Volver Reservar
PDF

Los Secretos del Barrio de Huerta -10/03/24 -10h

Curiosidades, anécdotas y tradiciones del barrio de las lavanderas. Alquiler de Radioguías: 2 €.

Los Secretos del Barrio de Huerta -10/03/24 -10h

Els Secrets del Barri d’Horta -10/03/24 -10h

Curiositats, anècdotes i tradicions del barri de les bugaderes. Lloguer de Radioguies: 2 €.
Activitats i Visites
Cultura i Arts
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las prĂłximas actividades disponibles en el programa AQUĂŤ.

Resum del viatge

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals

Matinal

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals | Activitat Club Cultural.

Els Secrets del Barri d’Horta -10/03/24 -10h

Curiositats, anècdotes i tradicions del barri de les bugaderes. Lloguer de Radioguies: 2 €.

Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu
Horaris i Punt de Trobada
Condicions

 

Des dels inicis del Centre Europeu, hem estat pioners a fer sortides pels diversos barris de la ciutat de Barcelona. Hem posat en valor la història i el patrimoni de tots els espais, carrers i places d’una ciutat molt diversa i interessant. Ens centrem en els petits barris, per veure en detall els seus elements més interessants i expliquem a fons la seva història. Aquest cicle de visites les oferim els diumenges al matí i van acompanyades pel nostre guia expert en història de la ciutat, Oleguer Biete. Aquestes sortides són gratuïtes pels socis i sòcies del Centre Europeu i només cal pagar el lloguer de les radioguies que ajuden a l’escolta i seguiment de l’activitat.

 

Dades Importants: Es cobrarà al lloc 2 € per Lloguer de Radioguies. No et descuidis de revisar la resta de pestanyes.

 

Avui seguirem descobrint barris de la ciutat de Barcelona. En aquesta ocasió ens acostarem al barri d’Horta que pertany al districte d’Horta-Guinardó. Limitat per part de Collserola, l’avinguda de l’Estatut, el carrer del Llobregós i el passeig de Fabra i Puig. Avui dia, encara es diu “baixar a Barcelona” quan se surt del barri per anar cap al centre, com passa amb altres barris com Gràcia o Sants, ja que Horta era també un poble independent. Parlarem d’aquesta història i de l’actual, veient què ha canviat i què es conserva encara. Un dels punts més interessants és la plaça d’Eivissa i els seus entorns, des de sempre un centre social ple de vida. També parlarem de la presència de les bugaderes al barri, un fet que va marcar el caràcter social del moment.


NOTES: Lloguer de radioguies 2 €. Pagament als guies el día de la sortida.

Detalls del preu
El preu inclou
 • OrganitzaciĂł, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Assegurança d’Accidents i Assistència SanitĂ ria BĂ sica.
 • Sortida gratuĂŻta pels membres del Club Cultural Centre Europeu.

 

 


El preu NO inclou
 • Lloguer de radioguies: 2 € (Import que els guies recolliran al lloc.)
 • Auriculars: 1 € (Es recomana dur els propis per no haver de comprar-los.)

 

 

Al Metro L5 (blava), estació Horta, sortida centre Plaça Eivissa

Condicions Generals

Les Condicions Generals sĂłn les reglamentĂ riament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripciĂł, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptaciĂł de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informaciĂł i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel·lació i Canvis:

 

-EXCURSIONS i SORTIDES  (1 dia):

A les persones que hagin pagat una excursiĂł, visita cultural o activitat d’1 dia i la cancel·lin per causa justificada fins a 72 hores abans de la mateixa, se’ls guardarĂ  l’import durant 1 any per a fer una altra sortida o excursiĂł similar. El pagament NO es reemborsable. Les cancel·lacions produĂŻdes dins de les 72 h anteriors o bĂ© la no presentaciĂł a l’hora de sortida no donen dret a cap devoluciĂł o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Els espectacles, concerts, i determinades visites exclusives, poden tenir condicions especials de cancel·laciĂł. Tots els canvis i cancel·lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com


-VIATGES  (+2 dies):

 Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econòmiques especials de contractaciĂł. La causa sĂłn els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul·laciĂł d’un participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per això, recomanem contractar l’assegurança opcional d’anul·laciĂł per prevenir qualsevol incidència o malaltia imprevista (pròpia o familiar) abans d’un viatge, especialment en el cas de tenir familiars directes d’edat avançada. Quan un participant cancel·la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l’assegurança opcional de cancel·laciĂł, es produeixen les segĂĽents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.laciĂł: 

La bestreta o paga i senyal no és reemborsable. A més, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalització: 

 • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
 • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:  El 75% del preu total del viatge.
 • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
 • La no presentaciĂł: El 100% de l’import del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gestiĂł: Qualsevol cancel·laciĂł o canvi d’una reserva tĂ© unes despeses de gestiĂł de 50 €. Tots els canvis, modificacions i cancel·lacions d’una reserva hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com 


 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent. Es pot pagar online amb targeta, també per transferència bancària, o directament a les nostres oficines.

 

 • Excursions d’1 dia en autocar: un cop efectuada la inscripciĂł i confirmada la mateixa, es procedirĂ , tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursiĂł en un termini mĂ xim de 4 dies. Aquest import haurĂ  d’estar sempre pagat abans de la sortida.

 

 • Viatges de 2 o mĂ©s dies de durada: en els viatges que inclouen hotels, avions, trens, etc cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) tambĂ© en el termini mĂ xim de 4 dies desprĂ©s de la inscripciĂł. La resta del pagament s’ha de fer, com a mĂ xim, fins a 45 dies abans de la sortida, o be en la data lĂ­mit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

 

 • Formes de pagament: 
 • Pagaments per Transferència: Consulta els nĂşmeros IBAN. Clica aquĂ­: Pagaments per BANC
 • Pagament online amb VISA / MASTERCARD: Omple ara el segĂĽent formulari i serĂ s re-dirigit a una pĂ gina segura de pagaments online de CaixaBank. Tingues la targeta i el telèfon mòbil preparats al teu costat. Recorda que es possible que el teu banc t’enviĂ­ un Codi de Seguretat al teu mòbil per poder completar el pagament. Si tens algun dubte truca’ns al 93.430.99.79. Clica aquĂ­: Fer un pagament online amb VISA

 

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència SanitĂ ria BĂ sica

 

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitĂ ria bĂ sica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produĂŻdes durant el dia d’excursiĂł. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mĂştues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mĂştua privada per aquests casos. T’informem tambĂ© que el nostre equip de guies estĂ  format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuaciĂł en cas d’incidència (AvĂ­s immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarĂ  amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel·lació, fes clic aquí 


Important:

 • Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir al viatge sense causa mèdica justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, psĂ­quiques, mentals, depressives, d’ansietat, etc … amb o sense hospitalitzaciĂł.
 • No s’inclouen les malalties, danys, patologies o lesions produĂŻdes com a conseqĂĽencia d’agreujaments de malalties preexistents cròniques, degeneratives o conegudes per l’assegurat. Tampoc les actuacions mèdiques i sanitĂ ries o les operacions quirĂşrgiques previament conegudes per l’assegurat o que estiguin pendents de programaciĂł de data i que impideixin l’assistència al viatge.

Nota: Recordem que en cas de cancel.lació el client te sempre que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, la reserva d’hotel, les places d’autocar, les entrades i visites guiades, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars. Per això, recomanem contractar l’assegurança EXTRA opcional d’anul·lació.