Return Share
Viatge a la Terra Alta i el Parc Natural dels Ports
Viatge a la Terra Alta
Viatge a la Terra Alta i el Parc Natural dels Ports
Compartir Post
Avisos i Notícies Història Natura

La Terra Alta és una comarca de Catalunya plena d’història, cultura i paisatges naturals impressionants. Aquí tens una llista dels llocs imprescindibles per visitar en aquest territori. Prepara’t per descobrir la bellesa i la riquesa natural en un viatge a la Terra Alta!

 

1. Gandesa

La capital de la comarca, Gandesa, és coneguda per la seva història i patrimoni cultural. No et perdis la visita a la Cooperativa Agrícola, un edifici modernista dissenyat per Cèsar Martinell, deixeble de Gaudí. Passeja pel centre històric i visita l’església de l’Assumpció, amb el seu campanar de planta octogonal.

La Terra Alta

2. Horta de Sant Joan

Un dels pobles més bonics de la Terra Alta, Horta de Sant Joan és conegut per la seva connexió amb el pintor Pablo Picasso. Visita el Centre Picasso, on podràs veure reproduccions de les seves obres i conèixer la seva estada al poble. Passeja pels carrers empedrats i descobreix l’encant de les cases de pedra i la plaça principal envoltada d’arcs de mig punt.

Viatge a la Terra Alta

3. Parc Natural dels Ports

Aquest parc natural és una destinació imprescindible per als amants de les caminades i el senderisme. Amb una gran varietat de rutes, podràs explorar els paisatges muntanyosos, les valls profundes i les formacions rocoses espectaculars. La fauna i flora del parc són molt diverses, amb espècies úniques com la cabra salvatge i l’àguila cuabarrada.

Natura a la Terra Alta

4. La Via Verda

Aquesta antiga via ferroviària convertida en camí per a ciclistes i senderistes és perfecta per gaudir d’un dia a l’aire lliure. La ruta recorre la Terra Alta i ofereix paisatges variats, túnels i viaductes. És una manera ideal de conèixer la comarca d’una manera activa i saludable.

Natura a la Terra Alta

Pots participar en el nostre viatge a la Terra Alta. Visita el nostre programa de viatges!

5. Batea

Aquest poble és conegut pels seus vins de qualitat i el seu encant històric. Passeja pel centre històric, amb les seves cases de pedra i els seus carrers estrets, i visita les esglésies de Sant Miquel i Sant Joan. No oblidis tastar els vins locals en algun dels cellers del poble.

La Terra Alta

6. Corbera d’Ebre

Un lloc amb una gran càrrega històrica, Corbera d’Ebre va ser destruït durant la Batalla de l’Ebre a la Guerra Civil Espanyola. Avui dia, el poble vell es manté com a recordatori dels esdeveniments passats i ofereix una visita commovedora. El Centre d’Interpretació 115 Dies explica la història de la batalla i la seva importància.

 

La Terra Alta

7. Les Serres de Pàndols i Cavalls

Aquests dos sistemes muntanyosos ofereixen rutes de senderisme amb vistes panoràmiques espectaculars. Són llocs ideals per gaudir de la natura i descobrir la biodiversitat de la regió. A més, les serres tenen una importància històrica per la seva participació en la Batalla de l’Ebre.

Viatge a la Terra Alta

8. El Convent de Sant Salvador

Aquest antic convent franciscà, situat a Horta de Sant Joan, és un lloc ple de tranquil·litat i bellesa. Fundat al segle XIII, el convent ofereix una vista impressionant de la vall i és un lloc perfecte per a la meditació i el descans.

La Terra Alta

9. Els Vins de la Terra Alta

La comarca és famosa pels seus vins, especialment pels vins blancs elaborats amb la varietat garnatxa blanca. No deixis de tastar alguns dels seus vins de denominació d’origen i conèixer de primera mà la qualitat dels vins de la Terra Alta.

La Terra Alta

Aquestes destinacions ofereixen una visió completa de la diversitat i la bellesa de la Terra Alta. Des de la riquesa històrica i cultural dels seus pobles fins als impressionants paisatges naturals del Parc Natural dels Ports, cada lloc t’ofereix una experiència única i inoblidable. Prepara’t per a un viatge ple de descobriments i aventures a la Terra Alta!

Apunta’t en el nostre pròxim viatge a la Terra Alta i descobreix aquest meravellós territori desconegut!

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar