Tornar Reservar
PDF
castell peralada - empordà

El Castell de Peralada i el Port de la Selva – 09/07/22 – 8h

Els atractius paisatges de l'Alt Empordà i la Costa Brava Nord

El Castell de Peralada i el Port de la Selva – 09/07/22 – 8h

El Castell de Peralada i el Port de la Selva – 09/07/22 – 8h

Els atractius paisatges de l'Alt Empordà i la Costa Brava Nord
Excursions 1 Dia
Cultura i Arts
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions 1 Dia

1 dia

castell peralada - empordà
Excursions 1 Dia | Activitat Club Cultural.

El Castell de Peralada i el Port de la Selva – 09/07/22 – 8h

Els atractius paisatges de l'Alt Empordà i la Costa Brava Nord

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu
Horaris i Punt de Trobada
Condicions

Una interessant sortida cultural a la comarca de l’Alt Empordà, en la que veurem el Museu del Castell de Peralada. Aquest museu es troba a la població medieval de Peralada, on hi destaquen les cases de pedra, la plaça porxada i atractius racons. Desprès anirem al Port de la Selva, sens dubte un dels paratges més bonics i singulars de la Costa Brava nord.

Descripció: Una interessant sortida cultural a la comarca de l’Alt Empordà, en la que veurem el Museu del Castell de Peralada. El Museu el trobem instal·lat en el convent del Carme. Aquest convent es construí a mitjans del segle XIV, molt proper al castell i al segon recinte de la muralla. A la visita que farem podrem veure l’església del convent, d’estil gòtic. Quan la van restaurar es va derruir la falsa volta i s’hi va descobrir un teginat policromat gòtic, original de l’església. També hi destaca el Museu del Vi, on hi trobem una àmplia exposició de 750 objectes relacionats amb la cultura del vi, ubicat en una part de les antigues bodegues dels frares carmelites.


També destaca les col·leccions del Museu del Vidre que es considera la més important d’Espanya, com a col·lecció feta per un sol propietari, i una de les més significatives del món. A la visita també destaca la col·lecció de ceràmica amb unes 1.000 peces i sobretot l’extraordinària biblioteca. Hi trobem els llibres dels darrers membres de la nissaga Rocabertí, i quan l’any 1923 adquirir el castell Miquel Mateu, va augmentar considerablement els seus fons. Hi va afegir uns dos-cents incunables, uns set-cents exemplars únics o raríssims … i també la col·lecció cervantina, amb uns 5.000 exemplars, dels quals més de mil són diferents  edicions de Don Quixote.


Després d’aquesta visita, al migdia ens desplaçarem al pintoresc poble mariner de El Port de la Selva, un dels més bonics de la Costa Brava Nord. Tindrem temps per passejar, veure el port de pescadors, gaudir dels paisatges, estar a la platja, dinar, … etc. Arribarem a BCN a les 20-20,30h aprox.


Preu socis: 32 € – No socis: +10 €

Museu de Peralada: uns 5 € aprox. Aquest pagament directament al lloc.

biblioteca peralada - museu peralada
claustre peralada - museu castell peralada
port de la selva
Port de la Selva Centre Europeu
Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança d’Atenció Mèdica.

El preu NO inclou
 • Entrada al Museu del Castell de Peralada 5 € aprox.. Pagament el dia de l’excursió
 • Dinar lliure al Port de la Selva. Recomanem reservar el restaurant amb anterioritat o portar picnic.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Muntaner-Diagonal) amb les parades habituals.

Condicions Generals

Les Condicions Generals són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel·lació i Canvis:

 

-EXCURSIONS i SORTIDES  (1 dia):

A les persones que hagin pagat una excursió, visita cultural o activitat d’1 dia i la cancel·lin per causa justificada fins a 72 hores abans de la mateixa, se’ls guardarà l’import durant 1 any per a fer una altra sortida o excursió similar. El pagament NO es reemborsable. Les cancel·lacions produïdes dins de les 72 h anteriors o bé la no presentació a l’hora de sortida no donen dret a cap devolució o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Els espectacles, concerts, i determinades visites exclusives, poden tenir condicions especials de cancel·lació. Tots els canvis i cancel·lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com


-VIATGES  (+2 dies):

 Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econòmiques especials de contractació. La causa són els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul·lació d’un participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per això, recomanem contractar l’assegurança opcional d’anul·lació per prevenir qualsevol incidència o malaltia imprevista (pròpia o familiar) abans d’un viatge, especialment en el cas de tenir familiars directes d’edat avançada. Quan un participant cancel·la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l’assegurança opcional de cancel·lació, es produeixen les següents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.lació: 

La bestreta o paga i senyal no és reemborsable. A més, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalització

 • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
 • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:  El 75% del preu total del viatge.
 • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
 • La no presentació: El 100% de l’import del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gestió: Qualsevol cancel·lació o canvi d’una reserva té unes despeses de gestió de 50 €. 

 

Tots els canvis, modificacions i cancel·lacions d’una reserva hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

 • A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

 • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, avions, trens, etc. cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 45 dies abans de la sortida, o be en la data límit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

 

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica

 

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos. T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel·lació, fes clic aquí 


Important: Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir a un viatge sense causa mèdica justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, psíquiques, mentals, depressives, d’ansietat, etc … amb o sense hospitalització, així com determinades malalties cròniques o pre-existents.