Oleguer

Professor d'Història

Sóc llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona, tinc un postgrau en Gestió i Didàctica del Patrimoni Cultural per la Universitat Ramon Llull i sóc guia oficial de Turisme de Catalunya. En el camp de l’arqueologia he participat en diverses excavacions arqueològiques a Catalunya, França i Portugal.

També he impartit classes d’història en diversos centres d’educació secundària.He treballat en el Museu Baron Martin de Gray (Besançon, França) fent tasques de suport en diferents àrees, col·laborant en la creació d’exposicions temporals i fent visites guiades als diferents espais del museu. Una experiència molt enriquidora. Sempre he estat, d’una manera o altra lligat a la Història; en centres culturals, empreses de didàctica de la història, museus i també impartint classes.

Col·laboro amb el Centre Europeu des de fa una bona colla d’anys i com que m’agrada molt comunicar i transmetre, aquí tinc l’oportunitat de gaudir realment amb la feina de guia, que és la millor manera de donar a conèixer i compartir amb entusiasme tot el que vaig descobrint en les sortides i viatges que realitzem amb el Centre.

Amb els pas d’aquests anys puc dir que va ser una bona decisió. El tracte és molt bò, tenim llibertat d’acció basada en la confiança mútua, l’ambient és immillorable i a més a més la feina m’agrada, cosa que no tothom pot dir, en aquests temps que corren. I una cosa també important: els associats, que entre ells tenen molt bon ambient i un vincle d’amistat que es transmet i m’arriba i fa que la feina sigui encara més agradable.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar