Return Share
Les noves activitats de Caminades Saludables
Les noves activitats de Caminades Saludables
Compartir Post
Avisos i Notícies Natura

Què són les Caminades Saludables?

Aquesta és una nova secció dins del conjunt de diverses activitats del Centre Europeu de Barcelona exclusives pels socis del Centre Europeu. Les Caminades Saludables són rutes en companyia d’amics i amigues, al medi ambient i espais naturals meravellosos a diferents punts de Catalunya; com el Berguedà, la Garrotxa, el Baix Empordà i altres més.

El principal objectiu d’aquestes rutes és realitzar caminades actives per al medi ambient, descobrir nous espais naturals i fomentar l’amistat.

A més, qui vulgui podrà fer marxa nòrdica amb els seus bastons, però no és obligatori. Vols saber tots els avantatges de fer marxa nòrdica? Fes clic en aquest enllaç.

Caminades Saludables

Rutes Accessibles i Agradables
Les rutes que duem a terme en aquesta secció són agradables i relativament planeres, sense pujades ni baixades fortes i per camins amb asfalt, terra o sorra.

Les rutes que realitzem tenen entre 8 i 13 quilòmetres amb uns desnivells de pujada i baixada de 200 metres com a màxim. A més, durant algunes rutes pugem escales.

Recomanem que tothom que vulgui participar, tingui la capacitat de poder fer recorreguts amb aquestes característiques recentment mencionades.

Caminades Saludables

Millora la teva Salut Física i Mental

Aquestes sortides són molt saludables i beneficioses per millorar l’estat físic i mental. Gaudiràs de paisatges, passejaràs per camins rurals, desconnectaràs de la rutina i activaràs el teu cos. També, coneixeràs gent nova i et trobaràs un acollidor ambient d’amistat.

Caminades Saludables a Barcelona
Caminades Saludables per Catalunya

Comença a participar amb el Centre Europeu de Barcelona.

Si vols participar és necessari ser Soci/a del Centre. Gaudiràs d’activitats gratuïtes, avantatges i descomptes o venir puntualment en algún Viatge. Descobreix més sobre com començar a participar!

Més info: 93.430.99.79 / 687.560.502

Vine i participa! Recorda que cada dijous a les 19h fem una sessió informativa amb audiovisuals per conèixer el Centre i informar de les activitats. T’hi esperem!

Caminades Saludables i Cultura

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar