Return Share
Nova parada de viatges a la Província de Girona
Nova parada de viatges a la Província de Girona
Compartir Post
Avisos i Notícies

Parada alternativa d’autocar a l’Àrea de l’Empordà

Ens plau comunicar, que a partir d’ara, tindràs l’opció de pujar als nostres autocars en l’Àrea de l’Empordà (Al costat de l’AP-7, direcció França) en alguns viatges. Això permetrà, que totes aquelles persones que visqueu a la província de Girona, pugueu participar en els Viatges sense haver de venir fins a Barcelona. A la tornada, també farem parada a l’Àrea de l’Empordà, aquesta vegada al costat de l’AP-7, direcció Barcelona.

Viatges Culturals a Europa

Per a quins viatges és aquesta nova parada?

Després de fer les quatre parades a Barcelona, farem aquesta cinquena aturada, en aquells viatges d’autocar en els que passem per l’AP-7 en direcció França. Per exemple, faríem aquesta nova parada a viatges que tinguin per destinació Itàlia, França o Suïssa.

Viatges Culturals a Europa

S’ha de revisar la parada alternativa per a cada viatge.

Recomanem mirar a la informació del vostre viatge desitjat, les diverses parades en autocar que farem, a la pestanya de la web “Horaris i Punt de Trobada”, per confirmar que hi ha la possibilitat de recollir a gent en aquest nou punt alternatiu.

 

També és important, deixar ben especificat, a l’apartat “observacions”, de la teva inscripció del viatge, que vols pujar i baixar de l’autocar a l’inici i finalització del viatge, o bé trucar-nos i comunicar-ho a oficina. Pots veure tots els viatges i les diverses parades que fem per a cadascú al nostre programa.

 

La resta de parades fixes en autocar a Barcelona

Prèviament a fer la parada alternativa a les proximitats de Girona, continuarem fent les següents aturades a Barcelona:

  • Hora de sortida, 7,00 h: 1a parada: Muntaner 213 (Zona Diagonal-Muntaner, entre Av. Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom).
  • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
  • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
  • 20 minuts després, aprox.: 4a parada: Av. Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la matalasseria de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1 i Renfe, estació Fabra i Puig. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar