Senderisme Cultural

Coneix el patrimoni natural que t’envolta amb agradables excursions de senderisme cultural amb una proposta única de turisme sostenible i de proximitat. Descobreix els racons més bonics de Catalunya i Europa de la mà de guies especialitzats de muntanya experts.

#

Rutes de Senderisme Cultural, Fàcils i en Grup

El Centre Europeu de Barcelona organitza durant els caps de setmana i festius de tot l’any excursions de senderisme i natura, per tot Catalunya i Europa. Caminem per boscos i muntanyes, visitem parcs naturals i recorrem camins i senders dels nostres paisatges i comarques.

Aquestes excursions són fàcils i aptes per a qualsevol persona activa que vulgui mantenir una bona salut, i sempre es realitzen en grup.

Cal destacar que no es realitza cap activitat perillosa, competitiva o difícil, sinó simplement caminar i passejar per la natura alhora que fer nous amics. Així descobrim el plaer del senderisme cultural i gaudim de la natura i de la muntanya en un bon ambient d’amistat i companyonia.

#

Un Equip de Guies i Professors especialitzats i amb experiència

Les nostres sortides estan preparades i organitzades al detall, pels nostres Professors i Guies titulats amb àmplia experiència en el medi natural. Sempre detallem amb exactitud tots els aspectes tècnics: la durada estimada del trajecte, el camí o sender que se seguirà, les distàncies, el desnivell, etc …

D’aquesta manera els participants poden saber amb antelació la dificultat que suposa la sortida.

Per aquelles persones que volen iniciar-se en el medi natural, programem excursions recomanades per a caminadors principiants, molt accessibles a totes aquelles persones que volen començar a caminar i gaudir de la natura amb tranquilitat.

#

Amplia el teu cercle i gaudeix d’un temps de lleure de qualitat

Les persones participants porten un estil de vida actiu, i estan interessades a sortir els caps de setmana i viure noves experiències en agradable ambient d’amistat i cultura.

Des del Centre es fomenta que totes les persones s’integrin als grups, i no es sentin soles o aïllades. Hi trobaràs un ambient saludable i obert, on conèixer persones afins a tu, i fer noves amistats.

El Centre Europeu duu ja més de 40 anys realitzant amb èxit tot aquest tipus d’activitats, fomentant l’amistat  i organitzant excursions i vivències pels racons més bonics de Barcelona, Catalunya i Europa.

#

Forma part del grup i participa

Si t’agrada el que has llegit, el Centre Europeu està fet per tu! Disposes de les següents opcions de participació:

  • Com a Soci/a del Club Cultural Centre Europeu gaudiràs en exclusiva de tot el Programa, amb moltes Activitats gratuïtes, preus reduïts i avantatges especials. Consulta més informació aquí.
  • Si desitges venir puntualment, pots fer-ho en qualsevol dels Viatges Culturals, on la participació és oberta a no associats. Veure tots els Viatges.

Tot l’equip formem una gran família i estem desitjant donar-te la benvinguda i viure grans records plegats. Contacta’ns i participa!

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar