Volver Reservar
PDF

Presentación del Club Cultural Centro Europeo – 16/11/23 – 17h45

Acto Especial gratuito en el Espacio Social Calabria 66 de Barcelona

Presentación del Club Cultural Centro Europeo – 16/11/23 – 17h45

Presentació del Club Cultural Centre Europeu – 16/11/23 – 17h45

Acte Especial gratuït a l'Espai Social Calàbria 66 de Barcelona
Activitats i Visites
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.

Resum del viatge

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals

Tarda-Vespre

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals | Activitat Club Cultural.

Presentació del Club Cultural Centre Europeu – 16/11/23 – 17h45

Acte Especial gratuït a l'Espai Social Calàbria 66 de Barcelona

Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu
Horaris i Punt de Trobada
Condicions

Aquesta tardor, surt de casa, participa en activitats culturals i coneix gent nova!

Et convidem a una presentació on t’explicarem l’oferta de lleure cultural i actiu del Centre Europeu de Barcelona. També, coneixeràs en detall els nostres valors, filosofia i els avantatges del Club Cultural, a més de respondre a tots els dubtes que tinguis. Aquesta és una ocasió perfecta per trobar-nos tots i parlar de Cultura i Amistat.

 

A més, gaudiràs de la Conferència “Llegir l’Art Romànic”, on aprendràs sobre l’arquitectura romànica, com s’estructura, quins elements té, quines pintures podem trobar…

 

Activitat Gratuïta, però cal inscriure’s prèviament. Entre totes les persones assistents es sortejaran uns obsequis sorpresa.

Presentació del Club Cultural Centre Europeu, a càrrec de l’Equip de l’entitat


Obertes les inscripcions. Activitat Gratuïta. Cal reservar la teva plaça. (Places limitades) 

 

Vine a descobrir el Club Cultural Centre Europeu, un Centre Cultural on s’organitzen cada setmana i durant tot l’any una àmplia varietat d’activitats, cursos, excursions i viatges culturals. Coneixeràs també, els valors i avantatges diferencials que fan de les sortides i excursions una experiència cultural i inspiradora.

 

A més, també podràs gaudir de la Conferència “Llegir l’Art Romànic”, on aprendràs sobre l’arquitectura romànica, com s’estructura, quins elements té, quines pintures podem trobar… La Conferència estarà a càrrec de l’Estefanía Piñol, professora d’Història de l’Art del Centre Europeu, Màster en Gestió Patrimonial i doctoranda en Història de l’Art per la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Serà una excel·lent ocasió per trobar-nos, saludar-te personalment i compartir una vetllada d’Amistat i Cultura amb tot l’equip humà del Centre.

Entre totes les persones assistents es sortejaran uns obsequis sorpresa.


 

Dia: Dijous 16/11/2023

Hora: Obertura de portes 17h30. Inici de la Presentació: 18h00

Lloc: Espai Social Calàbria 66 – c/Calàbria 66 | 08015 Barcelona
Metro L1 – Rocafort
Bus 141, H16, H12, V11, 13, 55, E95, L95

Acte Gratuït – Reserva ara, places limitades!


 

Programa Detallat de la Presentació:

 • 17h30 – Obertura de Portes.
 • 18h00 – Presentació del Club Cultural Centre Europeu.
 • 18h30 – Conferència “Llegir l’Art Romànic”
 • 19h00 – Fi de la Presentació.

De 19h00 i fins les 19h30 si ho desitges, podràs parlar amb l’equip sobre les activitats i sortides del teu interès, i també podràs fer la teva inscripció com a soci/a amb l’assistència personalitzada de l’equip del Centre Europeu.

 

*El programa pot estar subjecte a canvis.

 

Inscripcions gratuïtes, però cal reservar la teva plaça!

Centre Cultural d
Detalls del preu
El preu inclou
 • Acte gratuït per a No Socis del Centre Europeu amb Reserva de plaça obligatòria. (No és permesa la presentació espontània).
 • Participació en el sorteig d’obsequis sorpresa a la Fi de l’Acte.
 • Consulta i pregunta a l’equip del Club Cultural Centre Europeu

El preu NO inclou

Dia: Dijous 16/11/2023

Hora: Obertura de portes 17h30. Inici de la Presentació: 18h00

Lloc: Espai Social Calàbria 66 – c/Calàbria 66 | 08015 Barcelona
Metro L1 – Rocafort
Bus 141, H16, H12, V11, 13, 55, E95, L95

Condicions Generals

Les Condicions Generals són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel·lació i Canvis:

 

-EXCURSIONS i SORTIDES  (1 dia):

A les persones que hagin pagat una excursió, visita cultural o activitat d’1 dia i la cancel·lin per causa justificada fins a 72 hores abans de la mateixa, se’ls guardarà l’import durant 1 any per a fer una altra sortida o excursió similar. El pagament NO es reemborsable. Les cancel·lacions produïdes dins de les 72 h anteriors o bé la no presentació a l’hora de sortida no donen dret a cap devolució o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Els espectacles, concerts, i determinades visites exclusives, poden tenir condicions especials de cancel·lació. Tots els canvis i cancel·lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com


-VIATGES  (+2 dies):

 Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econòmiques especials de contractació. La causa són els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul·lació d’un participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per això, recomanem contractar l’assegurança opcional d’anul·lació per prevenir qualsevol incidència o malaltia imprevista (pròpia o familiar) abans d’un viatge, especialment en el cas de tenir familiars directes d’edat avançada. Quan un participant cancel·la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l’assegurança opcional de cancel·lació, es produeixen les següents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.lació: 

La bestreta o paga i senyal no és reemborsable. A més, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalització

 • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
 • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:  El 75% del preu total del viatge.
 • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
 • La no presentació: El 100% de l’import del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gestió: Qualsevol cancel·lació o canvi d’una reserva té unes despeses de gestió de 50 €. Tots els canvis, modificacions i cancel·lacions d’una reserva hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com 


 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent. Es pot pagar online amb targeta, també per transferència bancària, o directament a les nostres oficines.

 

 • Excursions d’1 dia en autocar: un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.

 

 • Viatges de 2 o més dies de durada: en els viatges que inclouen hotels, avions, trens, etc cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 45 dies abans de la sortida, o be en la data límit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

 

 • Formes de pagament: 
 • Pagaments per Transferència: Consulta els números IBAN. Clica aquí: Pagaments per BANC
 • Pagament online amb VISA / MASTERCARD: Omple ara el següent formulari i seràs re-dirigit a una pàgina segura de pagaments online de CaixaBank. Tingues la targeta i el telèfon mòbil preparats al teu costat. Recorda que es possible que el teu banc t’envií un Codi de Seguretat al teu mòbil per poder completar el pagament. Si tens algun dubte truca’ns al 93.430.99.79. Clica aquí: Fer un pagament online amb VISA

 

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica

 

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos. T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel·lació, fes clic aquí 


Important:

 • Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir al viatge sense causa mèdica justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, psíquiques, mentals, depressives, d’ansietat, etc … amb o sense hospitalització.
 • No s’inclouen les malalties, danys, patologies o lesions produïdes com a conseqüencia d’agreujaments de malalties preexistents cròniques, degeneratives o conegudes per l’assegurat. Tampoc les actuacions mèdiques i sanitàries o les operacions quirúrgiques previament conegudes per l’assegurat o que estiguin pendents de programació de data i que impideixin l’assistència al viatge.

Nota: Recordem que en cas de cancel.lació el client te sempre que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, la reserva d’hotel, les places d’autocar, les entrades i visites guiades, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars. Per això, recomanem contractar l’assegurança EXTRA opcional d’anul·lació.