Ricardo

Guia de Marxa Nòrdica

Hola, soc en Ricardo, guia i instructor de marxa nòrdica del Centre Europeu. Col·laboro i participo des de fa set anys amb les activitats de muntanya i marxa nòrdica del Centre Europeu. Tinc la titulació d’instructor de marxa nòrdica cursat amb Fittrek Urban Walking, a més, de tindre anys d’experiència portant a socis del Centre Europeu a la muntanya i espais naturals per fer caminades. A part d’aquesta preparació i experiència, vaig estudiar ciències econòmiques a la universitat.

 

M’agrada molt treballar amb el Centre Europeu i compartir els meus coneixements i experiències amb noves persones i descobrir regions de Catalunya, Espanya i Europa amb un gran interès natural i cultural. També, m’encanta ajudar als socis a millorar el seu estat físic i fer que gaudeixin durant les activitats.  A més, al Centre Europeu hi ha un ambient molt agradable i col·laboratiu tant amb els altres guies i professors, com amb els socis que hi participen al Centre Europeu, fet que fa que m’encanti anar d’excursió.

 

En l’àmbit personal, soc un gran apassionant de la natura, l’exercici físic, els viatges, l’economia i la història, m’agrada tot el que estigui relacionat amb aquests àmbits. Sempre intento aprendre nous coneixements i aptituds de les experiències i les persones que conec. Espero que ens puguem veure aviat en qualsevol sortida o viatge del Centre Europeu. Una abraçada!

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar