Return Share
Miradors de Barcelona amb bones vistes
Miradors de Barcelona amb bones vistes
Compartir Post
Barcelona

4 Miradors de Barcelona espectaculars

Barcelona és plena de passejades, de cultura i història. Tot hi és a prop i envoltat de mar i muntanya. És urbana i cosmopolita però amb racons amagats encara per descobrir. És per això que una visita de la ciutata dalt un mirador, amb una visió panoràmica de tots els seus encants, és molt recomanable. Des del Centre Europeu de Barcelona us apropem una selecció de quatre dels miradors més espectaculars de la ciutat.

1- Montjuïc i la terrassa del Palau Nacional, seu del MNAC

A les nostres espatlles, el Palau Nacional, seu del MNAC, on es troba l’art de Catalunya per excel·lència. Davant, totes les construccions emblemàtiques que van rebre l’Exposició Internacional de 1929. Barcelona ens saluda als nostres peus. Més enllà, s’alça impetuós el Tibidabo. Aquesta situació és un dels millors miradors per la riquesa cultural que en desprèn.

La muntanya de Montjuïc sencera és un mirador natural increïble. Destaquem també el Mirador del Migdia, el Mirador de l’Alcalde i el Castell de Montjuïc, des d’on es veu, a més, el Port.

Miradors de Barcelona amb les millors vistes

2- El Tibidabo i el punt més alt de la ciutat

El Tibidabo, el cim més alt de la serra de Collserola, és un dels millors miradors naturals de Barcelona. Pulmó de la ciutat, té vistes a la naturalesa que l’envolta. Observem no només una panoràmica de la ciutat, també es visualitzen les seves fronteres, amb l’Hospitalet, Badalona i Montgat.

S’ha de dir, però, que el mirador barceloní més elevat és a la Torre de Collserola, equipat per l’ocasió amb un mirador de 360° de finestrals de vidre, al seu desè pis.

3- El búnquer al Turó de la Rovira

Continuem contemplant la ciutat envoltats de cultura i d’història, que així es gaudeix més! Durant la Guerra Civil, es va construir un refugi antiaeri al punt més alt del barri del Carmel, convertit després en barri de barraques. Avui dia, l’indret és patrimoni de la ciutat

Es tracta d’un dels miradors més valorats. Els seus 360° ens ofereixen una Barcelona urbana, més bella encara si la presenciem durant la posta de sol o ho fem a l’alba.

4- Terrassa de l’església de Santa Maria del Pi

La nostra darrera elecció és la terrassa de l’església de Santa Maria del Pi que hem visitat nombroses vegades amb el Centre Europeu. Amb la seva situació cèntrica al bell mig del barri gòtic, és espectacular la visió original que es té de l’entramat de carrerons laberíntics, com un mapa en 3D. De nou ens trobem a un mirador de 360°, des d’on localitzar els barris i construccions més importants de Barcelona.

Mil i un miradors

Altres opcions són els miradors de la Pedrera i el Parc Güell, on l’art de Gaudí ens delecta en un primer pla, per deixar pas a la resta de Barcelona a la llunyania. També recomanem els jardins del Turó del Putxet, mirador natural i un indret més apartat i tranquil.

Mirador Els Bunkers de Barcelona
Miradors de Barcelona
Miradors de Barcelona

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar