Tornar Reservar
PDF

Els Jardins de la Clariana de les Glòries – 20/06/24 – 10 h

Visitem els nous espais verds de Barcelona

Els Jardins de la Clariana de les Glòries – 20/06/24 – 10 h

Els Jardins de la Clariana de les Glòries – 20/06/24 – 10 h

Visitem els nous espais verds de Barcelona
Activitats i Visites
Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dijous, 20 juny 2024

 • image description Durada

  Matinal

 • image description Hora de sortida

  10:00

 • image description Transport

  Metro | A peu

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Al peu de la Torre Glòries (proper al Metro L1)

 • image description Què trobarem

  Una interessant visita als nous jardins en construcció de la Plaça de les Glòries que ha passat a ser un pulmó verd i ambiental al mig de la ciutat.

Resum del viatge

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals

Matinal

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals | Activitat Club Cultural.

Els Jardins de la Clariana de les Glòries – 20/06/24 – 10 h

Visitem els nous espais verds de Barcelona

Una interessant visita als nous jardins en construcció de la Plaça de les Glòries que ha passat a ser un pulmó verd i ambiental al mig de la ciutat.

Lloc de trobada:

Al peu de la Torre Glòries (proper al Metro L1)

 • Dia de sortida

  Dijous, 20 juny 2024
 • Hora de sortida

  10:00
 • Transport

  Metro | A peu
 • Preu socis

  Gratuïta per socis
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu
Horaris i Punt de Trobada
Condicions

T’agradarà aquesta activitat per…

 1. Descobrir els canvis de la Plaça de les Glòries i el seu procés d’enjardinament.
 2. Poder veure la Gran Clariana i gaudir d’aquest prat verd al mig de la ciutat.
 3. Anar amb la nostra guia experta en jardins, la Mireia Teixidó, que t’ajudarà a identificar les plantes i arbres del parc.

Dades Importants: Es cobrarà al lloc 2 € per Lloguer de Radioguies. Més un 1 € extra sinó porteu els vostres auriculars de casa. No et descuidis de revisar la resta de pestanyes.

En aquesta sortida de jardins descobrirem les noves zones verdes que s’estan construint a la Plaça de les Glòries de Barcelona.

Aquesta plaça estava projectada com el centre de la ciutat en el Pla Cerdà, però sempre ha estat un espai dur i destinat a trànsit rodat.

La darrera transformació, que encara està en curs, ha donat a la ciutat un nou parc, un pulmó verd per Barcelona.

Destaca en la zona verda l’anomenada la gran Clariana que és una gran esplanada d’una hectàrea de gespa que convida a gaudir de la natura i a relaxar-se.

Al voltant de la nova Clariana trobem també els nodes de biodiversitat que són petits refugis de la natura, uns espais que reprodueixen els hàbitats d’un bosc mediterrani a petita escala.

A part de passejar i conèixer les espècies que hi són plantades, també veurem les peculiaritats que el fan diferent d’altres parcs de Barcelona, especialment pel que fa al manteniment, a les activitats i als usos.

 


 

Dins de la secció de Jardins del Centre Europeu us oferim aquestes sortides matinals entre setmana. Habitualment les fem els dijous al matí i sempre acompanyades per la nostra guia experta, la Mireia Teixidó.

En aquestes sortides podreu descobrir diversos parcs i jardins de la ciutat de Barcelona i voltants. Parlarem de com estan dissenyats, la seva història i les peculiaritats de les espècies de plantes i arbres que s’hi troben.

Aquestes sortides són gratuïtes pels socis del Centre i només caldrà pagar el lloguer de les radioguies que faciliten l’escolta i seguiment de l’activitat.

Fes un cop d’ull a les altres pestanyes per saber en què consistirà la sortida.

 

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica.
 • Sortida gratuïta pels membres del Club Cultural Centre Europeu.

El preu NO inclou
 • Lloguer de radioguies: 2 € (Import que els guies recolliran al lloc.)
 • Auriculars: 1 € (Es recomana dur els propis per no haver de comprar-los.)

Al peu de la Torre Glòries (a la vora Metro L1)

Condicions Generals

Les Condicions Generals són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel·lació i Canvis:

 

-EXCURSIONS i SORTIDES  (1 dia):

A les persones que hagin pagat una excursió, visita cultural o activitat d’1 dia i la cancel·lin per causa justificada fins a 72 hores abans de la mateixa, se’ls guardarà l’import durant 1 any per a fer una altra sortida o excursió similar. El pagament NO es reemborsable. Les cancel·lacions produïdes dins de les 72 h anteriors o bé la no presentació a l’hora de sortida no donen dret a cap devolució o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Els espectacles, concerts, i determinades visites exclusives, poden tenir condicions especials de cancel·lació. Tots els canvis i cancel·lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com


-VIATGES  (+2 dies):

 Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econòmiques especials de contractació. La causa són els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul·lació d’un participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per això, recomanem contractar l’assegurança opcional d’anul·lació per prevenir qualsevol incidència o malaltia imprevista (pròpia o familiar) abans d’un viatge, especialment en el cas de tenir familiars directes d’edat avançada. Quan un participant cancel·la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l’assegurança opcional de cancel·lació, es produeixen les següents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.lació: 

La bestreta o paga i senyal no és reemborsable. A més, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalització

 • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
 • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:  El 75% del preu total del viatge.
 • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
 • La no presentació: El 100% de l’import del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gestió: Qualsevol cancel·lació o canvi d’una reserva té unes despeses de gestió de 50 €. Tots els canvis, modificacions i cancel·lacions d’una reserva hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com 


 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent. Es pot pagar online amb targeta, també per transferència bancària, o directament a les nostres oficines.

 

 • Excursions d’1 dia en autocar: un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

 

 • Viatges de 2 o més dies de durada: en els viatges que inclouen hotels, avions, trens, etc cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 45 dies abans de la sortida, o be en la data límit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

 

 • Formes de pagament: 
 • Pagaments per Transferència: Consulta els números IBAN. Clica aquí: Pagaments per BANC
 • Pagament online amb VISA / MASTERCARD: Omple ara el següent formulari i seràs re-dirigit a una pàgina segura de pagaments online de CaixaBank. Tingues la targeta i el telèfon mòbil preparats al teu costat. Recorda que es possible que el teu banc t’envií un Codi de Seguretat al teu mòbil per poder completar el pagament. Si tens algun dubte truca’ns al 93.430.99.79. Clica aquí: Fer un pagament online amb VISA

 

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica

 

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos. T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel·lació, fes clic aquí 


Important: Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir al viatge sense causa mèdica justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, psíquiques, mentals, depressives, d’ansietat, etc … amb o sense hospitalització, així com determinades malalties preexistents, cròniques o degeneratives. No s’inclouen les malalties, danys, patologies o lesions produïdes com a conseqüencia d’agreujaments de malalties preexistents o conegudes per l’assegurat. Tampoc les actuacions mèdiques i sanitàries o les operacions quirúrgiques previament conegudes per l’assegurat i que impideixin l’assistència al viatge.


Nota: Recordem que en cas de cancel.lació el client te sempre que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, la reserva d’hotel, les places d’autocar, les entrades i visites guiades, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars. Per això, recomanem contractar l’assegurança EXTRA opcional d’anul·lació.