Tornar Reservar
PDF
Espai Subirachs al Poblenou

Visitem l’Espai Subirachs – 20/12/22 – 10h45

Josep Maria Subirachs, la seva vida i obres – El seu museu al Poblenou

Visitem l’Espai Subirachs – 20/12/22 – 10h45

Visitem l’Espai Subirachs – 20/12/22 – 10h45

Josep Maria Subirachs, la seva vida i obres – El seu museu al Poblenou
Visites Art i HistòriaCicle Descobrir Barcelona
Art
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona

Matinal

Espai Subirachs al Poblenou
Visites Art i Història | Cicle Descobrir Barcelona | Activitat Club Cultural.

Visitem l’Espai Subirachs – 20/12/22 – 10h45

Josep Maria Subirachs, la seva vida i obres – El seu museu al Poblenou

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

L’art no té fronteres, i es pot trobar en qualsevol espai, en aquesta sortida anem en concret a l’espai Subirachs al Poblenou, coneixerem tots junts la història de Josep Maria Subirachs, la seva vida i obres. Apuntat en aquesta sortida abans no sigui tard i enamora’t de l’art amb nosaltres.

Participar en aquesta sortida és una bona ocasió per coincidir amb altres persones amb els mateixos interessos i aficions, en un agradable ambient d’amistat i cultura.

Espai Subirachs al Poblenou

Fa unes setmanes vam organitzar la Ruta Subirachs i, després de conèixer la seva obra pública per Ciutat Vella i l’Eixample ara us convidem a conèixer a l’artista amb més profunditat. Per fer-ho, visitarem l’Espai Subirachs, creat i gestionat per la família de l’artista al barri del Poblenou, situat molt a prop d’on va néixer. A la col·lecció permanent s’hi exposen obres de les diferents etapes de Subirachs per entendre i guiar-nos a través de la seva manera de veure el món: esbossos, dibuixos, pintures, gravats, litografies, cartells, medalles i joies… 


“El dibuix és el primer estat de tota obra plàstica, però també és, per si sol, un gènere definitiu. En el dibuix és on es veu amb més puresa la intenció del creador.” Josep M. Subirachs


Notes: Entrada a l’Espai Subirachs: Es recolliran 8 € en efectiu el dia de la visita. Preguem import exacte.

Detalls del preu
El preu inclou
  • Explicacions i acompanyament dels professors i guies del Centre Europeu.

El preu NO inclou
  • Entrada a l’Espai Subirachs: Es recolliran 8 € en efectiu el dia de la visita. Preguem import exacte.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel·lació i Canvis:

 

-EXCURSIONS i SORTIDES  (1 dia):

A les persones que hagin pagat una excursió, visita cultural o activitat d’1 dia i la cancel·lin per causa justificada fins a 72 hores abans de la mateixa, se’ls guardarà l’import durant 1 any per a fer una altra sortida o excursió similar. El pagament NO es reemborsable. Les cancel·lacions produïdes dins de les 72 h anteriors o bé la no presentació a l’hora de sortida no donen dret a cap devolució o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Els espectacles, concerts, i determinades visites exclusives, poden tenir condicions especials de cancel·lació. Tots els canvis i cancel·lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com


-VIATGES  (+2 dies):

 Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econòmiques especials de contractació. La causa són els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul·lació d’un participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per això, recomanem contractar l’assegurança opcional d’anul·lació per prevenir qualsevol incidència o malaltia imprevista (pròpia o familiar) abans d’un viatge, especialment en el cas de tenir familiars directes d’edat avançada. Quan un participant cancel·la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l’assegurança opcional de cancel·lació, es produeixen les següents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.lació: 

La bestreta o paga i senyal no és reemborsable. A més, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalització

  • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
  • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:  El 75% del preu total del viatge.
  • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
  • La no presentació: El 100% de l’import del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gestió: Qualsevol cancel·lació o canvi d’una reserva té unes despeses de gestió de 50 €. 

 

Tots els canvis, modificacions i cancel·lacions d’una reserva hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

  • A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

  • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, avions, trens, etc. cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 45 dies abans de la sortida, o be en la data límit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.
Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos. T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel.lació, fes clic aquí 


Important: Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir a un viatge sense causa mèdica justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, psíquiques, mentals, depressives, d’ansietat, etc … amb o sense hospitalització, així com determinades malalties cròniques o pre-existents.

A les 10.45 h a la sortida del metro de Poblenou (L4), Carrer Pujades amb Carrer Bilbao.