Return Share
Iniciem la Nova Temporada de Viatges 2022/2023
Iniciem la Nova Temporada de Viatges 2022/2023
Compartir Post
Avisos i Notícies

Donem el tret de sortida a la nova temporada de viatges 2022/2023. Aquest any, podrem conèixer plegats nous destins i farem viatges molts caps de setmana de cada mes i també durant els ponts i vacances. A més, organitzarem viatges de totes les tipologies: natura, marxa nòrdica, jardins, art, història… Segur que trobes el més adient per a tu.També, ens adaptem a les diferents estacions per fruir del que ens ofereix cada època de l’any.

A la tardor, admirem la natura amb els seus boscos de tons rogencs i groguencs, a l’hivern viurem el Nadal visitant els Mercats de Nadalencs i les muntanyes nevades, i a la primavera i l’estiu, podrem veure panoràmiques marítimes i jardins en el seu màxim esplendor, on la floració dels arbres i plantes és la protagonista.

Però, què tenen en comú tots els viatges del Centre Europeu? Aprendrem i coneixerem la cultural local en profunditat amb els millors professionals, compartirem noves experiències amb gent nova i farem amistats, sempre respectant l’entorn. També, connectarem amb cada lloc i farem les sortides sense pressa. Descansarem en hotels de qualitat i ens desplaçarem en transports confortables i volarem amb els horaris més convenients. I sempre, rebràs una atenció personalitzada i propera per part del nostre equip.

I qui prepara els viatges culturals i de natura del Centre Europeu? Els viatges són organitzats pel nostre equip de professors, experts en diferents àrees, amb molt de temps d’antelació, per assegurar-nos al cent per cent que la teva experiència sigui òptima. Ells preparen cada passejada, cada explicació amb molta cura, ja que a més de ser la seva feina, és la seva passió. Tanmateix, treballem amb guies locals, especialistes en el destí per aprofundir encara més en la cultura local.

Desitgem que participis en aquesta nova temporada de viatges i comparteixis amb nosaltres noves i fantàstiques experiències! Per veure tots els viatges fes clic aquí.

 

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar