Treballa al Centre Europeu

 

T’apassiona la Cultura?

El Centre Europeu és un Centre Cultural que organitza un atractiu programa cultural d’activitats, excursions i viatges per Catalunya, Espanya i Europa. Si t’agrada sortir d’excursió, viatjar, el servei a les persones i la difusió cultural, t’agradarà treballar al Centre!

Cerquem persones dinàmiques, autònomes i responsables, amb estudis superiors en carreres humanístiques (Art, Història, Humanitats,…) i algun tipus d’experiència de guiatge o de servei a les persones.

Si t’interessa i el teu perfil encaixa, envia’ns el teu curriculum i una carta de presentació a info@centroeuropeo.com !

Actualment tenim les següents posicions obertes:

  • Agent de Viatges i Gestor/a Atenció al Client – 0 -3 anys experiencia. Treball Presencial a Oficina Centre Europeu. Veure oferta

 

Tens algun projecte al cap?

Al Centre Europeu sempre estem treballant en oferir noves rutes, i programes als nostres Socis i Participants, ens encantarà escoltar si tens una proposta o projecte amb la mateixa filosofía del Centre, i que vulguis compartir.

 

Si tens algun projecte de difusió cultural que encaixi amb la missió del Centre Europeu, envia’ns la teva proposta i una carta de presentació a info@centroeuropeo.com !

 

El Centre Europeu és una empresa certificada amb el segell Biosphere de Turisme Sostenible i compleix amb les polítiques de diversitat i igualtat en el lloc de treball. 

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar