Return Share
Torna el Senderisme Cultural: Noves activitats!
Torna el Senderisme Cultural: Noves activitats!
Compartir Post
Avisos i Notícies Barcelona Natura

Desitjaria informar-te que en poques setmanes reprendrem les nostres excursions i viatges de Senderisme Cultural. Una activitat que desenvolupem en el Centre Europeu des de fa més de dues dècades i que, com ben saps, esdevé una manera singular i alhora saludable de conèixer el patrimoni històric i natural de les zones geogràfiques que visitem, gràcies a les explicacions dels nostres biòlegs, historiadors i guies de muntanya.

La represa consistirà en un paquet de sortides gratuïtes de matí i tarda que es realitzaran al llarg de tres setmanes a zones situades o properes a la Serra de Collserola i, per tant, fàcilment accessibles tant en transport privat com a públic des de la ciutat de Barcelona.

Tres rutes diferents que es repetiran per tal que els grups no siguin nombrosos, i pensades perquè “tornis a començar” a practicar el senderisme després del Confinament provocat per la Covid-19.

 

Els Balcons de Barcelona
Els Balcons de Barcelona
Els Balcons de Barcelona
Els Balcons de Barcelona

La primera setmana oferim una curta sessió preparatòria pels volts del Parc Cervantes. Un circuit semi-urbà que repetirem en quatre ocasions, i durant el qual t’ensenyarem vàries formes per escalfar, activar, tonificar i estirar de forma bàsica i senzilla aquells músculs i articulacions implicats en la progressió a peu. Una veritable “posada en forma” per no patir a l’hora de tornar als nostres enyorats corriols i senders de muntanya.

Durant les dues setmanes següents durem a terme dues rutes a peu al bell mig de la Serra de Collserola, cadascuna d’elles repetides en dues ocasions perquè els grups en siguin reduïts.

Primer ens endinsarem en els boscos que entapissen la Font de la Budellera i la Muntanya del Tibidabo, i després recorrerem les pistes i corriols de la zona més meridional de la serralada fins a la Muntanya Pelada i l’icònic Puig d’Ossa. Dos itineraris amb un inqüestionable valor paisatgístic, natural i històric, i que, gràcies als seus progressius nivells d’exigència, t’ajudaran a reprendre el contacte amb les caminades a l’aire lliure de manera gradual… una veritable aclimatació i aproximació a la muntanya!

 

 

Els Balcons de Barcelona
Torna el Senderisme: Noves activitats!
Torna el Senderisme: Noves activitats!

A més, t’avanço que properament tindràs a la teva disposició la nova programació d’atractius Viatges de Senderisme de dos i tres dies de durada que estem organitzant per aquest estiu. Tots ells amb els Pirineus com a teló de fons i pensats per caminar entre rierols i, sobretot, entre encisadors estanys de muntanya, com ara els ceretans de l’Orri i Malniu, i el de les Bulloses, un dels paratges naturals més formosos del sud de França.

 

Anima’t i camina aquest estiu amb nosaltres!

Els Balcons de Barcelona
Els Balcons de Barcelona
Els Balcons de Barcelona
Els Balcons de Barcelona

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar