Return Share
Els 5 llibres més venuts de la història
Els 5 llibres més venuts de la història
Compartir Post
Cultura Popular

Els llibres han estat una forma d’entreteniment i coneixement des de fa segles, i alguns han aconseguit una popularitat massiva, convertint-se en autèntics fenòmens de vendes. Al llarg de la història, hi ha hagut molts llibres que s’han destacat per les seves vendes i el seu impacte a la societat. A continuació, et presentem una llista dels 5 llibres més venuts de la història, que han captivat milions de lectors a tot el món:

1. “La Bíblia”: Sense cap dubte, el llibre més venut de la història. Aquest text sagrat és l’escriptura central del cristianisme i està compost per dues parts: l’Antic Testament, que narra la història del poble hebreu, i el Nou Testament, que relata la vida i els ensenyaments de Jesús. La Bíblia ha estat traduïda a més de 2.000 idiomes i s’estima que s’han venut més de 5.000 milions de còpies a tot el món. La seva influència a la cultura i la història de la humanitat és innegable.

2. “Cites del President Mao TseTung: També conegut com el “Llibre Roig”, és una recopilació de cites i discursos del líder xinès Mao TseTung, que es va convertir en una eina política i propagandística durant la Revolució Cultural a la Xina a la dècada de 1960. Aquest llibre, considerat un clàssic de la literatura política, va tenir un paper central en la ideologia comunista xinesa i va ser àmpliament distribuït a tot el país. Les cites de Mao TseTung es van convertir en una guia per a l’acció política i social, i la seva influència va perdurar durant molt de temps a la cultura i la política de la Xina. Es van vendre més de 820 milions de còpies del llibre de cites.

3. “Don Quixot de la Manxa”: Joia de la literatura espanyola escrita per de Miguel de Cervantes és considerada una de les millors novel·les mai escrites. Publicada per primera vegada el 1605, narra les aventures d’un cavaller anomenat Don Quixot que embogeix després de llegir massa llibres de cavalleria i decideix convertir-se en un cavaller errant. La novel·la, que és una sàtira als llibres de cavalleria populars a l’època, ha estat traduïda a més de 140 idiomes i s’estima que s’han venut més de 500 milions de còpies a tot el món.

4. “Harry Potter”: Escrita per J.K. Rowling, és una saga de novel·les de fantasia que ha captivat milions de lectors a tot el món. La història segueix les aventures d’un jove mag anomenat Harry Potter i els seus amics a l’escola de màgia i fetilleria de Hogwarts. Els llibres de Harry Potter han estat aclamats per la seva imaginació, creativitat i capacitat per abordar temes com l’amistat, l’amor, la valentia i la lluita entre el bé i el mal. A més, la sèrie ha tingut un impacte cultural significatiu, generant una àmplia gamma de productes derivats, adaptacions cinematogràfiques i atraient una base de fans apassionats a tot el món. A les xifres del jove mag s’inclouen els 7 llibres de la saga, que van superar els 400 milions de còpies en vendes a tot el món. Són els llibres de ficció més venuts de la història, i també les seves pel·lícules han arrasat a taquilla.

5. “Història de dues ciutats”: Obra de Charles Dickens, és una novel·la clàssica que es desenvolupa durant la Revolució Francesa. La història se centra en la vida de diverses persones que viuen a Londres i París en aquella època tumultuosa, i aborda temes com ara la injustícia social, la redempció i la lluita per la llibertat. La novel·la és coneguda pel seu estil literari detallat i la seva caracterització profunda dels personatges, i ha estat considerada una de les obres mestres de la literatura anglesa. “Història de dues ciutats” ha deixat una marca indeleble a la literatura clàssica, sent apreciada per la seva narrativa emotiva i el seu retrat de la història en un moment crucial. Es va publicar el 1859 i fins ara ha aconseguit vendre més de 200 milions d’exemplars.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar