Return Share
Nova Temporada de Dimarts Històrics
Nova Temporada de Dimarts Històrics
Compartir Post
Avisos i Notícies Barcelona Cultura Popular Història

Des del Centre Europeu de Barcelona encetem una nova temporada de “Dimarts Històrics”, una activitat plantejada en format de cicle cultural per aprofundir en el passat de Barcelona tot passejant pels seus carrers.

L’objectiu d’aquestes sortides és conèixer els episodis més importants d’una ciutat amb més de 2000 anys d’Història. Així, mirarem de rescatar de l’oblit aquells fets i personatges que ens precediren tot situant-los en els seus escenaris, llocs que -al marge de la fressa quotidiana- en conserven la memòria i ens expliquen Barcelona. En aquesta nova etapa, el Cicle dels Dimarts Històrics se centra en la Barcelona romana, la romànica, la gòtica, la moderna i la del 1714.

Aquest setembre tindrà lloc la primera sortida, la Barcino romana, dedicada als orígens de la ciutat, des de la seva fundació per August (s.I aC) fins a la caiguda en mans dels bàrbars (s.V dC). Tractarem de les raons que dugueren a l’establiment d’una colònia sobre al Mont Tàber i com va evolucionar el seu rol a nivell regional. També, transitarem des de la Via Augusta, resseguirem la necròpolis on s’enterraven els seus habitants, travessarem les muralles per la Porta Praetoria… i molt més!

Et convidem a acompanyar-nos en aquest viatge pel temps i gaudir de la fabulosa història de Barcelona.

Vols veure les pròximes sortides dels Dimarts Històrics? Fes clic aquí.

 

Contacta'ns viatgem junts!

Contacta'ns

Sandra

image description
Responsable d'Atenció al Soci +34 93 430 99 79 info@centroeuropeo.com Contactar