Return Share
Descobrim el reinaugurat Museu de Belles Arts d’Anvers
Descobrim el reinaugurat Museu de Belles Arts d’Anvers
Compartir Post
Art Avisos i Not铆cies Cultura Popular

El Museu Reial de Belles Arts d’Anvers, el KMSKA, ha tornat a obrir les portes aquest setembre de 2022, amb una nova 脿nima que vam poder viure durant el viatge que vam fer a Flandes, a finals de novembre.

L’脿rdua reforma que ha dut al museu a viure una metamorfosi, ha suposat la remodelaci贸 dels espais constru茂ts fa dos segles. Amb una fa莽ana restaurada -incloent un nou mosaic a l’entrada- i la creaci贸 d’un veritable jard铆, la visita al museu 茅s una nova experi猫ncia completa. Amb aquesta obra a gran escala, l’edifici hist貌ric ha recuperat la seva grandiositat. Els mateixos responsables de la renovaci贸 ha declarat que havien estat treballant de valent per poder mostrar la col路lecci贸 煤nica d’obres mestres, en un espl猫ndid edifici hist貌ric i nou alhora, de manera nova i sorprenent.

I 茅s que, el KSMKA聽茅s un d’aquells llocs que cal visitar una vegada a la vida. La ra贸? Posseeix una important col路lecci贸 de pintures, escultures i dibuixos que abasten des del segle XIV fins al XX, representativa de la producci贸 art铆stica i de l’entusiasme per l’art de B猫lgica. S’hi custodien, per exemple, obres d’alguns dels exponents m茅s grans de la coneguda escola flamenca, com Rubens, que fins ara estaven distribu茂ts per museus del tot el m贸n. La pinacoteca torna a ocupar el seu lloc entre els millors museus d’art europeus.

Aqu铆 et deixem un v铆deo, en que amb un toc d’humor, anuncien el retorn de les obres flamenques repartides per museus d’arreu del m贸n, al museu KMSKA.

 

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenci贸 al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar