Tornar Reservar
PDF
La Vall de Bianya

El trenet de la Vall de Bianya, a la Garrotxa – 11/05/24 – 8h

Els magnífics paisatges de la comarca volcànica de La Garrotxa

El trenet de la Vall de Bianya, a la Garrotxa – 11/05/24 – 8h

El trenet de la Vall de Bianya, a la Garrotxa – 11/05/24 – 8h

Els magnífics paisatges de la comarca volcànica de La Garrotxa
Excursions 1 Dia
Cultura i Arts Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dissabte, 11 maig 2024

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu

  32‚ā¨

 • image description Ocupaci√≥

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals

 • image description Qu√® trobarem

  La meravellosa Vall de Bianya durant la primavera. Farem un recorregut en trenet per contemplar paisatges i monuments de la Garrotxa.

Resum del viatge

Excursions 1 Dia | Programa Activitats Culturals

1 dia

La Vall de Bianya
Excursions 1 Dia | Programa Activitats Culturals | Activitat Club Cultural.

El trenet de la Vall de Bianya, a la Garrotxa – 11/05/24 – 8h

Els magnífics paisatges de la comarca volcànica de La Garrotxa

La meravellosa Vall de Bianya durant la primavera. Farem un recorregut en trenet per contemplar paisatges i monuments de la Garrotxa.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals

 • Dia de sortida

  Dissabte, 11 maig 2024
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu socis

  32‚ā¨
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu
Horaris i Punt de Trobada
Info pràctica
Condicions
Qualitat Centre Europeu

T‚Äôagradar√† aquesta sortida per…

 1. Gaudir d’un dia sencer a la bonica Vall de Bianya, una encantadora regi√≥ verda de la comarca de la Garrotxa.
 2. Con√®ixer la zona d‚Äôuna manera molt diferent a l‚Äôhabitual, en trenet i de forma molt l√ļdica.
 3. Visitar les esglésies, ermites i cases pairals de la zona, com l’església romànica de Santa Margarita.

 

Dades Importants: Es cobrar√† al lloc 10 ‚ā¨ (en efectiu) per al trenet. No et descuidis de revisar la resta de pestanyes.

Acompanyeu-nos en una excursi√≥ encantadora per fer un recorregut al trenet de la Vall de Bianya, on els racons m√©s pintorescs de la Garrotxa es desplegaran davant dels vostres ulls. Entre boscos frondosos i camps verds de la primavera, descobrireu les antigues esgl√©sies rom√†niques com Santa Margarida, testimonis del passat medieval d’aquesta regi√≥. Aprofitarem per contemplar el singular Puig de Bassegoda i altres cims de l’Alta Garrotxa, aix√≠ com la ciutat d’Olot. Una excursi√≥ ple d’hist√≤ria i natura que no oblidarem. Al capvespre retorn a Barcelona amb arribada a les 20 h aprox.

 

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organitzaci√≥, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Asseguran√ßa d‚ÄôAccidents i Assist√®ncia Sanit√†ria B√†sica.

El preu NO inclou
 • Esmorzar:¬†Farem una parada per esmorzar en ruta.
 • Dinar: Al migdia temps lliure a Olot per dinar, passejar, etc. Podeu reservar algun dels seus restaurants o portar el p√≠cnic de casa.
 • Tiquet del trenet de la Vall de Bianya 10‚ā¨ aprox. Pagament als guies el d√≠a de la sortida en efectiu.

Avís Important: En les sortides i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

 • Cal dur un cal√ßat c√≤mode, esportiu o de muntanya, amb sola antilliscant i que subjecti b√© el peu i el turmell per evitar possibles accidents, caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits.
 • Roba c√≤moda adaptada al clima i a l’excursi√≥. Es recomana per capes per facilitar el control de la temperatura corporal. Roba d’abrigar/impermeable.
 • Es recomana portar aigua en una ampolla reutilitzable.
 • Protecci√≥ solar
 • Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i¬†Professors¬†durant el transcurs de l’activitat.

INFORMACI√ď GENERAL PER A TOTS ELS VIATGES, SORTIDES i EXCURSIONS


APTITUD F√ćSICA – PMR:¬†Els nostres viatges, excursions i visites culturals s√≥n sortides actives que inclouen passejades i caminades a peu, ja que d’aquesta manera aconseguim con√®ixer b√© tots els llocs i paratges que visitem. Per aix√≤ cal tenir en compte que a moltes poblacions i pobles rurals hi ha carrers amb pendents, pujades, escales, i paviments en mal estat o irregulars. Sovint cal pujar i baixar diverses vegades de l’autocar o estar dempeus una estona. Totes aquestes caracter√≠stiques no presenten cap problema per a les persones en condicions f√≠siques normals, per√≤ no s√≥n adequades per a PMR, persones amb mobilitat redu√Įda, amb dificultats per viatjar i caminar, o persones que necessiten una atenci√≥ individualitzada. Les persones participants en les excursions, sortides i viatges no han de tenir cap limitaci√≥ a la seva mobilitat personal, ni patir cap malaltia que pugui afectar la normal realitzaci√≥ de les activitats en grup. D’altra banda, a les excursions i viatges de natura, senderisme i caminades, cal llegir els programes detallats amb les dades t√®cniques, les caracter√≠stiques i el nivell de les possibles caminades i passejades. En cas de qualsevol dubte recomanem consultar a les nostres oficines.


DOCUMENTACI√ď: A tots els viatges, excursions i sortides cal portar sempre el DNI i/o el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambd√≥s documents i en llocs separats. Tamb√© recomanem portar la¬†Targeta Sanit√†ria Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l‚ÄôINSS per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte.


IMPORTANT: En fer les inscripcions a un viatge o sortida cal que el nom i cognoms indicats, la data de naixement i altres dades necessàries, coincideixin exactament amb els del DNI i Passaport, per evitar problemes en les reserves de vols, hotels, assegurances, etc.


PUNTUALITAT: Per respecte a tots els participants, es demana la m√†xima puntualitat en els punts de sortida i parades d’autocars, ja que a causa del tr√†nsit no es possible esperar a les persones que es retardin. Cal seguir en tot moment les indicacions, horaris i normatives dels Guies i Professors durant el transcurs de l‚Äôactivitat, i en cas de qualsevol incid√®ncia o retard contactar amb els tel√®fons m√≤bils d’emerg√®ncia del Centre o els que s’indiquin durant el viatge o sortida.


VESTUARI i CAL√áAT: Cal portar sempre un vestuari c√≤mode i adient, i sobretot un¬†cal√ßat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure‚Äôs sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el cal√ßat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D‚Äôaltra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorol√≤gics imprevistos i que en alguns llocs i zones de muntanya hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per aix√≤ es recomanable portar roba adequada, cal√ßat de recanvi, paraig√ľes o impermeable, protecci√≥ solar, farmaciola, els medicaments personals, etc.


CLIMATOLOGIA: Les activitats i viatges es realitzen sempre amb els horaris indicats i segons el programa oficial previst, independentment de les condicions climatològiques dels dies anteriors o del moment de la sortida. L’experiència de molts anys ens indica que encara que en el moment de la sortida plogui o les condicions meteorològiques siguin adverses, aquestes poden ser totalment diferents en el lloc de visita. I en el supòsit que aquestes condicions no milloressin, sempre es recorre a activitats alternatives. En qualsevol cas, si un viatge tingués alguna modificació, canvi d’horari o cancel.lació per alguna causa imprevista o excepcional, ens posaríem en contacte per telèfon, SMS o E-mail el més aviat possible, i per això és important mantenir les dades personals, correu, adreces i telèfons actualitzats en tot moment.


EQUIPATGE: Cada participant √©s responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per aix√≤ ha de¬†controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides di√†ries √©s recomanable portar una motxilla c√≤moda i no bosses de m√† o maletins. Les maletes i equipatges han d’estar correctament senyalitzats i identificats amb nom, adre√ßa i tel√®fons per evitar confusions amb altres de similars.


MENJARS EN LES EXCURSIONS (1 d√≠a): Normalment a les excursions culturals¬†en autocar es deixa temps disponible al migdia en alguna ciutat o poblaci√≥ que disposi de restaurants, bars i serveis per poder realitzar lliurement el dinar. Es pot portar el dinar de picnic o reservar pr√®viament algun restaurant. Tot i aix√≤, en algunes sortides es realitzen dinars en restaurants pr√®viament reservats per a tot el grup. En determinades excursions i especialment en les rutes de natura, senderisme i caminades cal sempre portar el dinar de casa, tipus p√≠cnic, ja que es menja al camp o en zones rurals. Tot aix√≤ s’indica als programes detallats de cada sortida.


MENJARS EN ELS VIATGES (+2 dies): Durant els viatges amb hotels¬†sempre es procura donar la major llibertat possible pels √†pats dels participants, per tal de donar prioritat a les visites i activitats, i evitar en la mesura del possible els casos d’intoler√†ncies i al.lergies d’algunes persones en els menus de grups. Als programes detallats de cada viatge s’indica el sistema de menjars, MP (mitja pensi√≥), PC (pensi√≥ completa) o AD (allotjament i esmorzar-bufet), depenent de l’hotel, situaci√≥ i lloc. En alguns viatges i per evitar els estrictes horaris dels hotels i poder gaudir del temps lliure, habitualment el r√®gim escollit als hotels √©s el d’AD. En conseq√ľ√®ncia, en determinats viatges no s’inclouen els dinars i sopars, que s’efectuen lliurement a les diverses ciutats i poblacions que visitem, sense cap problema. En tots aquests llocs tur√≠stics hi ha gran varietat de restaurants, autoserveis, bars, cafeteries, etc i a m√©s, els Professors i Guies informen i assessoren al respecte.


MITJANS DE TRANSPORT: Els autocars que utilitzem en les excursions i viatges s√≥n confortables i moderns i disposen d‚Äôaire condicionat, m√ļsica ambient, v√≠deo, etc. S√≥n condu√Įts per xofers habituals, experts i de confian√ßa. Excepte en el cas en que s’indiqui el contrari en el programa, normalment NO es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells ‚Ķ i altres mitjans de transport, per tal que cada participant (per ordre d‚Äôarribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitaci√≥ han de compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers. A l‚Äôinterior dels mitjans de transport i autocars no es permet fumar ni menjar. L‚Äô√ļs del cintur√≥ de seguretat √©s obligatori en els autocars i avions.


DESPESES EXTRA: En els viatges culturals del Centre Europeu no hi ha excursions facultatives. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en els nostres autocars son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


ENTRADES OPCIONALS: Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, ‚Ķ i els viatges en transports p√ļblics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, ‚Ķ etc son¬†opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realitzaci√≥ pot dependre de les condicions meteorol√≤giques del dia o d‚Äôaltres circumst√†ncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant aix√≤ sempre procurem gestionar, si es possible,¬†descomptes especials i preus redu√Įts de grup per als participants.


REUNIONS PREPARAT√íRIES de VIATGES: Uns dies previs a la sortida de cada viatge (+2 dies), √©s duu a terme una reuni√≥ preparat√≤ria virtual. En aquesta reuni√≥, alguns dels Professors i Guies que ens acompanyaran al viatge, informen sobre tots els aspectes rellevants de la sortida, aix√≠ com de les visites i activitats que es realitzaran. Tamb√©, podreu aprofitar al final d’aquesta reuni√≥ virtual, per consultar els diversos dubtes i preguntes que tingueu, relacionats amb el viatge. Per mail, rebreu la data i hora prevista per aquesta reuni√≥ preparat√≤ria virtual, a m√©s de l’enlla√ß inform√†tic per accedir-hi uns minuts abans. Tamb√©, per Email, s’envien missatges i informacions escrites d’√ļltima hora relacionades amb el viatge.


NORMES DE CONDUCTA i SEGURETAT: √Čs molt important complir amb tots els horaris i normatives establertes pels Professors i Guies en les diverses activitats. Per respecte als altres participants del grup, els participants han d‚Äôobservar una estricta¬†puntualitat.¬†L‚Äôorganitzaci√≥ es¬†reserva el¬†DRET d‚ÄôADMISSI√sti pot excloure de l‚Äôassist√®ncia a una activitat determinada, o donar de baixa d‚Äôuna excursi√≥ o viatge a aquella persona que incompleixi les normes de seguretat i les instruccions dels Guies i Professors, porti un cal√ßat o vestuari inadequat o perill√≥s per a la zona que es visita, o que per la seva actitud, higiene, conducta, o estat f√≠sic pugui perjudicar el desenvolupament de les activitats i la normal conviv√®ncia entre tots els assistents.


NOTES: Els organitzadors es reserven la possibilitat de¬†modificar¬†els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorol√≤gica, de seguretat o de for√ßa major ho justifica, i sempre en benefici del¬†benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se c√†rrec de les incid√®ncies i despeses econ√≤miques originades durant els viatges i sortides per motius de for√ßa major, per circumst√†ncies alienes a l’organitzaci√≥ o per causes meteorol√≤giques, desastres naturals, epid√®mies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o pol√≠tics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incid√®ncies en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats p√ļblics o privats. La no utilitzaci√≥ per part dels participants d’algun servei o mitj√† de transport incl√≤s en el preu d’una excursi√≥ o viatge, no d√≥na dret a cap devoluci√≥. Els viatges i excursions es realitzaran amb un m√≠nim de 20 inscrits. La inscripci√≥ implica la plena acceptaci√≥ de tots els apartats del programa i de les informacions del web. Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:¬† 93.430.99.79 ‚Äď 687.560.502. Aquestes normes han estat revisades i editades en data 1 gener 2024¬†i anul¬∑len a les anteriors.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal ‚Äď Muntaner) amb les parades habituals.


 • Hora de sortida indicada: 1a parada:¬†Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Vel√≤drom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts despr√©s, aprox.: 2a parada:¬†Val√®ncia 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gr√†cia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gr√†cia);
 • 10 minuts despr√©s, aprox.: 3a parada:¬†Val√®ncia 460 (Zona Sagrada Fam√≠lia, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Fam√≠lia);
 • 20 minuts despr√©s, aprox.:¬†4a i darrera parada:¬†Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la matalasseria de la cantonada del Passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1 i Renfe, estaci√≥ Fabra i Puig. ATENCI√ď: No √©s a l‚Äôestaci√≥ d‚Äôautobusos.

Participar amb el Centre Europeu és gaudir de Viatges…

 1. Ben planificats i acuradament organitzats, on es combinen atractives visites i passejades amb temps lliure on els participants gaudeixen al seu aire.
 2. Apassionats de la divulgació del Patrimoni Cultural i Natural i sempre acompanyats per un mínim de dos Professors de parla catalana.
 3. Sovint també comptem amb Guies Locals experts i especialitzats en temes d’art, història i natura.
 4. Seleccionem Hotels de qualitat, confortables i cèntrics, que ens permeten realitzar el Programa còmodament.
 5. Fomentem un agradable ambient d‚ÄôAmistat i Cultura¬†entre tots els participants, on ning√ļ se sent sol o a√Įllat.
 6. Participen persones d’arreu de Catalunya i t’agradaran si ets una persona activa i oberta.

Descobreix perquè som líders en qualitat i organització de Viatges Culturals per Europa en aquest enllaç

Condicions Generals

Les Condicions Generals s√≥n les reglament√†riament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripci√≥, ja sigui personal, per internet, per tel√®fon o per altres mitjans, implica la plena acceptaci√≥ de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informaci√≥ i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel·lació i Canvis:

 

-EXCURSIONS i SORTIDES  (1 dia):

A les persones que hagin pagat una excursi√≥, visita cultural o activitat d‚Äô1 dia i la cancel¬∑lin per causa justificada fins a 72 hores abans de la mateixa, se’ls guardar√† l‚Äôimport durant 1 any per a fer una altra sortida o excursi√≥ similar. El pagament NO es reemborsable.¬†Les cancel¬∑lacions produ√Įdes dins de les 72 h anteriors o b√© la no presentaci√≥ a l‚Äôhora de sortida no donen dret a cap devoluci√≥ o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Els espectacles, concerts, i determinades visites exclusives, poden tenir condicions especials de cancel¬∑laci√≥. Tots els canvis i cancel¬∑lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com


-VIATGES  (+2 dies):

¬†Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econ√≤miques especials de contractaci√≥. La causa s√≥n els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul¬∑laci√≥ d‚Äôun participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per aix√≤, recomanem contractar l‚Äôasseguran√ßa opcional d‚Äôanul¬∑laci√≥ per prevenir qualsevol incid√®ncia o malaltia imprevista (pr√≤pia o familiar) abans d‚Äôun viatge, especialment en el cas de tenir familiars directes d’edat avan√ßada.¬†Quan un participant cancel¬∑la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l‚Äôasseguran√ßa opcional de cancel¬∑laci√≥, es produeixen les seg√ľents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.laci√≥:¬†

La bestreta o paga i senyal no és reemborsable. A més, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalització: 

 • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
 • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:¬† El 75% del preu total del viatge.
 • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
 • La no presentaci√≥: El 100% de l‚Äôimport del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gesti√≥: Qualsevol cancel¬∑laci√≥ o canvi d‚Äôuna reserva t√© unes despeses de gesti√≥ de 50 ‚ā¨.¬†

 

Tots els canvis, modificacions i cancel¬∑lacions d’una reserva hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com¬†

Mètode de Pagament

Per poder garantir la pla√ßa, un cop confirmada la reserva, cal fer despr√©s el pagament corresponent de l’excursi√≥ o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

 • A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripci√≥ i confirmada, es procedir√†, a continuaci√≥, a pagar la totalitat de l’import de l’excursi√≥ en un termini m√†xim de 4 dies. Aquest import sempre haur√† d’estar pagat abans de la sortida.

 

 • En els Viatges de 2 o m√©s dies de durada, que inclouen hotels, avions, trens, etc. cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s‚Äôindica en cada programa) tamb√© en el termini m√†xim de¬†4 dies despr√©s de la inscripci√≥. La resta del pagament s‚Äôha de fer, com a m√†xim, fins a 45 dies abans de la sortida, o be en la data l√≠mit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul¬∑lades.

 

Assegurança de Viatge

Asseguran√ßa d’Accidents i Assist√®ncia Sanit√†ria B√†sica

 

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem incl√≤s en el preu una asseguran√ßa que cobreix l’assist√®ncia sanit√†ria b√†sica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incid√®ncies produ√Įdes durant el dia d’excursi√≥. Aquesta asseguran√ßa no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per m√ļtues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva m√ļtua privada per aquests casos. T’informem tamb√© que el nostre equip de guies est√† format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuaci√≥ en cas d’incid√®ncia (Av√≠s immediat al 112), un cop el participant ha estat at√®s pels serveis d’assist√®ncia, el Guia, valorant-ne el cas, retornar√† amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel·lació, fes clic aquí 


Important: Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir a un viatge sense causa m√®dica justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, ps√≠quiques, mentals, depressives, d’ansietat, etc … amb o sense hospitalitzaci√≥, aix√≠ com determinades malalties cr√≤niques o pre-existents.