Viatges per a Singles

Viajes de Senderismo

Vols viatjar en grup i conèixer altres persones?

El Centre Europeu de Barcelona, és un Centre Cultural fundat el 1977 especialitzat en Viatges Culturals i de Natura.  Organitzem viatges en grup on es fomenta un bon ambient d’amistat i de cultura entre els participants. En tots els viatges solen venir persones singles (solteres), i és una bona oportunitat per ampliar el cercle d’amistats.

Si estàs interessat en rebre informació més detallada i personalitzada sobre els Viatges per a Singles que organitza el Centre Europeu, demana més informació, sense cap compromís.

 

 

Comparteix la teva afició a viatjar amb persones afins

¿Quines persones participen en els Viatges Culturals?

Les persones participants en els viatges per a singles són persones actives interessades en la cultura, la natura, i ampliar el seu cercle d’amistats. Cal destacar que no es tracta de viatges destinats a trobar parella, ni es realitzen activitats com sortir a discoteques, o festes de nit.

Si t’agrada viatjar, i vols fer-ho en grup, sentir-te acompanyat/da, i gaudir d’un bon ambient d’amistat i de cultura, el Centre Europeu és un molt bon indret on gaudir de la teva afició ! Vine, t’esperem!

¿Com són els Viatges organitzats per a Singles?

El Centre Europeu disposa de la seva pròpia agència de viatges per oferir la millor atenció, qualitat i servei, alhora que un tracte detallista i personalitzat. Es tracta de viatges dissenyats, preparats organitzats amb especial cura i dedicació pels nostres Professors i Guies especialitzats.

El Centre Europeu és membre adherit d’ACAVE (Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades). Viatjant amb nosaltres comptes amb la màxima seguretat i garanties fixades per la Generalitat de Catalunya i l’Estat espanyol, i que només les millors Agències de Viatge compleixen.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar