Return Share
Nou acord amb la Fundació Vila Casas
Nou acord amb la Fundació Vila Casas
Compartir Post
Avisos i Notícies Barcelona Cultura Popular

El Centre Europeu ha arribat a un nou acord amb Fundació Vila Casas dins del Servei del Carnet Digital. A partir d’ara, els socis del Club Cultural, tindreu els següents avantatges:

  • Accés a les entrades amb preu reduït per a les exposicions dels diferents espais de la Fundació Privada Antoni Vila Casas (Can Framis, Espais Volart, Can Mario, i Palau Solterra).
  • Codi promocional de descompte del 15% a la seva botiga online per a Publicacions (Catàlegs d’Artistes, Posters i Packs) i Merchandising.

El Carnet Digital és un servei exclusiu per a socis, que et permet obtenir grans descomptes en Obres de Teatre, Espectacles, Musicals, Cinema, Monòlegs… A poc a poc, anirem afegint novetats perquè t’ho passis molt bé.

 

Què és la Fundació Vila Casas?

La Fundació Vila Casas, institució fundada l’any 1986 per l’empresari farmacèutic Antoni Vila Casas, és una entitat privada sense ànim de lucre que té com a objectiu prioritari promocionar l’art contemporani català. A través de cinc espais expositius que formen part del llegat arquitectònic de Catalunya, la Fundació es converteix en una plataforma des de la qual s’exhibeix el fons permanent de la col·lecció i se celebren exposicions temporals dels artistes que l’integren.

La Fundació Vila Casas al llarg dels anys ha anat rebent premis per la seva tasca artística i cultural, així com de conservació del patrimoni arquitectònic. Pots veure més informació de la Fundació, fent clic aquí.
Can Framis - Vila Casas - 22@

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar