Volver Reservar
PDF
La Casa Modernista Sastre Marquès

La Casa Amatller de Puig i Cadafalch -23/02/24 -17h

Un edificio representativo del modernismo catalán y centro de investigación en historia del arte

La Casa Amatller de Puig i Cadafalch -23/02/24 -17h

La Casa Amatller de Puig i Cadafalch -23/02/24 -17h

Un edifici representatiu del modernisme català i centre de recerca en història de l’art
Activitats i Visites
Cultura i Arts
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las prĂłximas actividades disponibles en el programa AQUĂŤ.

Resum del viatge

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals

Tarda-Vespre

La Casa Modernista Sastre Marquès
Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals | Activitat Club Cultural.

La Casa Amatller de Puig i Cadafalch -23/02/24 -17h

Un edifici representatiu del modernisme català i centre de recerca en història de l’art

Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu
Horaris i Punt de Trobada
Condicions

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural “Descobrir Barcelona” és donar a conèixer l’art, els museus i el patrimoni urbà de la ciutat. Per això, oferim un curs cronològic en sentit invers: és a dir, començarem per l’art contemporani per anar resseguint tots els moviments estilístics presents a la ciutat. El cicle contempla visites a museus, exposicions, edificis emblemàtics i rutes temàtiques.

En aquesta trobada dedicada a l’art del segle XIX i el modernisme, descobrim la Casa Museu Amatller projectada per Josep Puig i Cadafalch. Acompanyats sempre per guies especialitzats i professionals experts que ens ofereixen àmplies explicacions dels llocs que visitem, participar en aquest Cicle és també una bona oportunitat per coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.


Fes un cop d’ull a les altres pestanyes per saber en què consistirà la sortida.

 

La Casa Amatller (ca. 1900), projectada pel gran arquitecte Josep Puig i Cadafalch, és un dels edificis paradigmàtics del modernisme català. De fet, es troba a la mateixa illa que les també emblemàtiques Casa Lleó i Morera de Lluís Domènech i Montaner i Casa Batlló d’Antoni Gaudí, conformant la coneguda “mansana de la Discòrdia”, que fa palesa de la rivalitat que existí entre elles. La casa va ser encarregada a Puig i Cadafalch per l’industrial de la xocolata Antoni Amatller. Tot això fa de la casa un autèntic museu i una mostra d’una època esplendorosa que ens permet fer un viatge en el temps, ja que la casa conserva, a més, la decoració i el mobiliari originals. A banda del seu interior, cal destacar també la seva coneguda façana, inspirada en les cases holandeses, plena de simbolisme, colors i materials.

 

Xocolates Amatller és una de les marques de xocolates, que va començar com a petit negoci familiar i es convertí en una gran fàbrica industrial. Per això, les referències a la industria de la xocolata són molt presents a l’arquitectura i la decoració de la Casa Amatller. La Fundació Institut Amatller d’Art Hispànic va ser creada l’any 1941 per Teresa Amatller, filla d’Antoni Amatller, i és una institució privada especialitzada en l’estudi de l’art hispànic.


Aquesta activitat s’emmarca dins del Cicle Descobrir Barcelona: un curs cronològic que tracta els diferents estils artístics presents a Barcelona a través de rutes, exposicions i museus.

Detalls del preu
El preu inclou
  • Visita guiada i regal de Chocolate Amatller.
  • Explicacions i acompanyament del guia del Centre Europeu.
  • Aquesta activitat Ă©s exclusiva pels membres del Club Cultural. Et convidem a participar-hi i fer-te soci/sòcia. En aquest enllaç pots trobar mĂ©s info.

 

 


El preu NO inclou

Al davant de la Casa Amatller, Passeig de Gràcia 41 (Aragó) – Metro Passeig de Gràcia: L2, L3 i L4 i Renfe

Condicions Generals

Les Condicions Generals sĂłn les reglamentĂ riament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripciĂł, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptaciĂł de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informaciĂł i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel·lació i Canvis:

 

-EXCURSIONS i SORTIDES  (1 dia):

A les persones que hagin pagat una excursiĂł, visita cultural o activitat d’1 dia i la cancel·lin per causa justificada fins a 72 hores abans de la mateixa, se’ls guardarĂ  l’import durant 1 any per a fer una altra sortida o excursiĂł similar. El pagament NO es reemborsable. Les cancel·lacions produĂŻdes dins de les 72 h anteriors o bĂ© la no presentaciĂł a l’hora de sortida no donen dret a cap devoluciĂł o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Els espectacles, concerts, i determinades visites exclusives, poden tenir condicions especials de cancel·laciĂł. Tots els canvis i cancel·lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com


-VIATGES  (+2 dies):

 Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econòmiques especials de contractaciĂł. La causa sĂłn els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul·laciĂł d’un participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per això, recomanem contractar l’assegurança opcional d’anul·laciĂł per prevenir qualsevol incidència o malaltia imprevista (pròpia o familiar) abans d’un viatge, especialment en el cas de tenir familiars directes d’edat avançada. Quan un participant cancel·la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l’assegurança opcional de cancel·laciĂł, es produeixen les segĂĽents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.laciĂł: 

La bestreta o paga i senyal no és reemborsable. A més, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalització: 

  • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
  • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:  El 75% del preu total del viatge.
  • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
  • La no presentaciĂł: El 100% de l’import del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gestió: Qualsevol cancel·lació o canvi d’una reserva té unes despeses de gestió de 50 €. 

 

Tots els canvis, modificacions i cancel·lacions d’una reserva hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer desprĂ©s el pagament corresponent de l’excursiĂł o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

  • A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripciĂł i confirmada, es procedirĂ , a continuaciĂł, a pagar la totalitat de l’import de l’excursiĂł en un termini mĂ xim de 4 dies. Aquest import sempre haurĂ  d’estar pagat abans de la sortida.

 

  • En els Viatges de 2 o mĂ©s dies de durada, que inclouen hotels, avions, trens, etc. cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) tambĂ© en el termini mĂ xim de 4 dies desprĂ©s de la inscripciĂł. La resta del pagament s’ha de fer, com a mĂ xim, fins a 45 dies abans de la sortida, o be en la data lĂ­mit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

 

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència SanitĂ ria BĂ sica

 

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitĂ ria bĂ sica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produĂŻdes durant el dia d’excursiĂł. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mĂştues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mĂştua privada per aquests casos. T’informem tambĂ© que el nostre equip de guies estĂ  format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuaciĂł en cas d’incidència (AvĂ­s immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarĂ  amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel·lació, fes clic aquí 


Important: Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir a un viatge sense causa mèdica justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, psĂ­quiques, mentals, depressives, d’ansietat, etc … amb o sense hospitalitzaciĂł, aixĂ­ com determinades malalties cròniques o pre-existents.