Volver Reservar
PDF

El Museo del Arte Prohibido -23/02/24 -11,30h

Una exposición única con obras de arte marcadas por la censura y la represión

El Museo del Arte Prohibido -23/02/24 -11,30h

El Museu de l’Art Prohibit -23/02/24 -11,30h

Una exposició única amb obres d’art marcades per la censura i la repressió
Activitats i Visites
Cultura i Arts
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.

Resum del viatge

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals

Matinal

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals | Activitat Club Cultural.

El Museu de l’Art Prohibit -23/02/24 -11,30h

Una exposició única amb obres d’art marcades per la censura i la repressió

Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu
Horaris i Punt de Trobada
Condicions

L’objectiu d’aquest Cicle Cultural “Descobrir Barcelona” és donar a conèixer l’art, els museus i el patrimoni urbà de la ciutat. Per això, oferim un curs cronològic en sentit invers: és a dir, començarem per l’art contemporani per anar resseguint tots els moviments estilístics presents a la ciutat. El cicle contempla visites a museus, exposicions, edificis emblemàtics i rutes temàtiques.

En aquesta trobada, descobrim el Museu de l’Art Prohibit, una exposició transversal i disruptiva ubicada dins d’un edifici d’inspiració modernista. Acompanyats sempre per guies especialitzats i professionals experts que ens ofereixen àmplies explicacions dels llocs que visitem, participar en aquest Cicle és també una bona oportunitat per coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.


Fes un cop d’ull a les altres pestanyes per saber en què consistirà la sortida.

El Museu de l’Art Prohibit és un nou espai recentment inaugurat que presenta un conjunt d’obres de diferents èpoques que tenen un aspecte en comú: totes han patit la censura o han estat considerades ofensives per motius religiosos, polítics, socials o culturals. És el primer museu d’aquestes característiques que obre a la nostra ciutat i que no només mostra aquestes peces artístiques prohibides sinó que també reflexiona sobre el concepte de censura en el món de l’art. Es tracta, doncs, d’un museu obert susceptible de ser constantment renovat amb noves peces.


Sorgit d’una iniciativa privada —la col·lecció de l’empresari i periodista Tatxo Benet— el Museu de l’Art Prohibit s’ubica en un espai emblemàtic: la Casa Garriga Nogués, dissenyada per l’arquitecte Enric Sagnier seguint un estil eclèctic que destaca pel seu meravellós vitrall modernista. Acompanya’ns en aquesta activitat que explora de forma crítica la censura artística i descobreix com aquest espai lliure de prohibicions crea interessants diàlegs entres les obres d’art exposades, les quals també adquireixen nous significats individuals.


Aquesta activitat s’emmarca dins del Cicle Descobrir Barcelona: un curs cronològic que tracta els diferents estils artístics presents a la ciutat de Barcelona a través de rutes, exposicions i museus.

 

Detalls del preu
El preu inclou
 • Entrada i Visita guiada al Museu de l’Art Prohibit.
 • Explicacions i acompanyament del guia del Centre Europeu.
 • Ús de radioguies.
 • Aquesta activitat és exclusiva pels membres del Club Cultural. Et convidem a participar-hi i fer-te soci/sòcia. En aquest enllaç pots trobar més info.

El preu NO inclou

Davant del Museu – c.Diputació, 250 – Metro Passeig de Gràcia, L2-L3-L4 i Renfe

 

Condicions Generals

Les Condicions Generals són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel·lació i Canvis:

 

-EXCURSIONS i SORTIDES  (1 dia):

A les persones que hagin pagat una excursió, visita cultural o activitat d’1 dia i la cancel·lin per causa justificada fins a 72 hores abans de la mateixa, se’ls guardarà l’import durant 1 any per a fer una altra sortida o excursió similar. El pagament NO es reemborsable. Les cancel·lacions produïdes dins de les 72 h anteriors o bé la no presentació a l’hora de sortida no donen dret a cap devolució o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Els espectacles, concerts, i determinades visites exclusives, poden tenir condicions especials de cancel·lació. Tots els canvis i cancel·lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com


-VIATGES  (+2 dies):

 Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econòmiques especials de contractació. La causa són els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul·lació d’un participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per això, recomanem contractar l’assegurança opcional d’anul·lació per prevenir qualsevol incidència o malaltia imprevista (pròpia o familiar) abans d’un viatge, especialment en el cas de tenir familiars directes d’edat avançada. Quan un participant cancel·la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l’assegurança opcional de cancel·lació, es produeixen les següents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.lació: 

La bestreta o paga i senyal no és reemborsable. A més, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalització: 

 • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
 • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:  El 75% del preu total del viatge.
 • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
 • La no presentació: El 100% de l’import del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gestió: Qualsevol cancel·lació o canvi d’una reserva té unes despeses de gestió de 50 €. 

 

Tots els canvis, modificacions i cancel·lacions d’una reserva hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

 • A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

 • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, avions, trens, etc. cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 45 dies abans de la sortida, o be en la data límit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

 

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica

 

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos. T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel·lació, fes clic aquí 


Important: Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir a un viatge sense causa mèdica justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, psíquiques, mentals, depressives, d’ansietat, etc … amb o sense hospitalització, així com determinades malalties cròniques o pre-existents.