Tornar Reservar
PDF
La Casa Modernista Sastre Marquès

La Casa Amatller de Puig i Cadafalch -23/02/24 -17h

Un edifici representatiu del modernisme català i centre de recerca en història de l’art

La Casa Amatller de Puig i Cadafalch -23/02/24 -17h

La Casa Amatller de Puig i Cadafalch -23/02/24 -17h

Un edifici representatiu del modernisme català i centre de recerca en història de l’art
Activitats i Visites
Cultura i Arts
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals

Tarda-Vespre

La Casa Modernista Sastre Marquès
Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals | Activitat Club Cultural.

La Casa Amatller de Puig i Cadafalch -23/02/24 -17h

Un edifici representatiu del modernisme català i centre de recerca en història de l’art

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Horaris i Punt de Trobada

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural “Descobrir Barcelona” és donar a conèixer l’art, els museus i el patrimoni urbà de la ciutat. Per això, oferim un curs cronològic en sentit invers: és a dir, començarem per l’art contemporani per anar resseguint tots els moviments estilístics presents a la ciutat. El cicle contempla visites a museus, exposicions, edificis emblemàtics i rutes temàtiques.

En aquesta trobada dedicada a l’art del segle XIX i el modernisme, descobrim la Casa Museu Amatller projectada per Josep Puig i Cadafalch. Acompanyats sempre per guies especialitzats i professionals experts que ens ofereixen àmplies explicacions dels llocs que visitem, participar en aquest Cicle és també una bona oportunitat per coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.


Fes un cop d’ull a les altres pestanyes per saber en què consistirà la sortida.

 

La Casa Amatller (ca. 1900), projectada pel gran arquitecte Josep Puig i Cadafalch, és un dels edificis paradigmàtics del modernisme català. De fet, es troba a la mateixa illa que les també emblemàtiques Casa Lleó i Morera de Lluís Domènech i Montaner i Casa Batlló d’Antoni Gaudí, conformant la coneguda “mansana de la Discòrdia”, que fa palesa de la rivalitat que existí entre elles. La casa va ser encarregada a Puig i Cadafalch per l’industrial de la xocolata Antoni Amatller. Tot això fa de la casa un autèntic museu i una mostra d’una època esplendorosa que ens permet fer un viatge en el temps, ja que la casa conserva, a més, la decoració i el mobiliari originals. A banda del seu interior, cal destacar també la seva coneguda façana, inspirada en les cases holandeses, plena de simbolisme, colors i materials.

 

Xocolates Amatller és una de les marques de xocolates, que va començar com a petit negoci familiar i es convertí en una gran fàbrica industrial. Per això, les referències a la industria de la xocolata són molt presents a l’arquitectura i la decoració de la Casa Amatller. La Fundació Institut Amatller d’Art Hispànic va ser creada l’any 1941 per Teresa Amatller, filla d’Antoni Amatller, i és una institució privada especialitzada en l’estudi de l’art hispànic.


Aquesta activitat s’emmarca dins del Cicle Descobrir Barcelona: un curs cronològic que tracta els diferents estils artístics presents a Barcelona a través de rutes, exposicions i museus.

Detalls del preu
El preu inclou
  • Visita guiada i regal de Chocolate Amatller.
  • Explicacions i acompanyament del guia del Centre Europeu.
  • Aquesta activitat és exclusiva pels membres del Club Cultural. Et convidem a participar-hi i fer-te soci/sòcia. En aquest enllaç pots trobar més info.

 

 


El preu NO inclou
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel·lació i Canvis:

 

-EXCURSIONS i SORTIDES  (1 dia):

A les persones que hagin pagat una excursió, visita cultural o activitat d’1 dia i la cancel·lin per causa justificada fins a 72 hores abans de la mateixa, se’ls guardarà l’import durant 1 any per a fer una altra sortida o excursió similar. El pagament NO es reemborsable. Les cancel·lacions produïdes dins de les 72 h anteriors o bé la no presentació a l’hora de sortida no donen dret a cap devolució o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Els espectacles, concerts, i determinades visites exclusives, poden tenir condicions especials de cancel·lació. Tots els canvis i cancel·lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com


-VIATGES  (+2 dies):

 Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econòmiques especials de contractació. La causa són els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul·lació d’un participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per això, recomanem contractar l’assegurança opcional d’anul·lació per prevenir qualsevol incidència o malaltia imprevista (pròpia o familiar) abans d’un viatge, especialment en el cas de tenir familiars directes d’edat avançada. Quan un participant cancel·la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l’assegurança opcional de cancel·lació, es produeixen les següents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.lació: 

La bestreta o paga i senyal no és reemborsable. A més, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalització

  • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
  • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:  El 75% del preu total del viatge.
  • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
  • La no presentació: El 100% de l’import del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gestió: Qualsevol cancel·lació o canvi d’una reserva té unes despeses de gestió de 50 €. 

 

Tots els canvis, modificacions i cancel·lacions d’una reserva hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

  • A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

  • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, avions, trens, etc. cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 45 dies abans de la sortida, o be en la data límit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.
Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos. T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel.lació, fes clic aquí 


Important: Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir a un viatge sense causa mèdica justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, psíquiques, mentals, depressives, d’ansietat, etc … amb o sense hospitalització, així com determinades malalties cròniques o pre-existents.

Al davant de la Casa Amatller, Passeig de Gràcia 41 (Aragó) – Metro Passeig de Gràcia: L2, L3 i L4 i Renfe