Return Share
Més enllà de Lisboa
Més enllà de Lisboa
Compartir Post
Art

El patrimoni que hi ha més enllà de Lisboa

Portugal és un país petit però un dels més encantadors que podem trobar arreu d’Europa, proper i llunyà alhora. El fet de tenir l’oceà Atlàntic ha influenciat enormement la seva cultura: tothom coneix el meravellòs bacallà en sal i les sardines, plats nacionals; les seves platges són precioses i ferestegues, més si les comparem amb el tranquil Mediterrani. La seva arquitectura, els seus carrers, l’ambient que es respira… fins i tot la seva màgica i enigmàtica saudade (traduïda com a anhel, tot i no ser exactament aquesta sensació) ens recorda a temps passat: potser als segles en que Portugal va tenir un imperi marítim molt poderòs, entre el segle XVI i XIX.

Portugal, és un lloc de cultura, gastronomia, vins, platges, història, paisatges… un poble obert, hospitalari i sincer. Lisboa és la seva capital, una ciutat que recull l’essència de tots aquests components que hem anat veient i que no deixa indiferent a ningú. Si vas a Lisboa, la saudade t’acompanyarà fins que hi tornis.

Però també és cert que per conèixer i viure-ho tot, és necessari visitar Lisboa però anar més enllà. Això és el que us oferim al Centre Europeu amb el viatge Lisboa, el Castell-Palau de Queluz, Cascais i la Costa d’Estoril.

Tot el que no et pots perdre!

Abans hem parlat de l’arquitectura que ens recorda a l’època en que Portugal era un gran imperi marítim. Això ho podrem veure de primera mà amb la visita que farem al Castell-Palau de Queluz. Conegut com el Versalles portuguès, podem imaginar la magnificència de la seva arquitecutra i dels seus jardins. De fet, hi van participar els millors arquitectes, decoradors i jardiners d’Europa, convertint-se en un referent de l’arquitectura palatina del segle XVIII.

Hem parlat també de la importància de tenir l’Oceà Atlàntic a tocar, el qual forma uns paisatges increïbles. Per veure’ls el millor és anar a Cabo da Roca a la Costa d’Estoril, com farem en el nostre viatge. És el punt més occidental de l’Europa continental. Veurem els seus penya-segats, amb una alçada de 140 metres sobre el nivell del mar, hi passejarem per ser conscients de la meravella de vistes i la infinitat de l’oceà. Pel seu valor paisatgístic, forma part de la zona protegida del Parc Natural de Sintra-Cascais.

Per últim, però cabdal per aconseguir un viatge excel·lent és poder viure l’ambient del poble portugués. Per experimentar-ho, anirem a Cascais. Un poble de pescador encantador, que envolta al seu visitant d’una manera tan màgica que des del segle XX ha sigut destí d’artistes i aristòcrates. El seu casc antic ens porta per carrerons, petites places i cases precioses amb les típiques façanes de rajola.

No ho dubtis més i deixa’t encantar per tot el que t’ofereix Portugal amb el viatge del Centre Europeu!

 

 

Marina

queluz
Cabo da roca
Cascais

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar