Volver Reservar
PDF
Por las vueltas de Pedralbes

Los Secretos del Barrio de Pedralbes -14/04/24 -10h

Historia, curiosidades y tradiciones en la zona alta de Barcelona.

Los Secretos del Barrio de Pedralbes -14/04/24 -10h

Els Secrets del Barri de Pedralbes -14/04/24 -10h

Història, curiositats i tradicions a la zona alta de Barcelona.
Activitats i Visites
Cultura i Arts
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • Esta actividad est√° en curso o ya se ha realizado. Consulta las pr√≥ximas actividades disponibles en el programa AQU√ć.

Resum del viatge

Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals

Matinal

Pels volts de Pedralbes
Activitats i Visites | Programa Activitats Culturals | Activitat Club Cultural.

Els Secrets del Barri de Pedralbes -14/04/24 -10h

Història, curiositats i tradicions a la zona alta de Barcelona.

Esta actividad est√° en curso o ya se ha realizado. Consulta las pr√≥ximas actividades disponibles en el programa AQU√ć.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu
Horaris i Punt de Trobada
Info pràctica
Condicions

T’agradarà aquesta activitat per…

 1. Descobrir els encants i la història del meravellos barri de Pedralbes
 2. Passejar per carrers poc coneguts d’aquest barri.
 3. Anar amb el nostre guia expert en història de la ciutat, Oleguer.

 

Dades Importants: Es cobrar√† al lloc 2 ‚ā¨ per Lloguer de Radioguies. No et descuidis de revisar la resta de pestanyes.

 

El top√≤nim Petras Albas o pedres blanques, documentat el 986, fa refer√®ncia al color clar de la roca en aquesta zona i va ser adoptat pel mas que la presidia, del qual deriva el nom del barri actual. La reina Elisenda de Montcada, quarta esposa de Jaume II, va triar el lloc per fundar, el 1327, un monestir de clarisses, l’actual Monestir de Pedralbes, que es considera una de les joies del g√≤tic catal√†. Passejarem per aquesta zona, veurem diversos indrets d’inter√®s i explicarem diverses curiositats i an√®cdotes del barri, que actualment forma part del districte de Les Corts i antigament pertanyia al municipi de Sarri√†


NOTES: Lloguer de radioguies 2 ‚ā¨. Pagament als guies el d√≠a de la sortida.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organitzaci√≥, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Asseguran√ßa d‚ÄôAccidents i Assist√®ncia Sanit√†ria B√†sica.
 • Sortida gratu√Įta pels membres del Club Cultural Centre Europeu.

 

 


El preu NO inclou
 • Lloguer de radioguies: 2 ‚ā¨ (Import que els guies recolliran al lloc.)
 • Auriculars: 1 ‚ā¨ (Es recomana dur els propis per no haver de comprar-los.)

 

 

INFORMACI√ď GENERAL PER A TOTS ELS VIATGES, SORTIDES i EXCURSIONS


APTITUD F√ćSICA – PMR:¬†Els nostres viatges, excursions i visites culturals s√≥n sortides actives que inclouen passejades i caminades a peu, ja que d’aquesta manera aconseguim con√®ixer b√© tots els llocs i paratges que visitem. Per aix√≤ cal tenir en compte que a moltes poblacions i pobles rurals hi ha carrers amb pendents, pujades, escales, i paviments en mal estat o irregulars. Sovint cal pujar i baixar diverses vegades de l’autocar o estar dempeus una estona. Totes aquestes caracter√≠stiques no presenten cap problema per a les persones en condicions f√≠siques normals, per√≤ no s√≥n adequades per a PMR, persones amb mobilitat redu√Įda, amb dificultats per viatjar i caminar, o persones que necessiten una atenci√≥ individualitzada. Les persones participants en les excursions, sortides i viatges no han de tenir cap limitaci√≥ a la seva mobilitat personal, ni patir cap malaltia que pugui afectar la normal realitzaci√≥ de les activitats en grup. D’altra banda, a les excursions i viatges de natura, senderisme i caminades, cal llegir els programes detallats amb les dades t√®cniques, les caracter√≠stiques i el nivell de les possibles caminades i passejades. En cas de qualsevol dubte recomanem consultar a les nostres oficines.


DOCUMENTACI√ď: A tots els viatges, excursions i sortides cal portar sempre el DNI i/o el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambd√≥s documents i en llocs separats. Tamb√© recomanem portar la¬†Targeta Sanit√†ria Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l‚ÄôINSS per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte.


IMPORTANT: En fer les inscripcions a un viatge o sortida cal que el nom i cognoms indicats, la data de naixement i altres dades necessàries, coincideixin exactament amb els del DNI i Passaport, per evitar problemes en les reserves de vols, hotels, assegurances, etc.


PUNTUALITAT: Per respecte a tots els participants, es demana la m√†xima puntualitat en els punts de sortida i parades d’autocars, ja que a causa del tr√†nsit no es possible esperar a les persones que es retardin. Cal seguir en tot moment les indicacions, horaris i normatives dels Guies i Professors durant el transcurs de l‚Äôactivitat, i en cas de qualsevol incid√®ncia o retard contactar amb els tel√®fons m√≤bils d’emerg√®ncia del Centre o els que s’indiquin durant el viatge o sortida.


VESTUARI i CAL√áAT: Cal portar sempre un vestuari c√≤mode i adient, i sobretot un¬†cal√ßat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure‚Äôs sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el cal√ßat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D‚Äôaltra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorol√≤gics imprevistos i que en alguns llocs i zones de muntanya hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per aix√≤ es recomanable portar roba adequada, cal√ßat de recanvi, paraig√ľes o impermeable, protecci√≥ solar, farmaciola, els medicaments personals, etc.


CLIMATOLOGIA: Les activitats i viatges es realitzen sempre amb els horaris indicats i segons el programa oficial previst, independentment de les condicions climatològiques dels dies anteriors o del moment de la sortida. L’experiència de molts anys ens indica que encara que en el moment de la sortida plogui o les condicions meteorològiques siguin adverses, aquestes poden ser totalment diferents en el lloc de visita. I en el supòsit que aquestes condicions no milloressin, sempre es recorre a activitats alternatives. En qualsevol cas, si un viatge tingués alguna modificació, canvi d’horari o cancel.lació per alguna causa imprevista o excepcional, ens posaríem en contacte per telèfon, SMS o E-mail el més aviat possible, i per això és important mantenir les dades personals, correu, adreces i telèfons actualitzats en tot moment.


EQUIPATGE: Cada participant √©s responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per aix√≤ ha de¬†controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides di√†ries √©s recomanable portar una motxilla c√≤moda i no bosses de m√† o maletins. Les maletes i equipatges han d’estar correctament senyalitzats i identificats amb nom, adre√ßa i tel√®fons per evitar confusions amb altres de similars.


MENJARS EN LES EXCURSIONS (1 d√≠a): Normalment a les excursions culturals¬†en autocar es deixa temps disponible al migdia en alguna ciutat o poblaci√≥ que disposi de restaurants, bars i serveis per poder realitzar lliurement el dinar. Es pot portar el dinar de picnic o reservar pr√®viament algun restaurant. Tot i aix√≤, en algunes sortides es realitzen dinars en restaurants pr√®viament reservats per a tot el grup. En determinades excursions i especialment en les rutes de natura, senderisme i caminades cal sempre portar el dinar de casa, tipus p√≠cnic, ja que es menja al camp o en zones rurals. Tot aix√≤ s’indica als programes detallats de cada sortida.


MENJARS EN ELS VIATGES (+2 dies): Durant els viatges amb hotels¬†sempre es procura donar la major llibertat possible pels √†pats dels participants, per tal de donar prioritat a les visites i activitats, i evitar en la mesura del possible els casos d’intoler√†ncies i al.lergies d’algunes persones en els menus de grups. Als programes detallats de cada viatge s’indica el sistema de menjars, MP (mitja pensi√≥), PC (pensi√≥ completa) o AD (allotjament i esmorzar-bufet), depenent de l’hotel, situaci√≥ i lloc. En alguns viatges i per evitar els estrictes horaris dels hotels i poder gaudir del temps lliure, habitualment el r√®gim escollit als hotels √©s el d’AD. En conseq√ľ√®ncia, en determinats viatges no s’inclouen els dinars i sopars, que s’efectuen lliurement a les diverses ciutats i poblacions que visitem, sense cap problema. En tots aquests llocs tur√≠stics hi ha gran varietat de restaurants, autoserveis, bars, cafeteries, etc i a m√©s, els Professors i Guies informen i assessoren al respecte.


MITJANS DE TRANSPORT: Els autocars que utilitzem en les excursions i viatges s√≥n confortables i moderns i disposen d‚Äôaire condicionat, m√ļsica ambient, v√≠deo, etc. S√≥n condu√Įts per xofers habituals, experts i de confian√ßa. Excepte en el cas en que s’indiqui el contrari en el programa, normalment NO es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells ‚Ķ i altres mitjans de transport, per tal que cada participant (per ordre d‚Äôarribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que comparteixen habitaci√≥ han de compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers. A l‚Äôinterior dels mitjans de transport i autocars no es permet fumar ni menjar. L‚Äô√ļs del cintur√≥ de seguretat √©s obligatori en els autocars i avions.


DESPESES EXTRA: En els viatges culturals del Centre Europeu no hi ha excursions facultatives. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en els nostres autocars son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


ENTRADES OPCIONALS: Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, ‚Ķ i els viatges en transports p√ļblics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, ‚Ķ etc son¬†opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realitzaci√≥ pot dependre de les condicions meteorol√≤giques del dia o d‚Äôaltres circumst√†ncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant aix√≤ sempre procurem gestionar, si es possible,¬†descomptes especials i preus redu√Įts de grup per als participants.


REUNIONS PREPARAT√íRIES de VIATGES: Uns dies previs a la sortida de cada viatge (+2 dies), √©s duu a terme una reuni√≥ preparat√≤ria virtual. En aquesta reuni√≥, alguns dels Professors i Guies que ens acompanyaran al viatge, informen sobre tots els aspectes rellevants de la sortida, aix√≠ com de les visites i activitats que es realitzaran. Tamb√©, podreu aprofitar al final d’aquesta reuni√≥ virtual, per consultar els diversos dubtes i preguntes que tingueu, relacionats amb el viatge. Per mail, rebreu la data i hora prevista per aquesta reuni√≥ preparat√≤ria virtual, a m√©s de l’enlla√ß inform√†tic per accedir-hi uns minuts abans. Tamb√©, per Email, s’envien missatges i informacions escrites d’√ļltima hora relacionades amb el viatge.


NORMES DE CONDUCTA i SEGURETAT: √Čs molt important complir amb tots els horaris i normatives establertes pels Professors i Guies en les diverses activitats. Per respecte als altres participants del grup, els participants han d‚Äôobservar una estricta¬†puntualitat.¬†L‚Äôorganitzaci√≥ es¬†reserva el¬†DRET d‚ÄôADMISSI√sti pot excloure de l‚Äôassist√®ncia a una activitat determinada, o donar de baixa d‚Äôuna excursi√≥ o viatge a aquella persona que incompleixi les normes de seguretat i les instruccions dels Guies i Professors, porti un cal√ßat o vestuari inadequat o perill√≥s per a la zona que es visita, o que per la seva actitud, higiene, conducta, o estat f√≠sic pugui perjudicar el desenvolupament de les activitats i la normal conviv√®ncia entre tots els assistents.


NOTES: Els organitzadors es reserven la possibilitat de¬†modificar¬†els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorol√≤gica, de seguretat o de for√ßa major ho justifica, i sempre en benefici del¬†benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se c√†rrec de les incid√®ncies i despeses econ√≤miques originades durant els viatges i sortides per motius de for√ßa major, per circumst√†ncies alienes a l’organitzaci√≥ o per causes meteorol√≤giques, desastres naturals, epid√®mies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o pol√≠tics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incid√®ncies en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats p√ļblics o privats. La no utilitzaci√≥ per part dels participants d’algun servei o mitj√† de transport incl√≤s en el preu d’una excursi√≥ o viatge, no d√≥na dret a cap devoluci√≥. Els viatges i excursions es realitzaran amb un m√≠nim de 20 inscrits. La inscripci√≥ implica la plena acceptaci√≥ de tots els apartats del programa i de les informacions del web. Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:¬† 93.430.99.79 ‚Äď 687.560.502. Aquestes normes han estat revisades i editades en data 1 gener 2024¬†i anul¬∑len a les anteriors.

Al Metro L3, Palau Reial, sortida sector muntanya propera a la porta del Palau.

Condicions Generals

Les Condicions Generals s√≥n les reglament√†riament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripci√≥, ja sigui personal, per internet, per tel√®fon o per altres mitjans, implica la plena acceptaci√≥ de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informaci√≥ i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel·lació i Canvis:

 

-EXCURSIONS i SORTIDES  (1 dia):

A les persones que hagin pagat una excursi√≥, visita cultural o activitat d‚Äô1 dia i la cancel¬∑lin per causa justificada fins a 72 hores abans de la mateixa, se’ls guardar√† l‚Äôimport durant 1 any per a fer una altra sortida o excursi√≥ similar. El pagament NO es reemborsable.¬†Les cancel¬∑lacions produ√Įdes dins de les 72 h anteriors o b√© la no presentaci√≥ a l‚Äôhora de sortida no donen dret a cap devoluci√≥ o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Els espectacles, concerts, i determinades visites exclusives, poden tenir condicions especials de cancel¬∑laci√≥. Tots els canvis i cancel¬∑lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com


-VIATGES  (+2 dies):

¬†Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econ√≤miques especials de contractaci√≥. La causa s√≥n els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul¬∑laci√≥ d‚Äôun participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per aix√≤, recomanem contractar l‚Äôasseguran√ßa opcional d‚Äôanul¬∑laci√≥ per prevenir qualsevol incid√®ncia o malaltia imprevista (pr√≤pia o familiar) abans d‚Äôun viatge, especialment en el cas de tenir familiars directes d’edat avan√ßada.¬†Quan un participant cancel¬∑la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l‚Äôasseguran√ßa opcional de cancel¬∑laci√≥, es produeixen les seg√ľents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.laci√≥:¬†

La bestreta o paga i senyal no és reemborsable. A més, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalització: 

 • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
 • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:¬† El 75% del preu total del viatge.
 • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
 • La no presentaci√≥: El 100% de l‚Äôimport del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gesti√≥: Qualsevol cancel¬∑laci√≥ o canvi d‚Äôuna reserva t√© unes despeses de gesti√≥ de 50 ‚ā¨.¬†

 

Tots els canvis, modificacions i cancel¬∑lacions d’una reserva hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com¬†

Mètode de Pagament

Per poder garantir la pla√ßa, un cop confirmada la reserva, cal fer despr√©s el pagament corresponent de l’excursi√≥ o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

 • A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripci√≥ i confirmada, es procedir√†, a continuaci√≥, a pagar la totalitat de l’import de l’excursi√≥ en un termini m√†xim de 4 dies. Aquest import sempre haur√† d’estar pagat abans de la sortida.

 

 • En els Viatges de 2 o m√©s dies de durada, que inclouen hotels, avions, trens, etc. cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s‚Äôindica en cada programa) tamb√© en el termini m√†xim de¬†4 dies despr√©s de la inscripci√≥. La resta del pagament s‚Äôha de fer, com a m√†xim, fins a 45 dies abans de la sortida, o be en la data l√≠mit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul¬∑lades.

 

Assegurança de Viatge

Asseguran√ßa d’Accidents i Assist√®ncia Sanit√†ria B√†sica

 

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem incl√≤s en el preu una asseguran√ßa que cobreix l’assist√®ncia sanit√†ria b√†sica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incid√®ncies produ√Įdes durant el dia d’excursi√≥. Aquesta asseguran√ßa no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per m√ļtues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva m√ļtua privada per aquests casos. T’informem tamb√© que el nostre equip de guies est√† format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuaci√≥ en cas d’incid√®ncia (Av√≠s immediat al 112), un cop el participant ha estat at√®s pels serveis d’assist√®ncia, el Guia, valorant-ne el cas, retornar√† amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel·lació, fes clic aquí 


Important: Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir a un viatge sense causa m√®dica justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, ps√≠quiques, mentals, depressives, d’ansietat, etc … amb o sense hospitalitzaci√≥, aix√≠ com determinades malalties cr√≤niques o pre-existents.