Return Share
Espais ideals de Catalunya per fer Marxa Nòrdica a l’Hivern
Espais ideals de Catalunya per fer Marxa Nòrdica a l’Hivern
Compartir Post
Natura

Dins del territori català trobem molts espais ideals per fer Marxa Nòrdica, tant a la muntanya, com a regions d’interior i també per la vora de la costa mediterrània. Avui us portem 3 comarques en concret que considerem les més idònies per fer sortides durant els mesos més freds a Catalunya. Vols saber quines són aquestes comarques? Continua llegint per descobrir-ho.

La primera comarca que mencionem és l’Alt Penedès, una comarca amb molt d’encant, amb un clima mediterrani temperat i gairebé sense riscos de trobar espais glaçats i amb neu. Aquesta comarca que es troba dins de la Província de Barcelona és molt reconeguda per la seva tradició del vi i destaca molt per les seves pintoresques panoràmiques plenes de vinyes que es barregen amb turons i boscos molt bonics, sense dubte, gaudiràs molt realitzant Marxa Nòrdica en aquestes terres.

Continuem baixant cap al sud, fins a la província de Tarragona, concretament per la comarca del Tarragonès. Aquesta petita i encantadora comarca amb molta història per descobrir, és ideal per fer agradables caminades de Marxa Nòrdica a la vora del mar Mediterrani, contemplant diverses imatges a la vora de la costa i travessant boniques poblacions com Altafulla. Envia’ns fotos quan vagis, segur que queden molt boniques!

 

Finalment, us recomanem una comarca que també és costanera, a la província de Girona, el Baix Empordà. Com les altres dues comarques anteriors, aquesta també és una comarca amb un clima temperat i sense gaires glaçades ni riscos de precipitacions en forma de neu durant l’hivern. Una regió ideal per anar a fer una ruta de Marxa Nòrdica. Et fascinarà tant per les boniques imatges que trobaràs a l’interior amb prats d’agricultura i enigmàtics boscos, com per les imponents panoràmiques a la vora del mar Mediterrani, amb cales amagades, racons rocosos màgics i platges d’ensomni.

Nosaltres anem a algunes d’aquestes regions del territori de Catalunya durant els mesos d’hivern per gaudir de meravelloses excursions de Marxa Nòrdica. Esperem que aquesta informació us sigui de molta utilitat i gràcies per informar-te amb el Centre Europeu, estigues atent per propers articles i notícies! Si vols veure les pròximes excursions de Marxa Nòrdica, fes clic aquí.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar