Opinions i Testimonis

Si vols conèixer més de prop el Centre Europeu, et convidem a que llegeixis algunes de les opinions, valoracions i testimonis , publicades pels participants en les nostres activitats i viatges culturals a les xarxes socials

També et convidem sense cap compromís a demanar Més Informació sobre el Centre i les seves activitats. Et respondrem personalment ben aviat!

 • Google

  Desde fa molts anys que faig activitats amb el Centre[senderisme,viatges]per les seves qualitats: l´atenció al despatx, la preparació i responsabilitat dels guies, els bons xofers a les sortides i l´ambient distés i agradable dels socis. El seguiré recomanant als meus amics i disfrutant de vosaltres.

 • Google

  Fa molt temps que faig sortides amb el Centre, per mi el mes important que hi trobo en ell, es la bona organització de totes les sortides, cursos i viatges, els monitors son persones molt ben preparades i responsable. L’ambient entre els socis es somament agradable. En el Centre he aconseguit fer una gran quantitat de bones amistats
 • Google

  He fet moltes sortides amb el Centre, mai no he tingut cap problema. Molt be l’organització, els guies són persones molt properes i molt profesionals amb ells tot són facilitats mai hi ha cap problema.

 • Google

  Sempre m’ha interessat la història de Barcelona . Sóc un enamorat de la ciutat , i dels seus racons , però tenia la sensació que no coneixia molts dels llocs pels que passem diàriament en el nostre dia a dia. Amb les passejades del Centre , es descobreixen nous llocs alhora que s’aprèn la història i les anècdotes més curioses”

 • Salir.com

  Mi pareja y yo hemos disfrutado de un par de excursiones organizadas por el Centre Europeu y en los dos casos hemos quedado muy contentos. Estamos consultando para ver cuando y donde hacemos la siguiente. Son actividades diferentes y siempre organizadas por profesionales. Lo recomendamos!

 • Facebook

  Recomanaria el Centre a tothom que li agradi sortir els caps de setmana. Al principi em feia cosa anar-hi perquè hi anava sol, però de seguida vaig conèixer gent, i ara intentem coincidir per sortir a les excursions. I cada cap de setmana hi han coses per fer.

 • Salir.com

  Recomiendo a todos aquellos que les guste hacer excursiones de todo tipo que se haga socio de este centro. Vale la pena tanto por el precio como por el resultado de las excursiones que se hacen. Mis amigos y yo siempre quedamos muy contentos.

 • Salir.com

  Hacer unas semanas fuimos por primera vez a hacer una de sus visitas culturales por Barcelona. Nos encantó! Muy amena, dirigida por gente muy capacitada y a un precio muy correcto. Todo el grupo quedamos encantados!

 • Facebook

  Estaba passant una mala època i gràcies a ells me van canvia la vida !!!!
  Una abrassada Montse, Agusti, Jose Antonio, Hector, Marc, Xavi, Albert i a tots els Amics de Viatge

 • Google

  Estava buscant algun centre on realitzar activitats a l’aire lliure , una mica allunyat dels grups que organitzen sopars i sortides a discoteca.  Amb el Centre , sé que cada cap de setmana tinc alguna cosa interessant per fer i un lloc on trobar-me amb els meus amics. També m’agrada perquè és un grup en el que no estàs obligada a res, vas perquè t’agrada i et trobes amb els amics. La gent es barreja molt bé i la veritat és que hi ha molt bon ambient