Sergi

Cofundador i Director

Soc el director del Centre Europeu, fundat el 1977 a Barcelona, on dissenyem i organitzem activitats culturals i viatges sorprenents d’art, història i natura amb professors experts de tot Europa.

M’encanta viatjar i conèixer altres cultures i idiomes. He estudiat al Lyçée Français, a la Universitat de Barcelona on vaig cursar Economia i també a l’Institut d’Études Politiques de París, a més d’haver seguit diversos cursos de cultura. L’educació és una de les meves passions, i també sóc Professor a la Universitat Autònoma de Barcelona.

M’apassiona el patrimoni del meu país, em fa molta tristesa veure els turistes que viatgen pel món que vénen a Barcelona per simplement celebrar una festa i emborratxar-se al barri del mar de la Barceloneta. Crec que el nostre país té molt més a oferir a tots els viatgers curiosos que vulguin aprofundir més en els temes. Catalunya és terra de cultura, natura, gastronomia i tradicions, seu de gent amb mentalitat oberta. Barcelona és la seva capital i la ciutat on vaig néixer i visc, una ciutat coneguda mundialment per la seva obertura, diversitat i la seva forma de vida única.

Per parlar de turisme, cultura, maratons o simplement saludar-te, escriu-me i estem en contacte!

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar