Return Share
Coneixem el Roserar de Dot i de Camprubí
Coneixem el Roserar de Dot i de Camprubí
Compartir Post

Pròximament, visitarem el reconegut Roserar de Dot i de Camprubí, localitzat a Sant Feliu de Llobregat. Aquest parc es va crear l’any 1997 per celebrar el quarantè aniversari de l’Exposició Nacional de Roses.

Aquest jardí pren el nom de les principals famílies roseristes relacionades amb Sant Feliu. Ubicat al barri de Les Grases, el Roserar és un parc temàtic de la rosa d’1,7 hectàrees d’extensió que acull 20.000 rosers i més de 400 varietats de roses. A més, des d’un primer moment es va apostar per fer un parc sostenible i d’aprofitament de materials per a la seva construcció.

Al Roserar hi trobem una àmplia varietat de col·leccions de roses, a partir de les quals, podem observar la morfologia de les roses, les seves olors, colors i mides, així com una gran varietat de característiques úniques d’aquesta flor. Coneixerem també la feina tan destacada, que van dur a terme alguns dels millors roseristes del país com Camprubí, Munné, Bofill, Pahissa i Ferrer, que van ajudar a crear noves varietats, i sobretot de Pere Dot, el roserista més universal de tots.

Tanmateix, el Roserar de Dot i de Camprubí és més viu que mai, i no només per les espècies vegetals que hi habiten, sinó també pel seu esperit de recuperar varietats de Roses d’arreu del món, que permeten completar i millorar les col·leccions existents. No t’ho perdis i participa en aquesta sortida.

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar