Els espectacles, concerts, i determinades visites exclusives, poden tenir condicions especials de cancel·lació. Tots els canvis i cancel·lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com


-VIATGES  (+2 dies):

 Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econòmiques especials de contractació. La causa són els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul·lació d’un participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per això, recomanem contractar l’assegurança opcional d’anul·lació per prevenir qualsevol incidència o malaltia imprevista (pròpia o familiar) abans d’un viatge, especialment en el cas de tenir familiars directes d’edat avançada. Quan un participant cancel·la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l’assegurança opcional de cancel·lació, es produeixen les següents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.lació: 

La bestreta o paga i senyal no és reemborsable. A més, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalització

  • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
  • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:  El 75% del preu total del viatge.
  • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
  • La no presentació: El 100% de l’import del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gestió: Qualsevol cancel·lació o canvi d’una reserva té unes despeses de gestió de 50 €. 

 

Tots els canvis, modificacions i cancel·lacions d’una reserva hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

  • A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

  • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, avions, trens, etc. cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 45 dies abans de la sortida, o be en la data límit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

 

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica

 

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos. T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel·lació, fes clic aquí 


Important: Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir a un viatge sense causa mèdica justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, psíquiques, mentals, depressives, d’ansietat, etc … amb o sense hospitalització, així com determinades malalties cròniques o pre-existents.