Return Share
Gaudim de la Floració de les Camèlies a Galícia
Gaudim de la Floració de les Camèlies a Galícia
Compartir Post
Avisos i Notícies Natura

Les camèlies van arribar a Galícia a finals del segle XVIII, procedents de països llunyans com la Xina i el Japó. Al principi, es van instal·lar als jardins dels pazos i cases senyorials de la noblesa gallega, però amb el temps es van introduir als jardins i finques, tant públics com privats, de tota la geografia, fins a convertir Galícia en un referent internacional en el cultiu i producció d’aquesta planta. Actualment, la comunitat atresora gairebé 8.000 varietats diferents de camèlia.

Amb els Guies Culturals del Centre Europeu, al Febrer, recorrerem Pazos, cases senyorials gallegues, i els seus bonics jardins, a la recerca de la floració d’aquest de la Camèlia tan arrelada a aquesta terra. Entre altres, veurem el destacat Pazo de Oca, també conegut com “El Versalles gallec”. Propietat dels ducs de Medinaceli, data del segle XVIII i els seus jardins de Camèlies estan valorats com uns dels millors de Galícia. Té fins i tot dos llacs amb uns noms com a poc cridaners: Virtuts i Vanitats.

També visitarem, el Pazo de Rubianes, que posseeix més de 4.500 exemplars de camèlies. Una de les més sorprenent és la de color vermell anomenada Eugenia de Montijo en honor al to dels cabells de l’emperadriu. El jardí va començar a perfilar-se al segle XVII i la seva conservació va seguir generació rere generació. Al pazo també tenen vinyes i elaboren el seu propi vi. Esperem poder-lo despertar, però amb moderació que després haurem de seguir el nostre itinerari.

I no oblidem l’espectacular Pazo de La Saleta, al qual la International Camelia Society li ha atorgat el títol de Jardí d’Excel·lència Internacional gràcies a la col·lecció de camèlies que hi viuen.

No esperis més i reserva la teva plaça per aquest Viatge Cultural a La Floració de les Camèlies a Galícia, Santiago i els pazos gallecs, del 23 al 26 de Febrer 2023 (Més info fent clic aquí)

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar