Tornar Reservar
PDF

El Museu de l’Art Prohibit -23/02/24 -11,30h

Una exposici贸 煤nica amb obres d鈥檃rt marcades per la censura i la repressi贸

El Museu de l’Art Prohibit -23/02/24 -11,30h

El Museu de l’Art Prohibit -23/02/24 -11,30h

Una exposici贸 煤nica amb obres d鈥檃rt marcades per la censura i la repressi贸
Activitats i Visites
Cultura i Arts
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQU脥.

Resum del viatge

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals

Matinal

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals | Activitat Club Cultural.

El Museu de l’Art Prohibit -23/02/24 -11,30h

Una exposici贸 煤nica amb obres d鈥檃rt marcades per la censura i la repressi贸

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQU脥.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu
Horaris i Punt de Trobada
Condicions

L鈥檕bjectiu d鈥檃quest聽Cicle Cultural 鈥淒escobrir Barcelona鈥聽茅s donar a con猫ixer l鈥檃rt, els museus i el patrimoni urb脿 de la ciutat. Per aix貌, oferim un聽curs cronol貌gic聽en sentit invers: 茅s a dir, comen莽arem per l鈥檃rt contemporani per anar resseguint tots els moviments estil铆stics presents a la ciutat. El cicle contempla visites a museus, exposicions, edificis emblem脿tics i rutes tem脿tiques.

En aquesta trobada, descobrim el聽Museu de l鈥橝rt Prohibit, una exposici贸聽transversal i disruptiva聽ubicada dins d鈥檜n edifici d鈥檌nspiraci贸 modernista. Acompanyats sempre per guies especialitzats i professionals experts que ens ofereixen 脿mplies explicacions dels llocs que visitem, participar en aquest Cicle 茅s tamb茅 una bona oportunitat per coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable聽ambient d鈥檃mistat i cultura.


Fes un cop d鈥檜ll a聽les altres pestanyes聽per saber en qu猫 consistir脿 la sortida.

El聽Museu de l鈥橝rt Prohibit聽茅s un nou espai recentment inaugurat que presenta un conjunt d鈥檕bres de diferents 猫poques que tenen un aspecte en com煤: totes聽han patit la censura聽o han estat considerades ofensives per motius religiosos, pol铆tics, socials o culturals. 脡s el primer museu d鈥檃questes caracter铆stiques que obre a la nostra ciutat i que no nom茅s mostra aquestes peces art铆stiques prohibides sin贸 que tamb茅 reflexiona sobre el concepte de censura en el m贸n de l鈥檃rt. Es tracta, doncs, d鈥檜n museu obert susceptible de ser constantment renovat amb noves peces.


Sorgit d鈥檜na iniciativa privada 鈥攍a col路lecci贸 de l鈥檈mpresari i periodista聽Tatxo Benet鈥 el Museu de l鈥橝rt Prohibit s鈥檜bica en un espai emblem脿tic: la聽Casa Garriga Nogu茅s, dissenyada per l鈥檃rquitecte聽Enric Sagnier聽seguint un estil ecl猫ctic que destaca pel seu meravell贸s vitrall modernista. Acompanya鈥檔s en aquesta activitat que explora de forma cr铆tica la censura art铆stica i descobreix com aquest espai lliure de prohibicions crea interessants di脿legs entres les obres d鈥檃rt exposades, les quals tamb茅 adquireixen nous significats individuals.


Aquesta activitat s鈥檈mmarca dins del Cicle Descobrir Barcelona: un curs cronol貌gic que tracta els diferents estils art铆stics presents a la ciutat de Barcelona a trav茅s de rutes, exposicions i museus.

 

Detalls del preu
El preu inclou
 • Entrada i Visita guiada al Museu de l鈥橝rt Prohibit.
 • Explicacions i acompanyament del guia del Centre Europeu.
 • 脷s de radioguies.
 • Aquesta activitat 茅s exclusiva pels membres del Club Cultural. Et convidem a participar-hi i fer-te soci/s貌cia. En aquestenlla莽聽pots trobar m茅s info.

El preu NO inclou

Davant del Museu 鈥 c.Diputaci贸, 250 鈥 Metro Passeig de Gr脿cia, L2-L3-L4 i Renfe

 

Condicions Generals

Les Condicions Generals s贸n les reglament脿riament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripci贸, ja sigui personal, per internet, per tel猫fon o per altres mitjans, implica la plena acceptaci贸 de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informaci贸 i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel路laci贸 i Canvis:

 

-EXCURSIONS i SORTIDES聽 (1 dia):

A les persones que hagin pagat una excursi贸, visita cultural o activitat d鈥1 dia i la cancel路lin per causa justificada fins a 72 hores abans de la mateixa, se’ls guardar脿 l鈥檌mport durant 1 any per a fer una altra sortida o excursi贸 similar. El pagament NO es reemborsable.聽Les cancel路lacions produ茂des dins de les 72 h anteriors o b茅 la no presentaci贸 a l鈥檋ora de sortida no donen dret a cap devoluci贸 o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Els espectacles, concerts, i determinades visites exclusives, poden tenir condicions especials de cancel路laci贸. Tots els canvis i cancel路lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com


-VIATGES聽 (+2 dies):

Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econ貌miques especials de contractaci贸. La causa s贸n els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul路laci贸 d鈥檜n participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per aix貌, recomanem contractar l鈥asseguran莽a opcional d鈥檃nul路laci贸 per prevenir qualsevol incid猫ncia o malaltia imprevista (pr貌pia o familiar) abans d鈥檜n viatge, especialment en el cas de tenir familiars directes d’edat avan莽ada.聽Quan un participant cancel路la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l鈥檃sseguran莽a opcional de cancel路laci贸, es produeixen les seg眉ents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.laci贸:聽

La bestreta o paga i senyal no 茅s reemborsable. A m茅s, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l鈥檃g猫ncia, degudament justificats, com bitllets d鈥檃vi贸, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas 茅s possible retornar l鈥檌mport dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalitzaci贸:聽

 • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
 • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:聽 El 75% del preu total del viatge.
 • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
 • La no presentaci贸: El 100% de l鈥檌mport del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gesti贸: Qualsevol cancel路laci贸 o canvi d鈥檜na reserva t茅 unes despeses de gesti贸 de 50 鈧.聽Tots els canvis, modificacions i cancel路lacions d’una reserva hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com聽


 

M猫tode de Pagament

Per poder garantir la pla莽a, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuaci贸 el pagament corresponent de l鈥檈xcursi贸 o sortida o la bestreta d鈥檜n viatge. No 茅s possible guardar places d鈥檈xcursions i viatges, si no s鈥檋a fet el pagament corresponent. Es pot pagar online amb targeta, tamb茅 per transfer猫ncia banc脿ria, o directament a les nostres oficines.

 

 • Excursions d鈥1 dia en autocar:聽un cop efectuada la inscripci贸 i confirmada la mateixa, es procedir脿, tot seguit, a pagar la totalitat de l鈥檌mport de l鈥檈xcursi贸 en un termini m脿xim de聽4 dies. Aquest import haur脿 d鈥檈star sempre pagat abans de la sortida.

 

 • Viatges de 2 o m茅s dies de durada:聽en els viatges que inclouen hotels, avions, trens, etc cal fer una聽bestreta聽o paga i senyal de reserva (que s鈥檌ndica en cada programa) tamb茅 en el termini m脿xim de聽4 dies聽despr茅s de la inscripci贸. La resta del pagament s鈥檋a de fer, com a m脿xim, fins a聽45 dies abans de la sortida, o聽be en la data l铆mit indicada en l鈥檃partat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul路lades.

 

 • Formes de pagament:聽
 • Pagaments per Transfer猫ncia:聽Consulta els n煤meros聽IBAN. Clica aqu铆:聽Pagaments per BANC
 • Pagament online amb VISA / MASTERCARD: Omple ara el seg眉ent formulari i ser脿s re-dirigit a una聽p脿gina segura聽de pagaments online de CaixaBank. Tingues la聽targeta聽i el聽tel猫fon m貌bil聽preparats al teu costat. Recorda que es possible que el teu banc t鈥檈nvi铆 un Codi de Seguretat al teu聽m貌bil聽per poder completar el pagament. Si tens algun dubte truca鈥檔s al 93.430.99.79.聽Clica aqu铆:聽Fer un pagament online amb VISA

 

Asseguran莽a de Viatge

Asseguran莽a d’Accidents i Assist猫ncia Sanit脿ria B脿sica

 

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem incl貌s en el preu una asseguran莽a que cobreix l’assist猫ncia sanit脿ria b脿sica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incid猫ncies produ茂des durant el dia d’excursi贸. Aquesta asseguran莽a no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per m煤tues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva m煤tua privada per aquests casos. T’informem tamb茅 que el nostre equip de guies est脿 format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuaci贸 en cas d’incid猫ncia (Av铆s immediat al 112), un cop el participant ha estat at猫s pels serveis d’assist猫ncia, el Guia, valorant-ne el cas, retornar脿 amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel路laci贸, fes clic aqu铆


Important:

 • Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir al viatge sense causa m猫dica justificada). Tampoc s鈥檌nclouen les聽malaltiesnervioses, ps铆quiques, mentals, depressives, d鈥檃nsietat, etc 鈥 amb o sense hospitalitzaci贸.
 • No s’inclouen les malalties, danys, patologies o lesions produ茂des com a conseq眉encia d’agreujaments de malalties preexistents cr貌niques, degeneratives o conegudes per l’assegurat. Tampoc les actuacions m猫diques i sanit脿ries o les operacions quir煤rgiques previament conegudes per l’assegurat o que estiguin pendents de programaci贸 de data i que impideixin l’assist猫ncia al viatge.

Nota: Recordem que en cas de cancel.laci贸 el client te sempre que assumir els costos dels serveis聽pre-pagats聽per l鈥檃g猫ncia, degudament justificats, com bitllets d鈥檃vi贸, vaixell o tren, la reserva d鈥檋otel, les places d鈥檃utocar, les entrades i visites guiades, etc. Cal ressaltar que en cap cas 茅s possible retornar l鈥檌mport dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars. Per aix貌, recomanem contractar l鈥asseguran莽a EXTRA opcional d鈥檃nul路laci贸.聽