Tornar Reservar
PDF

Els Jardins de Mossèn Jacint Verdaguer -21/03/24 -10h

El magnífic jardí especialitzat en bulboses i flors del Parc de Montjuïc

Els Jardins de Mossèn Jacint Verdaguer -21/03/24 -10h

Els Jardins de Mossèn Jacint Verdaguer -21/03/24 -10h

El magnífic jardí especialitzat en bulboses i flors del Parc de Montjuïc
Activitats i Visites
Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dijous, 21 març 2024

 • image description Durada

  Matinal

 • image description Hora de sortida

  10:00

 • image description Transport

  A peu | Funicular

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  A la mateixa andana-vestíbul de sortida del Funicular de Montjuïc, estació inferior del Paral.lel, que comunica amb Metro L2 i L3. Serveix el mateix bitllet. Nota: En cas d’obres del Funicular utilitzarem els busos substitutius.

 • image description Què trobarem

  Visita als Jardins de Verdaguer, un dels jardins temàtics més destacats de Montjuïc, amb plantes bulboses i vistes panoràmiques sobre Barcelona.

Resum del viatge

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals

Matinal

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals | Activitat Club Cultural.

Els Jardins de Mossèn Jacint Verdaguer -21/03/24 -10h

El magnífic jardí especialitzat en bulboses i flors del Parc de Montjuïc

Visita als Jardins de Verdaguer, un dels jardins temàtics més destacats de Montjuïc, amb plantes bulboses i vistes panoràmiques sobre Barcelona.

Lloc de trobada:

A la mateixa andana-vestíbul de sortida del Funicular de Montjuïc, estació inferior del Paral.lel, que comunica amb Metro L2 i L3. Serveix el mateix bitllet. Nota: En cas d’obres del Funicular utilitzarem els busos substitutius.

 • Dia de sortida

  Dijous, 21 març 2024
 • Hora de sortida

  10:00
 • Transport

  A peu | Funicular
 • Preu socis

  Gratuïta per socis
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Horaris i Punt de Trobada

Dins de la secció de Jardins del Centre Europeu us oferim aquestes sortides matinals entre setmana. Habitualment les fem els dijous al matí i sempre acompanyades per la nostra guia experta, la Mireia Teixidó.

En aquestes sortides podreu descobrir diversos parcs i jardins de la ciutat de Barcelona i voltants. Parlarem de com estan dissenyats, la seva història i les peculiaritats de les espècies de plantes i arbres que s’hi troben.

Aquestes sortides són gratuïtes pels socis del Centre i només caldrà pagar el lloguer de les radioguies que faciliten l’escolta i seguiment de l’activitat.

Fes un cop d’ull a les altres pestanyes per saber en què consistirà la sortida.

Situats a la muntanya de Montjuïc, els Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer baixen per un pendent lleuger de praderies de gespa, camins i flors.

El jardí està especialitzat en plantes aquàtiques, bulboses i rizomatoses, disposades en 2 800 m2 de parterres, entre les quals destaquen: els lliris de Sant Joan, les tulipes, els jacints, els narcisos, les anèmones, els Ranunculus, les calabruixes, o les dàlies. A cada època de l’any podem trobar algunes d’aquestes plantes en flor. També hi destaquem la seva col·lecció d’arbres.

Van ser inaugurats el mateix dia que els de Mossèn Costa i Llobera i els de Joan Maragall: el 22 de juny de 1970, i és un dels tres parcs que es van dedicar a poetes catalans.

Un dels parcs més bonics de Barcelona, amb unes vistes excepcionals sobre la ciutat i el Montseny.

 

NOTES: Lloguer de radioguies. 2€ en efectiu. Més 1€ de l’auricular sinó el porteu de casa.

Cicle Descobrir Barcelona - Els Jardins desconeguts de Montjuïc
Cicle Descobrir Barcelona - Els Jardins desconeguts de Montjuïc
Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica.
 • Sortida gratuïta pels membres del Club Cultural Centre Europeu. 

El preu NO inclou
 • Lloguer de radioguies: 2 € (Import que els guies recolliran al lloc.)
 • Auriculars: 1 € (Es recomana dur els propis per no haver de comprar-los.)
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel·lació i Canvis:

 

-EXCURSIONS i SORTIDES  (1 dia):

A les persones que hagin pagat una excursió, visita cultural o activitat d’1 dia i la cancel·lin per causa justificada fins a 72 hores abans de la mateixa, se’ls guardarà l’import durant 1 any per a fer una altra sortida o excursió similar. El pagament NO es reemborsable. Les cancel·lacions produïdes dins de les 72 h anteriors o bé la no presentació a l’hora de sortida no donen dret a cap devolució o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Els espectacles, concerts, i determinades visites exclusives, poden tenir condicions especials de cancel·lació. Tots els canvis i cancel·lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com


-VIATGES  (+2 dies):

 Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econòmiques especials de contractació. La causa són els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul·lació d’un participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per això, recomanem contractar l’assegurança opcional d’anul·lació per prevenir qualsevol incidència o malaltia imprevista (pròpia o familiar) abans d’un viatge, especialment en el cas de tenir familiars directes d’edat avançada. Quan un participant cancel·la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l’assegurança opcional de cancel·lació, es produeixen les següents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.lació: 

La bestreta o paga i senyal no és reemborsable. A més, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalització

 • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
 • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:  El 75% del preu total del viatge.
 • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
 • La no presentació: El 100% de l’import del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gestió: Qualsevol cancel·lació o canvi d’una reserva té unes despeses de gestió de 50 €. 

 

Tots els canvis, modificacions i cancel·lacions d’una reserva hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

 • A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

 • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, avions, trens, etc. cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 45 dies abans de la sortida, o be en la data límit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.
Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos. T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel.lació, fes clic aquí 


Important: Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir a un viatge sense causa mèdica justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, psíquiques, mentals, depressives, d’ansietat, etc … amb o sense hospitalització, així com determinades malalties cròniques o pre-existents.

A la mateixa andana de sortida del Funicular de Montjuïc, estació inferior del Paral.lel, que comunica amb les estacions de Metro Paral·lel L2 i L3. Serveix el mateix bitllet de metro. Nota: En cas d’obres o avaries del Funicular utilitzarem els busos substitutius.