Return Share
Descobrim el reinaugurat Museu de Belles Arts d’Anvers
Descobrim el reinaugurat Museu de Belles Arts d’Anvers
Compartir Post
Art Avisos i Notícies Cultura Popular

El Museu Reial de Belles Arts d’Anvers, el KMSKA, ha tornat a obrir les portes aquest setembre de 2022, amb una nova ànima que vam poder viure durant el viatge que vam fer a Flandes, a finals de novembre.

L’àrdua reforma que ha dut al museu a viure una metamorfosi, ha suposat la remodelació dels espais construïts fa dos segles. Amb una façana restaurada -incloent un nou mosaic a l’entrada- i la creació d’un veritable jardí, la visita al museu és una nova experiència completa. Amb aquesta obra a gran escala, l’edifici històric ha recuperat la seva grandiositat. Els mateixos responsables de la renovació ha declarat que havien estat treballant de valent per poder mostrar la col·lecció única d’obres mestres, en un esplèndid edifici històric i nou alhora, de manera nova i sorprenent.

I és que, el KSMKA és un d’aquells llocs que cal visitar una vegada a la vida. La raó? Posseeix una important col·lecció de pintures, escultures i dibuixos que abasten des del segle XIV fins al XX, representativa de la producció artística i de l’entusiasme per l’art de Bèlgica. S’hi custodien, per exemple, obres d’alguns dels exponents més grans de la coneguda escola flamenca, com Rubens, que fins ara estaven distribuïts per museus del tot el món. La pinacoteca torna a ocupar el seu lloc entre els millors museus d’art europeus.

Aquí et deixem un vídeo, en que amb un toc d’humor, anuncien el retorn de les obres flamenques repartides per museus d’arreu del món, al museu KMSKA.

 

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar