Volver Reservar
PDF
Ruta por Vallvidrera

Caminata Saludable por los espacios naturales de Vallvidrera -12/12/23 -16,30h

Una encantadora ruta de tarde cerca de Barcelona, por los bosques y paisajes de Vallvidrera.

Caminata Saludable por los espacios naturales de Vallvidrera -12/12/23 -16,30h

Caminada Saludable pels espais naturals de Vallvidrera -12/12/23 -16,30h

Una encantadora ruta de tarda a la vora de Barcelona, pels boscos i paisatges de Vallvidrera.
Activitats i VisitesExcursions 1 Dia
Cultura i Arts Caminada Saludable
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las prĂłximas actividades disponibles en el programa AQUĂŤ.

Resum del viatge

Activitats i Visites | Excursions 1 Dia | Programa Activitats Culturals

Tarda-Vespre

Ruta per Vallvidrera
Activitats i Visites | Excursions 1 Dia | Programa Activitats Culturals | Activitat Club Cultural.

Caminada Saludable pels espais naturals de Vallvidrera -12/12/23 -16,30h

Una encantadora ruta de tarda a la vora de Barcelona, pels boscos i paisatges de Vallvidrera.

Esta actividad está en curso o ya se ha realizado. Consulta las próximas actividades disponibles en el programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu
Horaris i Punt de Trobada
Info prĂ ctica
Condicions
Dades tècniques

Durant la setmana també podem aprofitar i gaudir de boniques passejades per espais naturals. Aquest dimarts anem a la vora de la ciutat de Barcelona, a Vallvidrera, on el soroll i esbarjo de la ciutat no hi poden arribar.


No t’oblidis de donar un cop d’ull a les altres pestanyes per estar ben preparat per aquesta sortida i llegir totes les dades tècniques!

 

Ruta per Vallvidrera

 

Marxa Nòrdica / Caminada Saludable als espais naturals de Vallvidrera

DescripciĂł: El perifèric barri de Vallvidrera es situa a la part sud-est de la Serra de Collserola. Encara que hi viu gent, aquesta Ă©s una ubicaciĂł idònia per trobar tranquil·litat i oblidar-nos dels problemes i preocupacions. Aprofitarem per fer una petita ruta de poca dificultat per moure les cames i, qui vulgui, millorar la seva tècnica de Marxa Nòrdica. Una agradable passejada de capvespre per Vila-Joana, amb els records del Poeta Verdaguer, l’antiga Mina Grott i els boscos del  PantĂ  de Vallvidrera.


Dades tècniques:

 • Ruta lineal. Lineal
 • Longitud total: 3,54 km
 • Desnivells: (-60m/+60m)
 • Tipus de camĂ­: Pista, camĂ­ sorrenc, algĂşn petit corriol, escales.
 • Durada total (sense parades): 1h 10 min
 • Nivell d’exigència: ◉◎◎◎◎ (baix)
  • Nivell esforç: ◉◎◎◎◎ (baix)
  • Nivell dificultat: ◉◎◎◎◎ (baix)

Itinerari: Baixador de Vallvidrera – Font Nova – Vil·la Joana – Font de Santa BĂ rbara – Mina Grott – PantĂ  de Vallvidrera – Baixador de Vallvidrera


El relleu de la ruta:

Passejada per Vallvidrera

Font: Wikiloc

Detalls del preu
El preu inclou
 • OrganitzaciĂł, Explicacions i Guiatge pels Professors i Instructors de Marxa Nòrdica del Centre Europeu.
 • Assessorament sobre la millora de la tècnica de marxa nòrdica durant la ruta.
 • Assegurança bĂ sica d’atenciĂł mèdica i assistència sanitĂ ria.
 • Sortida gratuĂŻta pels membres del Club Cultural Centre Europeu.
 • Aquesta activitat Ă©s exclusiva pels membres del Club Cultural. Et convidem a participar-hi i fer-te soci/sòcia. En aquest enllaç pots trobar mĂ©s info.

 

 


El preu NO inclou
 • Els bastons de marxa nòrdica (sĂłn opcionals portar-los pel vostre compte)

Equip/Material

 • Calçat especĂ­fic de muntanya: de canya baixa, apte per fer travesses per la muntanya i amb sola antilliscant.
 • Roba còmode (samarreta i pantalĂł de trekking o esportiu)
 • Roba d’abric/impermeable: polar o jaqueta, s’aconsella seguir la regla de les tres capes per facilitar el control de la temperatura corporal (samarreta + polar + jaqueta/impermeable)
 • Bastons de Marxa Nòrdica (Opcional): portar el protector de puntes de goma (asfalt/carrer) pels trams de camĂ­ de ronda.
 • Ulleres de sol i barret
 • Motxilla i protector solar
 • Llanterna frontal de cap per dies que es facin foscos a partir de les 6 de la tarda.

Hidratació: mínim de 1.5l d’aigua, imprescindible sobretot en un dia caloros.

Alimentació: 

 • Pica-pica energètic per si cal un reforç durant la caminada
 • En cap cas presentar-se en dejĂş.

Nota: Es important que totes les persones portin el material i calçat adequat per a participar en l’activitat. Per raons de seguretat i a fí de garantir la bona marxa de la sortida els guies podran no acceptar a persones a l’excursió si constaten que no porten el material adequat.

INFORMACIĂ“ GENERAL PER A TOTS ELS VIATGES, SORTIDES i EXCURSIONS


DOCUMENTACIÓ: A tots els viatges, excursions i sortides cal portar sempre el DNI i/o el Passaport, no caducats. En els viatges internacionals i per raons de seguretat, recomanem portar ambdós documents i en llocs separats. També recomanem portar la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS per Internet. Consulteu-nos si teniu qualsevol dubte.


IMPORTANT: En fer les inscripcions a un viatge o sortida cal que el nom i cognoms indicats, la data de naixement i altres dades necessĂ ries, coincideixin exactament amb els del DNI i Passaport, per evitar problemes en les reserves de vols, hotels, assegurances, etc.


PUNTUALITAT: Per respecte a tots els participants, es demana la mĂ xima puntualitat en els punts de sortida i parades d’autocars, ja que a causa del trĂ nsit no es possible esperar a les persones que es retardin. Cal seguir en tot moment les indicacions, horaris i normatives dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat, i en cas de qualsevol incidència o retard contactar amb els telèfons mòbils d’emergència del Centre o els que s’indiquin durant el viatge o sortida.


APTITUD FĂŤSICA – PMR: Els nostres viatges, excursions i visites culturals sĂłn sortides actives que inclouen passejades i caminades a peu, ja que d’aquesta manera aconseguim conèixer bĂ© tots els llocs i paratges que visitem. Per això cal tenir en compte que a moltes poblacions i pobles rurals hi ha carrers amb pendents, pujades, escales, i paviments en mal estat o irregulars. Sovint cal pujar i baixar diverses vegades de l’autocar o estar dempeus una estona. Totes aquestes caracterĂ­stiques no presenten cap problema per a les persones en condicions fĂ­siques normals, però no sĂłn adequades per a PMR, persones amb mobilitat reduĂŻda, amb dificultats per viatjar i caminar, o persones que necessiten una atenciĂł individualitzada. Les persones participants en les excursions, sortides i viatges no han de tenir cap limitaciĂł a la seva mobilitat personal, ni patir cap malaltia que pugui afectar la normal realitzaciĂł de les activitats en grup. D’altra banda, a les excursions i viatges de natura, senderisme i caminades, cal llegir els programes detallats amb les dades tècniques, les caracterĂ­stiques i el nivell de les possibles caminades i passejades. En cas de qualsevol dubte recomanem consultar a les nostres oficines.


VESTUARI i CALÇAT: Cal portar sempre un vestuari còmode i adient, i sobretot un calçat esportiu i antilliscant, apropiat per viatjar i moure’s sense dificultats, tant en ciutats com en el medi natural, zones rurals o llocs de muntanya. Es recomana que el calçat subjecti be el peu i el turmell per evitar possibles caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits. D’altra banda, cal sempre preveure la possibilitat de canvis meteorològics imprevistos i que en alguns llocs i zones de muntanya hi hagi temperatures diferents, amb la possibilitat de pluges i tempestes, i per això es recomanable portar roba adequada, calçat de recanvi, paraigües o impermeable, protecció solar, farmaciola, els medicaments personals, etc.


CLIMATOLOGIA: Les activitats i viatges es realitzen sempre amb els horaris indicats i segons el programa oficial previst, independentment de les condicions climatològiques dels dies anteriors o del moment de la sortida. L’experiència de molts anys ens indica que encara que en el moment de la sortida plogui o les condicions meteorològiques siguin adverses, aquestes poden ser totalment diferents en el lloc de visita. I en el supòsit que aquestes condicions no milloressin, sempre es recorre a activitats alternatives. En qualsevol cas, si un viatge tingués alguna modificació, canvi d’horari o cancel.lació per alguna causa imprevista o excepcional, ens posaríem en contacte per telèfon, SMS o E-mail el més aviat possible, i per això és important mantenir les dades personals, correu, adreces i telèfons actualitzats en tot moment.


EQUIPATGE: Cada participant Ă©s responsable del seu propi equipatge i objectes personals, i per això ha de controlar i vigilar en tot moment els mateixos, especialment en les sortides i arribades als hotels, estacions, aeroports, etc. Per les excursions i sortides diĂ ries Ă©s recomanable portar una motxilla còmoda i no bosses de mĂ  o maletins. Les maletes i equipatges han d’estar correctament senyalitzats i identificats amb nom, adreça i telèfons per evitar confusions amb altres de similars.


MENJARS EN LES EXCURSIONS (1 dĂ­a): Normalment a les excursions culturals en autocar es deixa temps disponible al migdia en alguna ciutat o poblaciĂł que disposi de restaurants, bars i serveis per poder realitzar lliurement el dinar. Es pot portar el dinar de picnic o reservar prèviament algun restaurant. Tot i això, en algunes sortides es realitzen dinars en restaurants prèviament reservats per a tot el grup. En determinades excursions i especialment en les rutes de natura, senderisme i caminades cal sempre portar el dinar de casa, tipus pĂ­cnic, ja que es menja al camp o en zones rurals. Tot això s’indica als programes detallats de cada sortida.


MENJARS EN ELS VIATGES (+2 dies): Durant els viatges amb hotels sempre es procura donar la major llibertat possible pels Ă pats dels participants, per tal de donar prioritat a les visites i activitats, i evitar en la mesura del possible els casos d’intolerĂ ncies i al.lergies d’algunes persones en els menus de grups. Als programes detallats de cada viatge s’indica el sistema de menjars, MP (mitja pensiĂł), PC (pensiĂł completa) o AD (allotjament i esmorzar-bufet), depenent de l’hotel, situaciĂł i lloc. En alguns viatges i per evitar els estrictes horaris dels hotels i poder gaudir del temps lliure, habitualment el règim escollit als hotels Ă©s el d’AD. En conseqüència, en determinats viatges no s’inclouen els dinars i sopars, que s’efectuen lliurement a les diverses ciutats i poblacions que visitem, sense cap problema. En tots aquests llocs turĂ­stics hi ha gran varietat de restaurants, autoserveis, bars, cafeteries, etc i a mĂ©s, els Professors i Guies informen i assessoren al respecte.


MITJANS DE TRANSPORT: Els autocars que utilitzem en les excursions i viatges sĂłn confortables i moderns i disposen d’aire condicionat, mĂşsica ambient, vĂ­deo, etc. SĂłn conduĂŻts per xofers habituals, experts i de confiança. Excepte en el cas en que s’indiqui el contrari en el programa, normalment NO es reserven seients o llocs concrets en els autocars, trens, avions, vaixells … i altres mitjans de transport, per tal que cada participant (per ordre d’arribada) pugui seleccionar el seu lloc preferit i situar-se lliurement amb els seus amics o coneguts. Les persones que van juntes al viatge o comparteixen habitaciĂł han de compartir fila de seients. Les places escollides es mantenen fixes durant tot el viatge, excepte acord mutu entre els passatgers. A l’interior dels mitjans de transport i autocars no es permet fumar ni menjar. L’ús del cinturĂł de seguretat Ă©s obligatori en els autocars i avions.


DESPESES EXTRA: En els viatges culturals del Centre Europeu no hi ha excursions facultatives. Totes les sortides, excursions i desplaçaments en els nostres autocars son sempre incloses en el preu i per això no cal pagar cap quantitat addicional durant el viatge per aquest motiu.


ENTRADES OPCIONALS: Les possibles entrades opcionals a museus, parcs, monuments, espectacles, … i els viatges en transports públics, tramvies, trens, funiculars, embarcacions, vaixells, taxis, … etc son opcionals i particulars. Aquestes possibles activitats es pagarien directament en el mateix lloc de visita, ja que la seva realització pot dependre de les condicions meteorològiques del dia o d’altres circumstàncies imprevisibles. En general son imports molt petits. No obstant això sempre procurem gestionar, si es possible, descomptes especials i preus reduïts de grup per als participants.


REUNIONS PREPARATĂ’RIES de VIATGES: Uns dies previs a la sortida de cada viatge (+2 dies), Ă©s duu a terme una reuniĂł preparatòria virtual. En aquesta reuniĂł, alguns dels Professors i Guies que ens acompanyaran al viatge, informen sobre tots els aspectes rellevants de la sortida, aixĂ­ com de les visites i activitats que es realitzaran. TambĂ©, podreu aprofitar al final d’aquesta reuniĂł virtual, per consultar els diversos dubtes i preguntes que tingueu, relacionats amb el viatge. Per mail, rebreu la data i hora prevista per aquesta reuniĂł preparatòria virtual, a mĂ©s de l’enllaç informĂ tic per accedir-hi uns minuts abans. TambĂ©, per Email, s’envien missatges i informacions escrites d’Ăşltima hora relacionades amb el viatge.


NORMES DE CONDUCTA i SEGURETAT: És molt important complir amb tots els horaris i normatives establertes pels Professors i Guies en les diverses activitats. Per respecte als altres participants del grup, els participants han d’observar una estricta puntualitat. L’organització es reserva el DRET d’ADMISSIÓ i pot excloure de l’assistència a una activitat determinada, o donar de baixa d’una excursió o viatge a aquella persona que incompleixi les normes de seguretat i les instruccions dels Guies i Professors, porti un calçat o vestuari inadequat o perillós per a la zona que es visita, o que per la seva actitud, higiene, conducta, o estat físic pugui perjudicar la organització i direcció del Centre, als guies, als participants, desenvolupament de les activitats i viatges i la normal convivència entre tots els assistents. Per motius organitzatius, de convivència en grup i seguretat, no es permet portar mascotes ni animals de companyia a les activitats, excursions i/o viatges.


NOTES: Els organitzadors es reserven la possibilitat de modificar els horaris, visites i itineraris si alguna causa excepcional, meteorològica, de seguretat o de força major ho justifica, i sempre en benefici del benestar i la seguretat dels participants. Els organitzadors no poden fer-se cĂ rrec de les incidències i despeses econòmiques originades durant els viatges i sortides per motius de força major, per circumstĂ ncies imprevisibles o alienes a l’organitzaciĂł o per causes meteorològiques, desastres naturals, epidèmies, problemes sanitaris, vagues, conflictes socials o polĂ­tics, manifestacions, aldarulls, avaries, retards, incidències en carreteres, mitjans de transport i aeroports o en altres serveis contractats pĂşblics o privats.


La no utilitzaciĂł per part dels participants d’algun servei o mitjĂ  de transport inclòs en el preu d’una excursiĂł o viatge, no dĂłna dret a cap devoluciĂł. Els viatges i excursions es realitzaran amb un mĂ­nim de 20 inscrits. La inscripciĂł implica la plena acceptaciĂł de tots els apartats del programa i de les informacions del web. Si tens qualsevol consulta, no dubtis en telefonar-nos:  93.430.99.79 – 687.560.502. Aquestes normes han estat revisades i editades en data 1 gener 2024 i anul·len a les anteriors.

A l’hora indicada de la sortida. Inici i final: A l’estaciĂł FGC de Baixador de Vallvidrera, lĂ­nies S1 i S2. Concretament a la sortida situada sobre del tĂşnel, pujant les escales.

Dades tècniques:

 • Ruta lineal. Lineal
 • Longitud total: 3,54 km
 • Desnivells: (-60m/+60m)
 • Tipus de camĂ­: Pista, camĂ­ sorrenc, algĂşn petit corriol, escales.
 • Durada total (sense parades): 1h 10 min
 • Nivell d’exigència: ◉◎◎◎◎ (baix)
  • Nivell esforç: ◉◎◎◎◎ (baix)
  • Nivell dificultat: ◉◎◎◎◎ (baix)

El relleu de la ruta:

Passejada per Vallvidrera

Font: Wikiloc

Condicions Generals

Les Condicions Generals sĂłn les reglamentĂ riament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripciĂł, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptaciĂł de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informaciĂł i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.


Condicions de Cancel·lació i Canvis:

 

-EXCURSIONS i SORTIDES  (1 dia):

A les persones que hagin pagat una excursiĂł, visita cultural o activitat d’1 dia i la cancel·lin per causa justificada fins a 72 hores abans de la mateixa, se’ls guardarĂ  l’import durant 1 any per a fer una altra sortida o excursiĂł similar. El pagament NO es reemborsable. Les cancel·lacions produĂŻdes dins de les 72 h anteriors o bĂ© la no presentaciĂł a l’hora de sortida no donen dret a cap devoluciĂł o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Els espectacles, concerts, i determinades visites exclusives, poden tenir condicions especials de cancel·laciĂł. Tots els canvis i cancel·lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com


-VIATGES  (+2 dies):

 Els nostres viatges combinats en grup es troben sotmesos a condicions econòmiques especials de contractaciĂł. La causa sĂłn els diversos prepagaments que imposen els serveis reservats per a grups (vols, transports, hotels, guies, visites, etc.) amb preus i condicions especials de pagament. Qualsevol anul·laciĂł d’un participant afecta i perjudica les reserves i pagaments realitzats per al conjunt del grup. Per això, recomanem contractar l’assegurança opcional d’anul·laciĂł per prevenir qualsevol incidència o malaltia imprevista (pròpia o familiar) abans d’un viatge, especialment en el cas de tenir familiars directes d’edat avançada. Quan un participant cancel·la un viatge per desistiment voluntari o per causes no cobertes per l’assegurança opcional de cancel·laciĂł, es produeixen les segĂĽents despeses:

 

1.- Despeses d’anul.laciĂł: 

La bestreta o paga i senyal no és reemborsable. A més, en tots els casos, el client te que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, reserves hoteleres, autocars, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars.

 

2.- Despeses de penalització: 

 • Entre els 45 i 20 dies abans de la sortida: El 50% del preu total del viatge.
 • Entre els 19 i 15 dies abans de la sortida:  El 75% del preu total del viatge.
 • Entre els 14 dies abans i el dia de sortida: El 100% del preu total del viatge.
 • La no presentaciĂł: El 100% de l’import del viatge, qualsevol que sigui la causa.

 

3.- Despeses de gestiĂł: Qualsevol cancel·laciĂł o canvi d’una reserva tĂ© unes despeses de gestiĂł de 50 €. Tots els canvis, modificacions i cancel·lacions d’una reserva hauran de fer-se sempre per escrit en dia feiner a info@centroeuropeo.com 


 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent. Es pot pagar online amb targeta, també per transferència bancària, o directament a les nostres oficines.

 

 • Excursions d’1 dia en autocar: un cop efectuada la inscripciĂł i confirmada la mateixa, es procedirĂ , tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursiĂł en un termini mĂ xim de 4 dies. Aquest import haurĂ  d’estar sempre pagat abans de la sortida.

 

 • Viatges de 2 o mĂ©s dies de durada: en els viatges que inclouen hotels, avions, trens, etc cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) tambĂ© en el termini mĂ xim de 4 dies desprĂ©s de la inscripciĂł. La resta del pagament s’ha de fer, com a mĂ xim, fins a 45 dies abans de la sortida, o be en la data lĂ­mit indicada en l’apartat de preus de cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

 

 • Formes de pagament: 
 • Pagaments per Transferència: Consulta els nĂşmeros IBAN. Clica aquĂ­: Pagaments per BANC
 • Pagament online amb VISA / MASTERCARD: Omple ara el segĂĽent formulari i serĂ s re-dirigit a una pĂ gina segura de pagaments online de CaixaBank. Tingues la targeta i el telèfon mòbil preparats al teu costat. Recorda que es possible que el teu banc t’enviĂ­ un Codi de Seguretat al teu mòbil per poder completar el pagament. Si tens algun dubte truca’ns al 93.430.99.79. Clica aquĂ­: Fer un pagament online amb VISA

 

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència SanitĂ ria BĂ sica

 

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitĂ ria bĂ sica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produĂŻdes durant el dia d’excursiĂł. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mĂştues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mĂştua privada per aquests casos. T’informem tambĂ© que el nostre equip de guies estĂ  format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuaciĂł en cas d’incidència (AvĂ­s immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarĂ  amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel·lació, fes clic aquí 


Important:

 • Les assegurances no inclouen el lliure desistiment (no venir al viatge sense causa mèdica justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, psĂ­quiques, mentals, depressives, d’ansietat, etc … amb o sense hospitalitzaciĂł.
 • No s’inclouen les malalties, danys, patologies o lesions produĂŻdes com a conseqĂĽencia d’agreujaments de malalties preexistents cròniques, degeneratives o conegudes per l’assegurat. Tampoc les actuacions mèdiques i sanitĂ ries o les operacions quirĂşrgiques previament conegudes per l’assegurat o que estiguin pendents de programaciĂł de data i que impideixin l’assistència al viatge.

Nota: Recordem que en cas de cancel.lació el client te sempre que assumir els costos dels serveis pre-pagats per l’agència, degudament justificats, com bitllets d’avió, vaixell o tren, la reserva d’hotel, les places d’autocar, les entrades i visites guiades, etc. Cal ressaltar que en cap cas és possible retornar l’import dels bitllets emesos de vols, vaixells, trens, i similars. Per això, recomanem contractar l’assegurança EXTRA opcional d’anul·lació.