Tornar Reservar
PDF
teatre poliorama

Teatre al Poliorama: Maremar

Maremar de Dagoll Dagom

Teatre al Poliorama: Maremar

Teatre al Poliorama: Maremar

Maremar de Dagoll Dagom
Activitats i Visites
Cultura i Arts
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Activitats i Visites

Tarda-Vespre

teatre poliorama
Activitats i Visites | Activitat Club Cultural.

Teatre al Poliorama: Maremar

Maremar de Dagoll Dagom

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Punt de trobada: a les 20h00 davant del Teatre Poliorama (Rambla dels Estudis, 115). Es prega puntualitat, ja que l’obra comença a les 20.30h.

Presentació: Us convidem a viure una de les obres més comentades i impressionants de Dagoll Dagom: Maremar, una història dins d’una altra. Tot comença en un camp de refugiats, una nena plora desconsoladament perquè ha perdut els seus pares quan, misteriosament, es troba amb un ésser fantàstic. Ella segueix molt trista i aquest ésser li explica la història de Pèricles per provar de consolar-la. Una història d’amor i bondat però també de gelosia i tristesa, que ja va ser explicada fa molts anys pel gran William Shakespeare com una metàfora de la vida.

Si la història ja és captivadora, la música no es queda pas enrere. Andreu Gallén adapta les cançons de Lluís Llach per crear una atmosfera que ens acompanyarà al llarg de les aventures de Pèricles i la seva família. A més, aquí també s’aposta per la dansa gràcies a la feina de la ballarina i coreògrafa Ariadna Peya, que busca transmetre totes les emocions a través del moviment.

Maremar és, doncs, una experiència artística i sensorial única i completa.

Us oferim anar a veure la representació teatral d’aquesta història en un dels edificis més bonics del centre de Barcelona i un referent en el teatre: el Poliorama. És un edifici que ha viscut moltes històries i ha passat per moltes mans. Primer va ser la Reial Acadèmia de Ciències i Arts, l’any 1899 es va obrir a la planta baixa un cinema que acabaria sent el teatre que coneixem avui en dia, passant per un episodi històric descrit per George Orwell a Homage to Catalonia: el tiroteig de membres del POUM i la CNT durant la Guerra Cívil.


Preu total: 25 €, hora d’inici a les 20.30h. Zona central, files 9, 10 i 11. En aquest enllaç pots veure l’accessibilitat del teatre i el mapa de la zona. Durada 1h 35min.


Nota Important : Disposem d’entrades limitades. Si hi estàs interessat/da inscriu’t-hi amb antelació. Recordem que un cop realitzada la inscripció, i segons les normatives del Centre, el pagament s’ha de realitzar en el termini de 5 dies. En aquesta activitat, un cop adquirida l’entrada no es podrà retornar els diners en cas d’anulació. (A excepció si hi ha alguna altra persona interessada que cobreixi la plaça).

Presentació del viatge

Maremar