Lleure, Amistat i Cultura

Coneix el patrimoni cultural i natural que t’envolta amb una proposta única de turisme sostenible i de proximitat . Descobreix els racons més bonics de Barcelona, Catalunya i Europa de la mà de guies especialitzats en art, història, arquitectura i biologia.

#

Centre Cultural d’Activitats i Viatges

El Centre Europeu de Barcelona és un centre cultural, que té per finalitat l’ensenyament i la divulgació del patrimoni cultural i natural del nostre país i Europa.

En el marc del Programa d’Activitats Culturals, gaudiràs d’una àmplia proposta d’excursions, passejades, cicles culturals i visites guiades, curosament planificades i amb un marcat enfoc cultural, dirigides per Professors i Guies experts.

Al llarg de tot l’any també es proposen atractius Viatges Culturals on es visiten regions i comarques del nostre país i d’Europa, tot tractant interessants temes d’art, història i natura, acompanyats dels nostres professors.

#

Un Equip de Guies i Professors especialitzats i amb experiència

Totes les activitats i excursions són dirigides i preparades per un equip de professors i guies llicenciats en Art, Història, Antropologia, Arquitectura, Biologia i amb àmplia experiència. A més, sovint col·laborem amb guies locals, experts en turisme cultural i natural.

El Centre Europeu duu ja més de 40 anys realitzant amb èxit tot aquest tipus d’activitats educatives i culturals.

Els participants valoren positivament, i gaudeixen de les explicacions, didàctiques i divulgatives, que realitzen els nostres guies durant les sortides.

#

Àmplia el teu cercle d’amistats i gaudeix d’un temps de lleure de qualitat

Les persones participants porten un estil de vida actiu, i estan interessades en sortir els caps de setmana, fer excursions i viatges, i viure noves experiències en un agradable ambient d’amistat i cultura.

Des del Centre es fomenta que totes les persones s’integrin als grups, i no es sentin soles o aïllades. Hi trobaràs un ambient saludable i obert, on conèixer persones afins a tu, i fer noves amistats.

Comparteix excursions i vivències pels racons més bonics de Barcelona, Catalunya i Europa.

 

#

Forma part del grup i participa

Si t’agrada el que has llegit, el Centre Europeu està fet per tu! Disposes de les següents opcions de participació:

  • Com a membre del Club Cultural gaudiràs en exclusiva de tot el Programa, amb moltes activitats gratuïtes, descomptes, preus reduïts i avantatges especials. Consulta més informació aquí.
  • Si desitges venir puntualment, pots fer-ho en qualsevol dels Viatges i Excursions Culturals, on la participació és oberta a no associats. Consulta aquí el Programa

Tot l’equip formem una gran família i estem desitjant donar-te la benvinguda i viure grans records plegats. Contacta’ns, demana més informació i participa!

Més info: 93.430.99.79 / 687.560.502


NOTA: Cada dijous a les 19 h fem una sessió informativa amb projecció d’audiovisuals per conèixer el Centre i informar de les activitats. Et convidem a participar. Places limitades. Recomanem reservar.

“Comença a viure una vida activa, on sortiràs els caps de setmana, et divertiràs aprenent, i coneixeràs noves persones en un bon ambient.

El Centre Europeu està fet per a tu, t’esperem!”

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar